Eφόσον οι φιγούρες σου είναι 72άρες, κάθε προσπάθεια να αναπαραστήσεις τα μάτια τους πειστικά, είναι μάταιη. Λόγω της κλίμακας, είναι πιό σωστό, εκεί που είναι τα μάτια να κάνεις μια μικρή σκούρα γραμμή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα μοιάζουν σαν να έχουν την ασθένεια Graves - Basedov (εξώφθαλμη βρογχοκήλη). Λάβε υπόψη σου ότι μια 72άρα φιγούρα είναι σαν να κοιτάς έναν άνθρωπο στα 40μ., οπότε είναι μάλλον αδύνατο να φαίνεται το ασπράδι των ματιών του.
ΔΚ
Δημήτρη μάλλον είσαι εκτός θέματος, δεν μου διαβάζεις τα προηγούμενα πόστ

Αγαπητέ μου Δημήτρη (καλά πόσοι είστε;

) τα 40 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα, πόσο μάλλον που μου έπεσες κατευθείαν στα πολύ βαθειά
Δε θέλω να φαντάζομαι την ώρα που θα ξεκινήσω να βάφω τα άλογα
καλά αυτό άστο μόνο στην φαντασία, βάλε μόνο πεζούς και μάλιστα λίγους (άν θέλεις να τελειώσεις μέσα στο έτος), τα άλογα θέλουν μία semi gloss υφή δηλαδή λάδια ή συνδυασμός με ακρυλικά, πέρα απο το ότι θέλουν εμπειρία γιατί είναι δύσκολα

για τα μάτια: όπως λέει και ο ντετέκτιβ, φλές+άσπρο , μείωσε το στο μισό (το μάτι),κάνε μια κάθετη γραμή για κόκκο και κάνε με ελάχιστο άσπρο ένα catchlight, πέρνα ένα σκούρο καφέ στο πάνω μέρος αλλά όχι στο κάτω (είναι περιοχή φωτίσματος) και βάλε και με ένα black grey το φρύδι