Αποστολέας Θέμα: 27 Ιανουαριου 1945-2011  (Αναγνώστηκε 6820 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • [IMG]http://i40.tinypic.com/2hwo7rr.jpg[/IMG]
27 Ιανουαριου 1945-2011
« στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 09:41:19 μμ »
<
27 Ιανουαριου 1945-2011
>
66 Χρονια.

Μια μερα ιστοριας.
Μια μερα γεματο αναμνησεις.
Μια μερα θλιψης κ αγανακτησης.
Μια μερα με μια απορια..ΓΙΑΤΙ?
Ειναι η μερα που τα συμμαχικα στρατευματα μπηκαν στο ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΜΠΙΚΕΡΝΑΟΥ.

Ενα απο τα μεγαλυτερα κεντρα εξοντωσης στο κοσμο.
Σε αυτο το <κεντρο εργασιας>,οπως ειχαν ονομασει <ARBEIT MACHT FREI> (η εργασια απελευθερωνει.)

με αρχηγο,τον στρατηγο των SS Χαινριχ Χιμλερ κ τον διοικητη του στρατοπεδου Ρουντολφ Ες,προσπαθησαν να θεσουν σε εφαρμογη το σχεδιο ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Μια λυση η οποια προκαλεσε τον θανατο σε περιπου 1.100.000 ανθρωπους,χρησιμοποιωντας τους θαλαμους αεριων-κρεματωρεια-μαζικες εκτελεσεις-απαγχωνισμους-ποινα.
15.000 Σοβιετικοι αιχμαλωτοι πολεμου.
21.000 Τσιγγανοι.
70.000 Πολωνοι πολιτικοι κρατουμενοι.
Και 1.000.000 εβραιοι,οπου 200.000 ηταν παιδια.
Βαση αυτων τον γεγονοτων,περνω το θαρρος να ποσταρω την επομενη μου δουλεια.
Μετα απο παρα πολλες ωρες παρακολουθησης ντοκιμαντερ-ρεπορταζ-φωτο υλικο και σχολια,αποφασισανα φτιαξω μια βινιετα σε 1/35.
Με ακριβες αντιγραφα κομματιων,καθως επισης και η φιγουρα που θα χρησιμοποιηθει,εχει επιλεχτει.
Η δουλεια θα ειναι πολυ προσεκτικη,μικρη αλλα με πολλες λεπτομερειες για να υπαρχει και το επιθυμητο αποτελεσμα.
Οπως επισης και η φιγουρα θα υποστει κοψιματα-τρηψιμο κ σαφως και με την βοηθεια του εποξικου στοκου για να παρει την τελικη του μορφη.
Υ.Γ.Η φιγουρα δεν θα ειναι κατι εμφανησιακα που θα προσβαλει καποιον γιατι ξερουμε ολοι σε τι κατασταση ηταν τοτε τα σωματα τους.

Θα ειναι ενα παιδι. :!:

Οποια γνωμη θελετε να μου πειτε-τροποι θα χαρω πολυ να το υλοποιησουμε σωστα..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. :!: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
Απ: 27 Ιανουαριου 1945-2011
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 10:10:11 μμ »
Αντε να δουμε παλι τι θαυματα θα κανεις!
σου στελνω δυο φωτογραφιες  που τραβηξα περσι που πηγα

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 10:16:17 μμ »
πλακα κανεις........ :o :o :o
θελω παρα πολυ να παω... :( :(
σιγουρα θα με πιασει ανατριχιλα...

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 11:07:43 μμ »
Μικρε.... διαλεγεις ενα θεμα το οποιο με οποιον τροπο το φερεις εις περας να ξερεις οτι ισως να λογοκριθεις αρνητικα.

Αυτο που εχω να σου πω ειναι προχωρα και μη κολωνεις  :!: :!:

Δυσκολο εγχειρημα...το ξερεις ....και η αληθεια ειναι οτι με εκπλησεις ευχαριστα.Προσπαθησε να βαλεις την προσωπικη σου υπογραφη...περα απο το τεχνικο κομματι εγω προσωπικα δεν θα σου εκφερω καμια γνωμη για το σκηνοθετικο κοματι.Το αφηνω πανω σου.... γιατι ειναι ενα θεμα το οποιο ειναι στην ευχερια του καθενος κατα ποσο θελει να το φτασει στα ακρα.Καταλαβαινεις τι εννοω  :!:

Σε καθε περιπτωση εγω θα σε παρακολουθω.
 ::arrowred::Γνωμη μου να ξεκινησεις να βαφεις με ακρυλικα.......τα ειχαμε πει και απο κοντα  ::salut::
 ::arrowred::Διαφωνω με αυτο που λες ....να το υλοποιησουμε σωστα....... μην ξεχνας οτι εσυ εισαι ο δημιουργος........
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 11:43:46 μμ »
Πολύ ωραίο και ευαίσθητο θέμα διάλεξες.
Σε τέτοια θέματα χρήσιμο μπορεί να σου φανεί και το να "κλέψεις" σκηνοθετικές ιδέες πέραν των ντοκιμαντέρ και από μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.
Μιας και μίλησες για παιδιά δεν θα μπορούσα να σου προτείνω άλλη ταινία εκτός από το "The Boy in the Striped Pyjamas"...και μόνο το εξώφυλλο της είναι όλα τα λεφτά!!!

http://www.imdb.com/title/tt0914798/

Καλή επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 11:49:55 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ Νικο...πολυ ωραιο κ εχει κ πολυ ωραιο στησιμο το αγορακι... :wink: :wink:

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 11:50:40 μμ »
Θέλει άντερα το να θυμάσαι και να συζητάς κάτι τόσο φρικτό...
Θέλει άντερα και να το αναπαραστήσεις. Έστω ένα μικρό μέρος του.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 27, 2011, 11:57:25 μμ »
σε ευχαριστω tazman..γιαυτο θα κανω οτι μπορω για να μου βγει αληθινο,εστω κ μικρο.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Spartan375

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 05:06:44 μμ »
YakuzaX, προχώρα και μην ανησυχείς για τυχόν λογοκρισία. Αν προσέξεις λίγο πως θα το κάνεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά διοράματα και μακέτες φτιαγμένα και από εβραίους, με σκοπό ακριβώς να δείξουν αυτή την φρίκη που προανέφερες. Από όσο ξέρω κανένας από τους δημιουργούς τους δεν λογοκρίθηκε μέχρι τώρα.
Τώρα αν με κάποιον τρόπο φανεί πως μέσο της δουλείας σου αρνείσαι το Ολοκαύτωμα, είναι άλλη ιστορία, αλλά κατά λάθος αυτό δεν γίνετε. Οπότε προχώρα το.

Εδώ θα βρεις φωτογραφίες από μακέτες του περιβόητου Τρεμπλίνκα:
http://www.deathcamps.org/treblinka/laponder1.html
Μπορείς να το ψάξεις λίγο στο google. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από μακέτες να δεις, καθώς το πραγματικό Τρεμπλίνκα ισοπεδώθηκε πριν από το τέλος του πολέμου.
http://en.wikipedia.org/wiki/Treblinka_extermination_camp#Resistance

Και βέβαια μην ξεχνάμε και το YouTube. Κάποιος που επισκέφτηκε το Auschwitz θα έχει ανεβάσει κάποιο σχετικό βίντεο.

Επέτρεψε μου μια διόρθωση. Ο Χίμλερ ήταν Reichsführer των SS.  Ο αντίστοιχος βαθμός στα ελληνικά είναι Στρατάρχης, αλλά καλύτερα μεταφράζεται ως Αρχηγός των SS.
Οι Στρατηγοί των SS είχαν τον βαθμό του Oberstgruppenführer.

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 08:46:15 μμ »
ʼλλος ένας "persona non grata" στη παρέα μας...και το μότο κολλάει στο έκθεμα,ουχί στον δημιουργό.
Αν κι εδώ που τα λέμε, μόνο διθύραμβους μπορείς να ακούσεις για το συγκεκριμένο θέμα που διάλεξες....
 ::arrowred:: Ο Διθύραμβος ήταν λυρικό άσμα ενθουσιαστικού χαρακτήρα προς τιμήν του Διονύσου... άρα θετικά σχόλια.
Αν δε κάνω λάθος η άρνησή του και μόνο (Holocaust) αποτελεί ποινικό αδίκημα...κάποιος ονόματι David Irving το έμαθε καλά...
...The court found that Irving was an active Holocaust denier, antisemite, and racist, who "associates with right-wing extremists who promote neo-Nazism", and that he had "for his own ideological reasons persistently and deliberately misrepresented and manipulated historical evidence."
Πάντως θέματα που δίνουν τροφή για σκέψη και σχοινοβατούν με το ...common feeling, είναι η αδυναμία μου.
Προχώρα ακάθεκτος και ανέβασε όσο μπορείς γρήγορα πρόοδο της δουλειάς σου,και μη διστάσεις να ρωτήσεις για οτιδήποτε.
Όπως σωστά αναφέρθηκε,θέλει γερό στομάχι...όχι η κατασκευή της βινιέτας σου,αλλά η κριτική που θα αποκομίσεις.
Έχω ένα 20λεπτο φρίκης εισόδου των Αμερικανών σε ένα στρατόπεδο και μάζευαν ότι είχε απομείνει.
Δε γνωρίζω αν θα σου ήταν χρήσιμο,αν θα βοηθούσε...μάλλον όχι,θα σε χαλούσε περισσότερο.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 09:00:18 μμ »
Τσέκαρε κάποιες φιγούρες παιδιών παρακάτω:

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 11:10:52 μμ »
Ναι, η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί ποινικό αδίκημα σε πολλές χώρες αλλά στην Ελλάδα από όσο ξέρω  όχι, οπότε αν κάποιος "κρίνει" πως η  βινιέτα που θέλει να φτιάξει ο YakuzaX αρνείται το Ολοκαύτωμα, που επαναλαμβάνω πρέπει να το κάνεις επίτηδες για να μπορεί κάποιος να πει κάτι τέτοιο, δεν θα έχει νομικές συνέπιες.
Είναι γεγονός πως ο Irving και πολλοί άλλοι αρνούνται το Ολοκαύτωμα και ζητούν ιστορική αναθεώρηση, αλλά δεν μας αφορά αυτό καθώς δεν είμαστε σε φόρουμ Ιστορικών, όπως επίσης δεν είμαστε σε φόρουμ πολιτικής. Ας μην το συνεχίσουμε εδώ.
Για όποιον θέλει να το ψάξει, από οποιαδήποτε πλευρά, υπάρχει πολύ υλικό εκεί έξω στο διαδίκτυο.

Τα παιδάκια στην πρώτη φωτογραφία ταιριάζουν πιστεύω με το θέμα.
Στην δεύτερη το αγοράκι σίγουρα δεν ταιριάζει και το κοριτσάκι με το γατί είναι άλλη ιστορία (ίσως αν αλλάξει το γατί σε φρατζόλα ψωμιού να ταιριάζει καλύτερα).
Από τις δύο επόμενες, το αγοράκι στην αριστερή δείχνει πολύ "μαγκάκι" για κρατούμενος στο Auschwitz...

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 01:23:43 πμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας και για το υλικο που εχετε βρει...
spartan νομιζα οτι ο χιμλερ ηταν διοικητης των SS,μπορει να εκανα κ λαθος...
τελικα τα κομματια τα εχω στα χερια μου...
η βινιετα θα ειναι η εξης...
πολυ καλη ποιοτητα της ρητινης μπορω να πω...ηδη εχει συναρμολογηθει κ εχει περαστει το πρωτο ασταρωμα...

η φιγουρα που διαλεξα ειναι το κοριτσακι απο την stalingrad..
αυτο που εχω να πω ειναι σκαλισμενη παρα πολυ καλα..με το θλιμενο προσωπο-ξυπολιτο...αλλα θα γινει μια τροποποιηση...
θα χαραχτει κ θα σκαλιστει το παλτο απο την αρχη για να φανει  το πραγματικο (παλτο) που τους φοραγαν..δεν ηταν ακριβως παλτο...
το γατακι δυστηχως-ευτυχως δεν θα το βγαλω...σκεφτικα να το αφαιρεσω..αλλα θα φανει σαν εγκυος. :? μπορει να μητν τεριαζει 100% το γατακι..αλλα ηθελα να σπασω λιγο την μονοτονια και την ασχημια...

ηδη εχω ενα επεισοδιο απο το band of brothers που μπηκαν οι αμερικανοι σε εναν τετοιο χωρο οπωςσ επισης μεγαλη ποικιλια σε φωτογραφικο υλικο..
Σας ευχαριστω πολυ κ παλι κ οτι γνωμες εχετε με χαρα να τις ακουσω..ακομα κ τα λαθοι μου.. :wink:
Τελος σκεφτηκα η βινιετα να εχει αυτη την τελικη της μορφη..

δεν ξερω αν πρεπει να βαλω την ταμπελα..αυτο θα γινει κ αν...κατα την διαρκεια της κατασκευης..
σας ευχαριστω.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 01:43:43 πμ »
...αλλα θα γινει μια τροποποιηση...
θα χαραχτει κ θα σκαλιστει το παλτο απο την αρχη για να φανει  το πραγματικο (παλτο) που τους φοραγαν..δεν ηταν ακριβως παλτο...
το γατακι δυστηχως-ευτυχως δεν θα το βγαλω...σκεφτικα να το αφαιρεσω..αλλα θα φανει σαν εγκυος. :? μπορει να μητν τεριαζει 100% το γατακι..αλλα ηθελα να σπασω λιγο την μονοτονια και την ασχημια...

Αφού θα την κάνεις την τροποποίηση,μπορείς να "φάς" με τον ταχυτροχό το γατάκι,και να της αλλάξεις στάση χεριών.Με φαρδύ πανοφώρι θα καλύψεις το κενό.
Ή βάλε την να κρατάει ένα άδειο πανοφώρι/σακάκι από εκλιπόντα,ή μια κουβέρτα,ή μια άδεια καραβάνα...ή μια κούκλα από κουρέλια...οτιδήποτε.
Αν και το γατάκι δένει απόλυτα και συμμερίζεται σε εκφραστικότητα,θα αποτελούσε μάλλον "γεύμα"αν το έπερναν χαμπάρι...αλλά αυτός μπορεί να ήταν και ο λόγος που το έκρυβε.
Ή πιθανότερο να μην άφηναν οι φρουροί οτιδήποτε θα μπορούσε να δώσει λίγη "χαρά"...

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 01:52:13 πμ »
θα ηταν ομορφο αυτο που ειπες το να κραταει ενος πεθαμενου μια καπαρτινα η κατι αλλο...
αλλα μπορω να παρω το ρισκο να κρατησω το γατακι..τροποποιωντας μονο την καπαρτινα που φοραει...
αν κ κακα τα ψεμματα το γατι ουτε στα barracks δεν θα μπορουσε να το κρυψει...
αλλα μου αρεσει το να το κρατησω...καταλαβαινεις πιστευω τι μηνυμα θελω να περασω πανω κατω... :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 02:25:56 πμ »
 : αντίχειρας πάνω :

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 09:19:22 μμ »
Συχαρτήρια για το θέμα....και ας γκρινιάξουν οι φιλοναζί ... η αλήθεια είναι αλήθεια, ειτε ολοκαυτωμα ειτε οχι οι ανθρωποι πεθανανε φριχτα.
Καλο είναι να τα θυμόμαστε καινα κατακρίνουμε καθε στρατοκράτη ανθρωποσφαγέα της ιστορίας που θα ονομάζεται Χιτλέρ Σταλιν η Ταμερλάνος η οπως αλλιώς.... και η τεχνη προσφέρει αυτή τη δυνατότητα καλή δυναμη   για τη συνέχεια και να το δούμε και σε καμια εκθεση.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 09:38:10 μμ »
θα ηταν ομορφο αυτο που ειπες το να κραταει ενος πεθαμενου μια καπαρτινα η κατι αλλο...
αλλα μπορω να παρω το ρισκο να κρατησω το γατακι..τροποποιωντας μονο την καπαρτινα που φοραει...
αλλα μου αρεσει το να το κρατησω...καταλαβαινεις πιστευω τι μηνυμα θελω να περασω πανω κατω... :wink:

Μήπως εάν μεταμόρφωνες το γατάκι σε παιδικό κουκλάκι? Κάτι σε αρκουδάκι,δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο...λέω τώρα...
Και πάλι θα ήταν κάτι που θα το έκρυβε και συμβολικά θα λειτουργούσε.
Ετσι θα μπορούσες να το αφήσεις με πιο ελαφριά συνείδηση...

Απ'ότι είδα τώρα ,στο πρότεινε και ο Ζήσης το κουκλάκι σα λύση.Είναι η καλύτερη ιδέα μέχρι τώρα θα έλεγα...

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 10:21:41 μμ »

Δύσκολο λίγο αυτό. Πως μπόρεσε να κρατήσει ολόκληρο παλτό; Και αν το κρατούσε, δεν θα το φορούσε αντί να το κρατάει;
Για το γατί μπορείς να βρεις μια καλή δικαιολογία. Για παράδειγμα μπορεί να ήταν κατοικίδιο κάποιου από το "προσωπικό" και ξέφυγε. Θα μπορούσε να ήταν μια κάπως ποιό δραματική ιστορία με το γατί που ήθελε να αποδράσει όπως το κοριτσάκι.
Βέβαια ως δημιουργός εσύ αποφασίζεις για την ιστορία. :wink:

Ο Χίμλερ τώρα ήταν διοικητής των SS, ο βαθμός του όμως ήταν Αρχηγός και όχι Στρατηγός.
Ο Βαθμός του Στρατηγού των SS ήταν "ανοιχτός" και μπορούσαν να υπάρξουν πολλοί Στρατηγοί ταυτόχρονα σε αντίθεση με τον βαθμό του Αρχηγού των SS.
Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα, μπορείς να τα δείς εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/SS_Ranks

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 10:24:45 μμ »
εγώ προσωπικά δε θα ήθελα να δείξεις νεκρούς,-άν δε βάλεις μόνο ένα παιδί- καλύτερα η νεκρίλα να υπάρχει στην ατμόσφαιρα και να βλέπουμε τους ανθρώπους σε στιγμές εξαθλίωσης, σκελετωμένους...καλή συνέχεια στο θέμα σου, όπως το σκέφτεσαι εσύ βεβαίως  ::salut::
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 06, 2011, 10:44:41 μμ »
φιλοναζί δεν είμαι ....

αλλά, τέτοια θέματα απαιτούν προσοχή, διαφορετικά είναι απλά προβοκατόρικα

δεν είναι τυχαίο ότι κορυφαίοι φιγουράδες δεν το αποτολμούν

απαιτεί τέλειο βάψιμο φιγούρας, κατάλληλη ατμόσφαιρα με μήνυμα κλπ

δεν χάθηκαν δε τόσα άλλα θέματα

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:49:05 πμ »
επειδη ειμαι στο αρχικο σταδιο μαθησης...θα σκαλισω μονο την καπαρτινα(το δοκιμασα κ ειναι ευκολο)αλλα το γατακι δεν ξερω αν πρεπει να το μετατρεψω σε αρκουδακι-κουκλακι,φοβωντας μην κανω ζημια..γιατι δεν ξερω καθολου..
εξαλου το θεμα θα ειναι μικρο..σε μια βινιετα που θα βρισκεται το κοριτσακι πισω απο τα συρματοπλεγματα,οποτε το μηνυμα περναει σε πολλους..δεν θα ηθελα να κανω κατι ακραιο..
και γενικως δεν ειμαι ατομο που θελω να δημιουργηθει καποια παρεξηγηση με εσας κ ειδικα απο τον γραπτο τον λογο..
απλα θελω..να κανω κατι,το οποιο με πολυ δουλεια κ λεπτομερεια,να βγει ενα αποτελεσμα,που να δειχνει,εστω κ με αυτο τον φτωχικο τροπο το τι ειχαν βιωσει αυτοι οι ανθρωποι...(πισω απο το κοριτσακι)
σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας κ το εκτιμω... :wink:

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 12:14:41 πμ »
Οι πρωτες εργασιες ξεκινησαν..
Τακος για βαση.. και η βαση του δαπεδου ειναι απο συσκευασια στηριξης λουλουδιων..
επισης ακρυλικος στοκος-νερο-χωμα πουλιων-ακρυλικα περαστικε η πρωτη στρωση..μαζι με χαλικια...οταν στεγνωσει θα περαστει το δευτερο χερι καθως επισης κ το χαραγμα των χαλικιων..
η συνεχεια τις επομενες μερες.. ::salut::

Υ.Γ.
Η τριτη φωτο δεν φενεται καλα...το χωμα στην πραγματικοτητα ειναι καφε σκουρο..κ οχι ροζκαφε..με τα καταλληλα wash κ περασμα με λαδια θα βγει το αναλογο αποτελεσμα.. :wink:

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 12:48:56 πμ »
Εύγε φίλτατε για το θέμα που διάλεξες, Καλή δουλειά εύχομαι.

Αποσυνδεδεμένος YakuzaX

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:06:18 πμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου... :wink:

Tags: