Αποστολέας Θέμα: RF-4E 1/48 FULL DETAIL!!!  (Αναγνώστηκε 8421 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: RF-4E 1/48 FULL DETAIL!!!
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 15, 2006, 10:05:09 πμ »
Πάντως το δικό μου μπήκε στο καταφύγιό του και δεν βγαίνει λόγω
του συδρόμου κατωτερότητας που του δημιουργήθηκε!!!
 :lol:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 15, 2006, 10:40:41 πμ »
Χαιρόμαστε να έχουμε μέλη του FORUM άτομα σαν και εσένα Γιάννη....
Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!

Απλά νομίζω ότι στον δεξιό τροχό το λάστιχο θέλει λίγο φούσκωμα!!!!!!

Τι άλλο να πω!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :D
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 16, 2006, 03:57:32 πμ »
Εγώ λέω να ρίξω στην πυρά το δικό μου RF, ξέρω γω? :mrgreen:
Συγχαρητήρια Γιάννη, μαμεί και δέρνει! Μέχρι και το avatar (γατί) του φίλου Heater τα 'παιξε μόλις το είδε! :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 16, 2006, 04:07:23 μμ »
Τι λες τώρα, Γιάννη είναι πανέμορφο...

Αποσυνδεδεμένος RHO.Steel

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
  • Αντώνης
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 17, 2006, 01:56:44 πμ »
Θαυμασμό και Απογοήτευση . . .
ένοιωσα μόλις αντίκρισα αυτό το αριστούργημα. :cry:
Θαυμασμός γιατί είναι . . . (τα άκουσες από τους συνάδελφους). :D
Απογοήτευση γιατί για εμάς τους μικρούς μοντελιστές (όχι σε ηλικία) είναι όνειρο θερινής νυκτός.
 Όμως έχουμε ένα κοινό στις κατασκευές μας Γιάννη, την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:shock: :shock:
Μπορεί το αποτέλεσμα να απέχει πολύ όμως σίγουρα η διασκέδαση για τον καθένα μας είναι μοναδική,
οπότε φίλοι μικροί μοντελιστές μην απελπίζεστε για το αν το δικό σας δεν είναι τόσο ωραίο,
με τόση λεπτομέρεια, με τόσο καλό βάψιμο, με τόσο καλό . . . σίγουρα το επόμενο θα είναι καλύτερο,  :wink:
 και που ξέρεις μπορεί κάποτε να φτάσουμε και τους καλύτερους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσουμε.

Μπράβο Γιάννη για το θέμα σου, σου εύχομαι τα καλύτερα.  :D

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 17, 2006, 10:37:47 πμ »
Συμφωνώ ότι ο μοντελισμός προσφέρει χαρά,γνώση,δημιουργία,διασκέδαση αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε βλέποντας ένα καλύτερο μοντέλο απο το δικό μας. Πρέπει να γίνετε κίνητρο για όλους εμας να τολμάμε κάτι διαφορετικό      ,αυτό που το μοντέλο μας θα το κάνει ποιό όμορφο και ποιό εντυποσιακό. Ικανότητες στο μοντελισμό όλοι έχουμε. Τα αποθέματα υπομονής που έχει ο κάθε ένας απο εμας μετράνε περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα :wink:

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 17, 2006, 10:56:50 πμ »
Ενταξει...ωραιες η φωτογραφιες του πραγματικου...στειλε μας τωρα και του μοντελου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντινος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαλάτσι/Αθήνα
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 17, 2006, 11:20:28 πμ »
Τα αποθέματα υπομονής που έχει ο κάθε ένας απο εμας μετράνε περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα :wink:
Παράθεση

Αυτή ψάχνω & γω να βρω εδω και καιρό.......

&παλι συγχαρητήρια Γιάννη είναι κάτι παραπάνω απο πανέμορφο.

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 05, 2006, 02:04:35 μμ »
Συμφωνώ ότι ο μοντελισμός προσφέρει χαρά,γνώση,δημιουργία,διασκέδαση αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε βλέποντας ένα καλύτερο μοντέλο απο το δικό μας. Πρέπει να γίνετε κίνητρο για όλους εμας να τολμάμε κάτι διαφορετικό      ,αυτό που το μοντέλο μας θα το κάνει ποιό όμορφο και ποιό εντυποσιακό. Ικανότητες στο μοντελισμό όλοι έχουμε. Τα αποθέματα υπομονής που έχει ο κάθε ένας απο εμας μετράνε περισσότερο στο τελικό αποτέλεσμα :wink:

Γιάννη θα μπορούσες να μας αναφέρεις τι χρώματα χρησιμοποίησες και με ποιο τρόπο το έβαψες πόσα bar έβαλες στο αερογράφο για να ψεκάσεις τόσο όμορφα. Και άν μπορείς καναδύο λόγια για το wash.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος 5leptos

• readiness και... γουστα να γινονται!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλιμος
  • we keep 'em flying day 'n night
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 05, 2006, 03:45:17 μμ »
εγω παντως οταν βλεπω τετοια ποιοτητα μοντελων και δουλειας,δεν πεισμωνω να ανεβω επιπεδο,αλλα κλαιω και οδυρομαι για τις δικες μου γοτθικες κατασκευες.Γιαννη,οτι και να πω για την δουλεια σου,θα ναι απλα υποτιμητικο για το μεγεθος της ποιοτητας της.εξαιρετικη δουλεια,εκπληκτικο αποτελεσμα,keep up the good job :D :D :D :!: :!: :!:
Y.Γ. Αν σου φιλησω τα χερακια σου,θα παρω λιγο απ'την δεξιοτεχνια τους αραγε :?: :?: :?: θα παρω,θα παρω  :mrgreen: :mrgreen: :?: :?: :mrgreen: :?: :mrgreen: :?:
advrider.com

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 05, 2006, 04:02:28 μμ »
Από τις ποιό αμφιλεγόμενες παραλλαγές που έχουν γίνει είναι η Lizard. :? Απο όποια γωνία και αν τη δείς και με διαφορετικό φωτισμό δεν θα βγάλεις συμπέρασμα για τα χρώματα :twisted:
Αν δείς παραλλαγές Lizard των C-130B, RF-4E πρίν το 1999 και RF-4E μετά της ΠΑ.....καμία σχέση :x Εγώ διάλεξα σύμφωνα με φωτο. υλικό που έχω ένα RF-4E μετά το 1999 που έγινε η νέα Lizard και με νέο Patern.Μετά απο πολλούς πειραματισμούς κατέληξα στα: α) olive drab + medium green 4:1  β) dark green + deck green  6:1 και για το μαύρο γ) SCHWARZGRUN (MODEL MASTER) + tire black 3:1. Οι αναλογίες είναι σχετικές, αφού στο τελικό αποτέλεσμα της παραλλαγής υπάρχουν οι διαφορετικές (ανοικτότερες και σκουρότερες) φωτοσκιάσεις του βασικού χρώματος, λόγο της φθοράς χρωμάτων που εμφανίζονται απο π.χ καιρικές συνθήκες.Ο ψεκασμός του μοντέλου έγινε με πίεση 1,5 bar. Ελπείζω να σε βοήθεισα λίγο :wink:

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 05, 2006, 04:37:14 μμ »
Γιάννη καλησπέρα. Μια χάρη, μήπως σου βρίσκεται κανένα σχέδιο τριών όψεων στο οποίο να φαίνεται το pattern της παραλλαγής του RF-4E LIZARD?

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
    • ModelMania
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 05, 2006, 05:32:08 μμ »
Από τις ποιό αμφιλεγόμενες παραλλαγές που έχουν γίνει είναι η Lizard. :? Απο όποια γωνία και αν τη δείς και με διαφορετικό φωτισμό δεν θα βγάλεις συμπέρασμα για τα χρώματα :twisted:
Αν δείς παραλλαγές Lizard των C-130B, RF-4E πρίν το 1999 και RF-4E μετά της ΠΑ.....καμία σχέση :x Εγώ διάλεξα σύμφωνα με φωτο. υλικό που έχω ένα RF-4E μετά το 1999 που έγινε η νέα Lizard και με νέο Patern.Μετά απο πολλούς πειραματισμούς κατέληξα στα: α) olive drab + medium green 4:1  β) dark green + deck green  6:1 και για το μαύρο γ) SCHWARZGRUN (MODEL MASTER) + tire black 3:1. Οι αναλογίες είναι σχετικές, αφού στο τελικό αποτέλεσμα της παραλλαγής υπάρχουν οι διαφορετικές (ανοικτότερες και σκουρότερες) φωτοσκιάσεις του βασικού χρώματος, λόγο της φθοράς χρωμάτων που εμφανίζονται απο π.χ καιρικές συνθήκες.Ο ψεκασμός του μοντέλου έγινε με πίεση 1,5 bar. Ελπείζω να σε βοήθεισα λίγο :wink:

Γιάννη από την μία μεριά με βοήθησες με τις πληροφορίες σου, από την άλλη με μπέρδεψες. Έλπιζα να μου έλεγες ότι χρησιμοπόίησες το <τάδε> για το πράσινο, το <τάδε> για το μαύρο κ.ο.κ.

Εσύ από ότι κατάλαβα έκανες αρκετά πειράματα για να φτάσεις στο επιθημιτό αποτέλεσμα. Από την άλλη θα συμφωνίσω μαζί σου ότι το θέμα της παραλλαγής Lizard είναι αμφιλεγόμενο. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα για τα πρόσφατα RF-4E με γερμανική παραλλαγή το έχεις πετύχει σχεδόν 100%.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 05, 2006, 07:08:56 μμ »
Μιχάλη η πρώτη παραλλαγή (patern) είναι η παλαιά ενώ η δεύτερη η σημερινή. Εδώ να ευχαριστήσω τον φίλο Αθανασιάδη Γιώργο. για την πολύτιμη βοήθειά του σε φωτο. υλικό :wink:

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 05, 2006, 08:11:49 μμ »
Γιάννη ταχύτατος, ακριβώς αυτό εννοούσα :lol: :lol: σε ευχαριστώ πολύ. Οι δυνάμεις ταχείας αντίδρασης modelclub σε δράση... :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 05, 2006, 10:23:54 μμ »
Γιαννη ενα πραγμα εχω να σου πω με την λιγοστη πειρα που εχω!!ΦΟΒΕΡΟ!!!τρομερη λεπτομερια αρτια και ολοκληρομενη δουλεια!!!!!
Συνχαρητιρια και αν το πας σε διαγονισμο οτι καλητερο!!!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 05, 2006, 11:06:56 μμ »
Αργησα πολυ να ποσταρω...λοιπον ενα εχω να πω...ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΞΑΙΣΙΟ!!!Ειπα 3 πραματα αλλα δεν πειραζει ετσι ειμαι γω...
Καποιος μου πε πως το ξαναπειραξες τα stabilitors...και επαθα εμφραγμα...!!!!Καλο το αποτελεσμα οπως και να χει...!!!!

Keep it up!!! :wink:

8)

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 27, 2006, 10:20:32 πμ »
Μάγκες ποιό ΚΙΤ στην 1/48 της HASEGAWA κάνει για RF-4E γιατί έχω δεί 3 διαφορετικά κουτιά, ποιό είναι το σωστό ο κωδικός του.Για Ελληνικό μιλάμε φυσικά.Γιατί έχει βγάλει 3 διαφορετκά ΚΙΤ με διάφορα camouflage.THANKS παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος Fantasma337

• ACIG Team Member
  • Scale 1/48
  • *
    • http://acig.org
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 27, 2006, 12:29:20 μμ »
Ενώ μερικά πρώην Γερμανικά RF-4E όταν πέρασαν από το ΚΕΑ στο Ελληνικό βάφτηκαν "Βιετνάμ", στη συνέχεια για επιχειρησιακούς λόγους αυτό σταμάτησε και τα υπόλοιπα βάφτηκαν με την Γερμανική παραλλαγή... Είναι ζήτημα άν απομένει κάποιο RF-4E βαμμένο πλέον "Βιετνάμ"... Τα Εθνόσημα δεν ήταν πιά γαλάζια αλλά σκούρα μπλε και φυσικά (όπως έγινε και στα SRA) τα προειδοποιητικά ήταν ΠΛΗΡΗ και σε κάθε προβλεπόμενη θέση, κάτι που ούτε οι Αμερικανοί δεν έκαναν... Η απεικόνισή τους στο μοντέλο είναι εκπληκτική και δίνει πολύ ρεαλισμό!
ACIG Team Member
http://hafcphotos.cs.net/

ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 27, 2006, 03:21:50 μμ »
Είχα την ατυχία όταν αγόρασα το RF-4B της Hasegawa, μέτα απο λίγες εβδομάδες να έρθει στην αγορά και το RF-4E.Το κακό τελικά ήταν μικρό, αφού το Kit δίνει και τους δύο τύπους του ρύγχους των φωτομηχανών και τις μακριές εξαγωγές των κινητήρων.Οι άλλες λεπτομέρειες είναι σχετικά εύκολες να κατασκευαστούν.
Τα σήματα της Icarus Decals είναι πολύ καλής ποιότητας με άριστη εφαρμογή.Έχει γίνει αναλυτική τύπωση των πρωειδοποιητικών σύμφωνα με τα τεχνικά ενχειρίδια του αεροσκάφους :!: Η τοποθέτησή τους μου πήρε 3 ημέρες με 4 ώρες την ημέρα,με τα μάτια μου στο τέλος να γίνοντε έτσι :shock:,αλλά τελικά αξίζει και τον κόπο και το κόστο τους :wink: 

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 27, 2006, 07:12:18 μμ »
Welcome tou the Club Ιωαννη.

Μοντελισμός στην Τελειότητα.Καλό παράδειγμα σωστής και μελετημένης με προσοχή δουλειά.

Sehr Gut :mrgreen: :wink:

Τάσος :wink:

(λίγο περισσότερο προσοχή στην ορθογραφία σας... "Brutalos" Moderator)

Tags: