Αποστολέας Θέμα: Επίσκεψη στο Μουσείο Πολ. Αεροπορίας στην Αερ. Βάση Τατοίου!  (Αναγνώστηκε 19836 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Εγω θελω για την επομενη κυριακη,τα στοιχεια στα εχω στειλει

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
...από αυτούς που είναι στην λίστα  :arrow:

... Θα πάμε ?

... μια φωνή μια ακρόαση...

μην τρέχω μόνος  :oops:και δεν έχω τα τηλέφωνα κανενός... :cry:
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Ναι ... ::planeemoticon::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Modelclub.gr στο Μουσείο της ΠΑ. Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑ, τη διοίκηση του Μουσείου και τον φίλο και υπεύθυνο(για εμάς) του μουσείου Παναγιώτη Μαρκόπουλο, οι οποίοι έκαναν δυνατή την επίσκεψη αυτή. Η ησυχία που βασιλεύει στο Τατόι Κυριακή πρωί είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστηθείς την επίσκεψη και τα εκθέματα, όπως το TF-104G, T-33A και Albatros, τα οποία ήταν ανοικτά και προσβάσιμα... Μακάρι σύντομα το Μουσείο, να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα εκθέματα, να ολοκληρώσει πιο γρήγορα το έργο και τις ιδέες που έχουν οι άνθρωποί του... Να επισημάνουμε επίσης ότι, θα πρέπει πλέον να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε, ότι το Μουσείο δεν είναι ανοικτό για το κοινό σε μέρες και σε ώρες, που θα μπορούσε ο απλός πολίτης να το επισκεφθεί... Τρανή απόδειξη είναι η σημερινή επίσκεψη και όσες θα ακολουθήσουν... Θέληση να υπάρχει και λίγη οργάνωση από εμάς και όλα γίνονται...

Θα επιστήσω επίσης την προσοχή σας στο γεγονός ότι σήμερα είμασταν μόλις 6 άτομα που επισκεφθήκαμε το Μουσείο... Έπειτα από παράκληση του Μουσείου, αν οι επόμενες επισκέψεις δεν συγκεντρώσουν άνω των 10 ατόμων-μελών-επισκεπτών, δεν θα πραγματοποιούνται, καθώς έτσι θα γίνουν αναγκαστικά πολλές σε αριθμό οι επισκέψεις και υποχρεώνουμε το προσωπικό του Μουσείου σε πολλές "κλεισμένες" Κυριακές, που στερούνται από τον προσωπικό τους ελεύθερο χρόνο... Έχετέ το λοιπόν στα υπόψιν σας όλοι...

::salut:: ::salut::

Υγ. Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν από τους υπόλοιπους που βρέθηκαν στην επίσκεψη, καθώς εγώ περιόρισα στο ελάχιστο τις φωτογραφικές μου επιδόσεις...

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
Ηταν τέλεια... πολύ καλά ... ευχαριστούμε...

::eusa_clap:: ::icon_thumright::
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Μπραβο :!: θερμες ευχαριστιες στο Παναγιωτη Μαρκόπουλο για ολες του τις ενεργειες ::eusa_clap::  ::salut:: συγχαρητηρια σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους του Μουσειου μας ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
Τα επίκαιρα TF-102 λόγω του HAFy2007/Α

και το F84

[/u

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
Να σας συστήσω την "Καλλιοπίτσα",ένα πανέμορφο Mignet HM 14 Pou Du Ciel ,
από την δεκαετία του΄30....

Να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Markpa για το υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό που μας χάρισε.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Πρώτον ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Παναγιώτη για την φιλοξενία και ξενάγηση που μας χάρισε και  δεύτερον σε όλο το προσωπικό του μουσείου για την προσπάθεια αναβίωσης μέρους της αεροπορικής μας ιστορίας

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Boomer

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Καραμπουρνάκι
  • Το άτιμο το ύψος
ʼχ να μην έχουμε και εμείς ένα τέτοιο μουσείο.Θα κανονίσω να κατέβω ένα ΣΚ για να πάω να το δώ κ εγώ
Τα F-5 σκίζουν

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου έστω και καθυστερημένα την Κυρία Μαρκοπούλου - σύζυγο markpa, για την κατανόηση που δείχνει στα... προβλήματα μας,  :roll: και που αφήνει τον Παναγιώτη να βγει να παίξει με τα άλλα παιδάκια.  :D

Σοβαρά τώρα, ευχαριστώ όλους όσους ενεπλάκησαν στην διοργάνωση της επίσκεψης αυτής ώστε να μπορέσουμε να χαρούμε το Μουσείο της Π.Α.

Και συγχαρητήρια στο forum για την πρωτοβουλία.  ::eusa_clap::

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
Συμμετοχές για την επόμενη που δηλώνουμε?

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Θα ανοιχθεί νέο θέμα Κώστα...

Tags: