Αποστολέας Θέμα: P-26A "Peashooter"  (Αναγνώστηκε 2719 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: P-26A "Peashooter"
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 04, 2011, 02:41:20 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα  ::salut:: Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τα καλά σας λόγια  :oops:
   Λοιπόν στην άτρακτο δεν είναι διχρωμία αλλά "φωτίσματα" του Olive Drab  :wink: Ενώ για συρματόσχοινα χρησιμοποίησα ΖΤΠ (ζεσταμένο τεντωμένο πλαστικό)  :wink: Σ' αυτή την διαδικασία, για να "κρατήσω" όσο το δυνατόν ενα ίδιο πάχος, με βοήθησε πάρα πολύ ενα εργαλείο των ξυλο-καραβάδων, που "ξύνει" μήκη μπάλσας για κατάρτια κτλ. Απλά εγώ το χρησιμοποίησα ως οδηγό και οχι για να ξύσω το πλαστικό  :wink:
 Ορίστε και οι τελικές φώτο του λίγο πριν μπεί στην βιτρίνα......λείπει ο σωλήνας pitot  :oops: ο οποίος ήταν εν μέρη στραβός αλλά και λάθος σχήματος. Μήκος χαλκοβεργας θα πάρει την θέση του σε λίγο  :wink:

Και κάτι τελευταίο, μερικές εταιρείες δεν έχουν τυχαία νομίζω κάποιο "όνομα στην αγορά". Το συγκεκριμένο κιτ ΑΝ και κοντεύει τα "40", έχει άψογη εφαρμογή + ικανοποιητική λεπτομέρεια + ευκολία για τα συρματόσχοινα κτλ, που λείπουν απο πολλά σύγχρονα του  8) 8)  "Μελανό" σημείο του, ΙΣΩΣ, οι χαλκομανίες αλλά ευτυχώς σήμερα με τις after market εταιρείες μπορεί κανείς να βρεί "μάσκες" που "λύνουν χέρια"  :wink:

Πάμε λοιπόν στο επόμενο......

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 04, 2011, 02:56:47 μμ »
Συγχαρητήρια φίλε μου! Πολύ ωραίο μοντέλο έφτιαξες!
Και συρματόσχοινα και χρώματα και κατασκευή.
Ποιός το περίμενε αυτό το παλιό κιτ...προσωπικά αυτό μου αρέσει στο μοντελισμό, οτι και με κατι παλιό και φθηνό μπορεί κάποιος να κάνει ωραία πράγματα. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 04, 2011, 02:58:23 μμ »
Αν και προσωπικα θα προτιμουσα την επιλογη του box art δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι ΣΟΥΠΕΡ!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 04, 2011, 09:27:28 μμ »
Παρα πολυ ομορφο! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 04, 2011, 10:02:46 μμ »
Τελικά σου πάνε τα πετούμενα!!!
Πάρα πολύ καλό βγήκε!!

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 05, 2011, 11:02:36 μμ »
 ::thanks_smilie:: φίλοι μου  :wink:
Δημήτρη και 'γώ το box art χάζευα και λιγουρευόμουν αλλά λόγω των δύσκολων μασκαρισμάτων (ελλιπτικές μορφές), φοβήθηκα να την κάνω  :oops: :oops:
Φίλε alangelo πράγματι καμμιά φορά, την ευχαρίστηση του "μοντελίζειν" την βρίσκουμε ακόμα και σε "παλιά" κιτ και ας μην "μετρούν" εκατοντάδες κομμάτια ή "τρελά" p.e. Αλλά αυτό είναι ενα μεγάλο θέμα (μοντελιστική ικανοποίηση μέσω της αναζήτησης του τέλειου μοντέλου  :roll: )

Tags: