Αποστολέας Θέμα: ROck Crawler  (Αναγνώστηκε 2219 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kounavos

• Scale 1/144
  • *
ROck Crawler
« στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 02:32:18 μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους
Σκεφτομαι την αγορά ενός rock crawler και θα ηθελα να ακούσω προτάσεις από την εμπειρία σας..Οι εποχές είναι δύσκολες και προσπαθώ να μην 'πεταξω' τα χρηματα μου. Φυσικά και θα προτιμήσω αυτό που θα έχει, κατα την γνώμη των περισσοτερων, την καλύτερη αναλογία τιμής και απόδοσης. Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα 'αληθοφανή' μοντέλα.
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τον χρόνο και τη βοήθεια σας
Με εκτίμηση
Φίλιππος

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
Απ: ROck Crawler
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 02:57:59 μμ »
Έχοντας αρχίσει να ασχολούμαι εδώ και λίγα χρόνια με τα crowlers και αν φυσικά η γνώμη μου μετράει θα σου πω τι εμπειρίες έχω αποκομίσει....

1)Τα αληθοφανή μοντέλα βλέπε tamiya Ford F-350 δεν έχουν δυνατότητες crawling είναι απλά για να παίζεις σε κακοτρόχαλους δρόμους και υπό συνθήκες.Στο λέω αυτό γιατί είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου και πρόσφατα ολοκλήρωσα (σχεδόν δηλαδή...Μένει μόνο ένα δυνατό servo για την κρεμαργιέρα ) μια βελτίωση αντικαθιστώντας την μαμά ανάρτηση του μοντέλου (αμορτισέρ και σουστόφυλλα ) με μια πολλαπλών συνδέσμων με αμορτισέρ και ελατήρια ειδικά για crawl.
Πράγμα που συνολικά...Δηλαδή μαζί με την αγορά του μοντέλου μου στοίχισε πολλά.

2)Υπάρχουν πολλές εταιρίες πλέον που βγάζουν φθηνά combos , ολοκληρωμένα πακέτα με μοντέλο ηλεκτρονικά και μπαταρία γνωστά και ως RTR για όλες τις τσέπες!!Δεν έχεις παρά να ψάξεις στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικά......   από HPI υπάρχει το crawler king ένα πάρα πολύ καλό entry level μοντέλο σε συσκευασία RTR http://www.hpieurope.com/kit-info.php?partNo=102117&lang=en
Τιμή δεν ξέρω πόσο κοστολογείται στην Ελλάδα πάντως πρέπει κυμαίνεται γύρω στο 350ρι με 400ρι και είναι μια πάρα πολλή καλή αρχή γιατί είναι full βελτιώσιμο!!

Μετά έχουμε και τα μοντέλα της AXIAL αλλά είναι πιο ακριβά και απ όσο γνωρίζω δεν βγαίνουν σε RTR αλλά και αν βγαίνουν θα υπερβαίνουν τα 500 ευρώ! βέβαια τα AXIAL είναι αλλού!!!

Μετά έχουμε και την σειρά της Tamiya CR-O1 όπου είμαι επίσης κάτοχος ενός αλλά είναι πολύ ακριβό και δεν είναι RTR  και τέλος την Kyosho αλλά και αυτό είναι πολύ ακριβό και δεν στο συνιστώ! 
Ψάξου σε HPI  με το Crawler King και δεν θα το μετανιώσεις!
Αλλά μην περιμένεις να βρεις κάτι κάτω από 350 ευρώ! ::salut:: ::salut::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος kounavos

• Scale 1/144
  • *
Απ: ROck Crawler
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 03:16:00 μμ »
Αγαπητέ φίλε κουρσάρε ευχαριστώ. Εχω δει posts από εσένα και έχω να σου πω πως η γνώμη σου βεβαίως και μετράει!

Tags: