0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραία η πρόοδος του Γάλλου Βαγγέλη!!!Αν και ένα washάκι το θέλει πιστεύω!!!Σε σασί και μοτέρ!!!!
Χρηστο μακαρι να ειχα ενα σε κλιμακα 1/1,θα ειχα γκρεμισει τον τοιχο και θα το εβαζα στο σαλονι!
Πάντως δεν είναι προχωρημένη σαν ιδέα το να έχεις ένα αυτοκίνητο στο σαλόνι!Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά ένα μεγάλο σαλόνι!
Στο σαλόνι?? ::eusa_naughty::Πολύ προχωρημένη σύζυγο έχεις φίλε!! Αν και αυτά τα αυτοκίνητα μόνο για να κάθονται σταματημένα δεν φτιάχτηκαν!! Πολύ καθαρή η δουλειά σου φίλε μου.Θα συμφωνήσω με τον ΚΟΥΡΣΑΡΟ ότι ένα washακι θα αναδείξει την δουλειά σου.Καλή συνέχειαΓιάννης
καλό τό καλαμπούρι και ειδικά αν φτιαχνει κανείς τέτοιες κατασκευές θα ειναι ευτυχής και ολο καλαμπούρι
Βιάζεσια να ξεκινήσεις το 207 S2000, ε?
Φίλε μου μια χαρά και γρήγορα το πας...Βιάζεσια να ξεκινήσεις το 207 S2000, ε? Καλη συνέχεια
Παράθεση από: gtziaf στις Φεβρουαρίου 21, 2011, 11:46:31 πμΒιάζεσια να ξεκινήσεις το 207 S2000, ε?
Για ΠΡΩΗΝ μιλιταριστής είσουν φειδωλός Σε αλλωτριώσαμε τελείως... Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως
Αφού μετά το ασφάλτινο συνεχίζεις με χωμάτινο υπολογίζω οτι και το επόμενο θα είναι ασφάλτινο! Έτσι δεν είναι?
Spoiler (hover to show) Ένα Spray Klarlack gloss βερνίκι που πέτυχα στο πλαίσιο το έχεις δοκιμάσει?
Υπονοούν κάτι αυτοί οι δυο? Αν ναι και ...εγώ μαζί τους
Παράθεση από: jvolume στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:53:04 μμSpoiler (hover to show) Ένα Spray Klarlack gloss βερνίκι που πέτυχα στο πλαίσιο το έχεις δοκιμάσει?Spoiler (hover to show)Πάλι ψώνισες βρε απίστευτε?
Για ΠΡΩΗΝ μιλιταριστής είσουν φειδωλός Σε αλλωτριώσαμε τελείως... Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως ΥΓ. Όταν λέω εγω οτι βιάζεσαι Κάθε 2 μέρες έχουμε και update
Καλησπέρα Βλέπω χώρο για βελτιώσεις φίλε μου!!! Αναμένουμε.Πολύ όμορφη η δουλειά σου και το wash βγήκε μια χαρά.Αφού μετά το ασφάλτινο συνεχίζεις με χωμάτινο υπολογίζω οτι και το επόμενο θα είναι ασφάλτινο! Έτσι δεν είναι? Καλή συνέχειαSpoiler (hover to show) Ένα Spray Klarlack gloss βερνίκι που πέτυχα στο πλαίσιο το έχεις δοκιμάσει?ΚαληνύχταΓιάννης
Ωραίο το wash με raw umber λαδι ζωγραφικης και το weathering Βαγγέλη.Για να δω κάποιον να συμπάσχει με καλώδια γιατί έχω καταντήσει ...Κύρος Γρανάζης.Υπονοούν κάτι αυτοί οι δυο? Αν ναι και ...εγώ μαζί τους
Βαγγέλη το wash έδεσε πάρα πολύ όμορφα και φυσικά έσπασε την ασπρίλα και έδωσε το απαραίτητο βάθος στην κατασκευή σου!!!!Καλή συνέχεια στην βελτίωση του μοτέρ!!!!Αναμένουμε πρόοδο με την καλωδίωση!!!!
να κανω μια ερώτηση??? την ανάρτηση ελέγε κάπου να την βάψεις μπλέ και κόκκινο η το ήξερες ότι έτσι ειναι πραγματικά???? Γιατί εμένα σαν άρρωστο παζάκι μου άρεσε πάρα πολυ αυτή η λεπτομέρεια