Αποστολέας Θέμα: Μ1Α2 Revell 1/35  (Αναγνώστηκε 4335 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Μ1Α2 Revell 1/35
« στις: Φεβρουαρίου 19, 2011, 11:43:00 μμ »
Ήταν το πρώτο άρμα που αγόρασα... Ε σήμερα το τελείωσα και είναι το πρώτο άρμα που τελειώνω...

Σχόλια, βρισιές και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα... ::salut::

Υ.Γ.1 Οι όποιες γυαλάδες είναι από το ματ βερνίκι που δεν έχει στεγνώσει ακόμα...

Υ.Γ.2 Και λάσπη έχω, διαλέχτεεεεεεεε....  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Μ1Α2 Revell 1/35
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 12:42:20 πμ »
Για πρωτο αρμα αξεισημειωτη προσπαθεια.Κατασκευαστικα πολυ καλα με πρωτη ματια,απο θεμα βαψιματος οk. Ωστοσο το θεμα σου δεν το μελετησες και πολυ.
Τα Μ1Α2 δεν φερουν στο πισω μερος το κιβωτιο της APU αυτο υπηρχε μονο στα Μ1Ρ1 στον πρωτο πολεμο του Κολπου.Επισης τα επιχειρησιακα Α2 δεν φερουν το συστημα MILES φαρος και καπνογονα στο εμπροσθιο μερος του πυργου.Αυτα ειναι μονο για να αναπαραστησεις αρματα σε εκπαιδευση
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 01:18:25 πμ »
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, ευτυχώς που μου το είπες για την βοηθητική γεννήτρια και τον φάρο με τα καπνογόνα γιατί σκόπευα να το βάλω σε ένα διόραμα το άρμα μαζί με κάτι χάμερ και ένα μπράντλεϊ...  ::thanks_smilie:: ::thanks_smilie::

Περί διαβάσματος έχεις δίκιο, αυτό είναι το κακό όταν ασχολείσαι με πολλά θέματα μαζί, γι' αυτό κι έχω αποφασίσει να περιορίσω τα πεδία ενδιαφέροντος...

Θα το φέρω και στην επόμενη συνάντηση το Σάββατο για να το θάψουμε όλοι μαζί παρέα....  :mrgreen: :mrgreen:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 11:00:54 πμ »
Νίκο αν και άσχετος περί των αρμάτων μπορώ να πω ότι έχεις κάνει καλή δουλειά όσον αφορά την κατασκευή. Μου αρέσει η αναπαράσταση της λάσπης στις ερπύστριες.
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 01:19:30 μμ »
Υπολογε το επνιξες στη σκονη , αλλα μου αρεσει  ::salut::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος TAXMAN

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 08:23:24 μμ »
πολυ καλα για αρχη.
μπορει να βελτιωθεί ακόμα και σε αυτή τη φάση...

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 03, 2011, 08:03:49 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια...  ::salut::

Πώς γίνεται να βελτιωθεί κι άλλο;  :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 05, 2011, 01:16:52 πμ »
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια...  ::salut::

Πώς γίνεται να βελτιωθεί κι άλλο;  :?: :?:

Nα το κανεις Ελληνικο!
 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 05, 2011, 05:35:50 μμ »
Δυστυχώς Μιχάλη δεν πρόλαβα τα νέα οπότε τώρα πρέπει να αγοράσω άλλο κιτ για Ελληνικό  ::glossa:: ::glossa:: :twisted: :twisted:

Σειρά έχει η βάση... Θα γίνει αμμώδης κι άμα βρω και κανένα βαρέλι θα το κοτσάρω κι αυτό...

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 05, 2011, 06:39:39 μμ »
Συγχαρητήρια για το πρώτο άρμα σου! καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα. είναι αρκετα ωραίο αλλά το σκόνισμα στο πανω μέρος ίσως θα επρεπε να είναι πιο διακριτικό.
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 06, 2011, 02:41:25 πμ »
Μπράβο Νικόλα :!:
Πολύ καλό για πρώτο άρμα :wink:
ʼντε πάμε για το επόμενο λασπουριάρικο τώρα (μπάς και ξεκολήσεις από τις βάρκες και κολλήσεις  στα επίγεια :mrgreen: ::glossa::).

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 11, 2011, 01:01:03 πμ »
Γειά σου βρε Νικόλα μ΄τα αρματά σου. Φτιάξε  εσύ και εμείς μαζί σου . :wink:
Spoiler (hover to show)
:D :D :D :D

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 11, 2011, 09:55:21 μμ »
Γιώργο, Μάνο και Στράτο σας ευχαριστώ...  ::salut::

Το σκόνισμα είναι υπο αναθεώρηση μαζί με την κατασκευή της βάσης.

Και ίσως πέσει κι άλλο ένα πλύσιμο, αλλά μετά την τοποθέτηση στη βάση για να δέσει...

Περισσότερες φωτογραφίες όταν θα έχουμε πρόοδο...

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 14, 2011, 08:13:56 μμ »
Αντε καλη αρχη. Απλα με φειδω οι φθορες . Ειναι δικαια προσπαθεια για πρωτο αρμα   ::salut:: ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 14, 2011, 08:52:22 μμ »
Κυριάκο ευχαριστώ...  ::salut::

ʼρχισα να δουλεύω την βάση και καθάρισα τις πολλές σκόνες... Αν θέλει κι άλλο "ξεσκόνισμα" σκέφτομαι να ψεκάσω το βασικό χρώμα σε σύννεφο για να ξανοίξει...

Για προτείνετε καμιά συνέχεια της βάσης γιατί έχω κολλήσει... Λέω να βάλω τρία βαρέλια στην υπερυψωμένη γωνία για να μην είναι άδεια η βάση και ίσως βρω και κανά δυο φιγούρες. Το άρμα είναι σε διαμόρφωση εκπαίδευσης, οπότε δεν θα βάλω φορτώματα, ούτε καν τους εφεδρικούς εδαφιαίους που δίνει το κιτ...

Σχόλια, βρισιές και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα...

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 14, 2011, 09:00:46 μμ »
Ωραιο Νικο μ'αρεσει πολυ!
Απο τα αγαπημενα αρματα!
Μακαρι να καταφερουμε να αποκτησουμε τα συγκεκριμενα οπλα,θα εχουν πολυ ενδιαφερον με ελληνικα σηματα!
Για τη βαση ισως καμια πετρουλα?(οχι την κωστιδου :mrgreen: ::glossa:: 8) :lol:)
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 14, 2011, 09:13:26 μμ »
Πολύ καλό αποτέλεσμα
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 22, 2011, 09:56:53 μμ »
Ερώτηση: Αν το άρμα ήταν όπως είναι σε συνθήκες μάχης, τι δεν έπρεπε να βάλω. Ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να έχει τις "βομβίδες" πάνω από το πυροβόλο, τον φάρο δεξιά του πύργου και  την τάπα στο πολυβόλο. Την κεραία στο πίσω μέρος του πήγματος με το μεγάλο άκρο την βάζω;

Επίσης δεν βάζω την βοηθητική γεννήτρια στο πίσω μέρος του πήγματος. Δείχνει όμως στις οδηγίες μια αντίστοιχη μονάδα στο καλάθι του πύργου. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό;

Βασίλη και Λάμπρο σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 22, 2011, 10:30:39 μμ »
Σε συνθηκες μαχης σιγουρα δεν θα εβαζες αυτα που ειπες.
Τωρα, επειδη εχεις φτιαξει το Α2 η γεννητρια αν μπει πρεπει να μπει στο καλαθι.Σπανια σε φωτο Α2 αμερικανικων εμφανιζεται η γεννητρια (εγω δεν την εχω σε φωτο),την εχω δει σε φωτο μονο αρματων του Κουβειτ στα οποια ειναι στανταρ.
Η μοναδα που δινεται για το καλαθι αναφερεται σε συνηθως στα Α1 και παλι την συναντας αρκετα συχνα στα αρματα των πεζοναυτων και λιγοτερο σε αυτα του στρατου.Αν μιλαγαμε για ενα αρμα του 91 στον πρωτο πολεμο του κολπου τοτε πολυσωστα βρισκετε εκει που την εχεις βαλει.
Οσο για τα φορτωματα μην ψαρωνεις,ειναι σαν φορτηγα τοσο στην μαχη οσο και στην ασκηση

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 22, 2011, 10:32:17 μμ »
Με κάθε επιφύλαξη:
ʼλλαξε τη κανη του M2 στη θυρίδα του αρχηγού (έχεις βάλει εξάρτημα για αβολίδοτα - οι ράβδοι γύρω από τη κάνη) (το αναφέρεις δεν το πρόσεξα :oops: )
Στο πίσω μέρος του πύργου στο A2 είναι μονάδα κλιματισμού και όχι APU - στο Α1 είναι APU. Μπαίνουν κανονικά στα επιχειρησιάκά άρματα.
Την κεραία στο πίσω μέρος του πήγματος με το μεγάλο άκρο την βάζω;
μήπως εννοείς του πύργου; αν ναι υποθέτω ότι λες για αυτή δεξιά του αισθητήρα ανέμου που μάλλον δεν έχει θέση.
Νομίζω τώρα που το προσέχω καλύτερα, ότι το κομματι αριστερά των πάνελ της αποθήκης πυρομαχικών είναι κάλυμα για την καλωδίωση της APU στα Α1 ενώ στα A2 η καλωδίωση είναι στο κάτω μέρος του πύργου και άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχει.
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 22, 2011, 10:42:19 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν θέλω να διορθώσω αυτό το άρμα αλλά να φτιάξω δεύτερο...  :twisted: :mrgreen:

Στράτο έχεις δίκιο και για τα καλώδια της βοηθητικής κλιματιστικής...

Στην ουσία το άρμα που έχω φτιάξει τώρα είναι ένα Α1 βελτιωμένο σε διαμόρφωση εκπαίδευσης...  :roll:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 22, 2011, 11:38:37 μμ »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δεν θέλω να διορθώσω αυτό το άρμα αλλά να φτιάξω δεύτερο...  :twisted: :mrgreen:

Στην ουσία το άρμα που έχω φτιάξει τώρα είναι ένα Α1 βελτιωμένο σε διαμόρφωση εκπαίδευσης...  :roll:

Νικο Α2 εχεις φτιαξει εξαιτιας της καμερας που εχεις βαλει (εξογκωμα μπροστα σπο γεμιστη)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 22, 2011, 11:57:08 μμ »
Με κάθε επιφύλαξη:
ʼλλαξε τη κανη του M2 στη θυρίδα του αρχηγού (έχεις βάλει εξάρτημα για αβολίδοτα - οι ράβδοι γύρω από τη κάνη) (το αναφέρεις δεν το πρόσεξα :oops: )
Στο πίσω μέρος του πύργου στο A2 είναι μονάδα κλιματισμού και όχι APU - στο Α1 είναι APU. Μπαίνουν κανονικά στα επιχειρησιάκά άρματα.
μήπως εννοείς του πύργου; αν ναι υποθέτω ότι λες για αυτή δεξιά του αισθητήρα ανέμου που μάλλον δεν έχει θέση.
Νομίζω τώρα που το προσέχω καλύτερα, ότι το κομματι αριστερά των πάνελ της αποθήκης πυρομαχικών είναι κάλυμα για την καλωδίωση της APU στα Α1 ενώ στα A2 η καλωδίωση είναι στο κάτω μέρος του πύργου και άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχει.
Στρατο στο καλαθι ειναι και αυτη APU τοποθετηθηκαν εκει απο το 93 και μετα.Υπαρχει μονο στα Α1 και σε τροποιημενα Α2 οπως η εκδοση που δινει η Academy στο κιτ της.Στα Α2SEP ειναι ενσωματωμενη στην αριστερη πλευρα του πηγματος

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 22, 2011, 11:58:00 μμ »

Νικο Α2 εχεις φτιαξει εξαιτιας της καμερας που εχεις βαλει (εξογκωμα μπροστα σπο γεμιστη)

Το κέρατό μου το τράγιο έχω φτιάξει αλλά λέμε τώρα... Καλά να πάθω, ας το έψαχνα καλύτερα...  :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 22, 2011, 11:59:15 μμ »
Με κάθε επιφύλαξη:
Στρατο στο καλαθι ειναι και αυτη APU τοποθετηθηκαν εκει απο το 93 και μετα.Υπαρχει μονο στα Α1 και σε τροποιημενα Α2 οπως η εκδοση που δινει η Academy στο κιτ της.Στα Α2SEP ειναι ενσωματωμενη στην αριστερη πλευρα του πηγματος

Χμμμ, μάλλον πρέπει να την βάλω την μονάδα, έτσι κι αλλιώς έτοιμη βαμμένη την έχω...  Την άλλη δεν την βγάζω όμως γιατί θα γίνει λαλακία...

Tags: