Φιλοι μου γεια σας! Μετα απο λιγες μερες απραξιας επανηλθα αλλα με ασχημα νεα αυτη τη φορα. Πανω που σας ετοιμαζα μια εκπληξη στο βαψιμο του τρακτορα...την επαθα! Πηρα ενα σπρευ για γκραφιτι (!) αυτη τη φορα στην αποχρωση που εψαχνα αλλα σε ματ υφη το οποιο σε συνδιασμο με ενα περασμα gloss βερνικι εβγαζε ακριβως αυτο που ειχα στο μυαλο μου για αυτο το μοντελο.Και ενω σε διαφορες δοκιμες ολα πηγαν καλα, οταν ''επεσε'' πανω στο καπο απλα...εκοψε!

Τη δε πισω καμπινα την ψιλοελιωσε!!!!

Μετα την αρχικη ψυχρολουσια και αφου γλιτωσε το σταδιο GET IT NOW (εχετε δει τη γνωστη διαφημηση που ο τυπος μπροστα στο κομπιουτερ σπαει το ποντικι; ε οπου ποντικι βαλτε peterbilt!!!) αρχισα το τριψιμο μπας και το γλυτωνα...Ε για να μη σας κουραζω,το γλυτωσα,το ξαναεβαψα και παλι τα ιδια...
Πανω που θα το πετουσα μου ηρθε μια ιδεα
Αφου εγινε που εγινε δεν το συνεχιζω ετσι; Ε ,μετα απο αρκετο τριψιμο εχω αυτο το αποτελεσμα

Πανω σε αυτο θα δουλεψω συναδερφοι και θα προσπαθησω να κανω να φαινεται η λαμαρινα κατω απο το χρωμα στα σημεια που εχει ξεθωριασει...Βεβαια θα πρεπει να ξαναλερωσω το ηδη καθαρο σασι και τον καινουριο κινητηρα για να δεσουν ολα μαζι αλλα αυτο ειναι το τελευταιο(και ευκολο)...
Αυτα για αποψε,ελπιζω στην βοηθεια σας την οποια θα χρειαστω σιγουρα πιο κατω.Να ειστε ολοι καλα και ευχαριστω για το χρονο σας!!!