Και για να σε βοηθησω για να προλαβεις μεχρι το πρωι....σου λεω μερικες ιδεες

Λοιπον δεν βλεπω κατι στραβο.........απλα καλλιτεχνικα στο ματι εγω τι θα εκανα.....
Θα επαιζα λιγο με σκουριες διαφορων τονικοτητων στην εξατμιση για να σπασω λιγο το γκριμαυροπρασινοπο στο πισω μερος...
Επισης αυτο που σου εγραψα και στο αλλο ποσταρισμα λιγο με ροου και μπερν αμπερ σε επιλεγμενα σημεια...οπως επισης και λιγο πιν γουος......εχω στο αιμα μου την σκουρια ρε γαμωτο δεν φταιω εγω.
Και τελος τα ξεβαματα του λευκου στα πλαινα σημεια μπορεις να κανεις καθετα .....οτι ετρεξε το ξεβαμα.... μην ξεχνας οτι τα εβαφαν με νταβανοβουρτσα και ασβεστη και στα πλαινα μερη το ξεβαμα ως επι των πληστων ηταν καθετα τρεξιματα.
Μπορεις ακομα να παιξεις με πιο εντανα λευκα.......με πινελο μπορεις να τα περασεις και μετα το περνας και ενα φιλτρο σκουρο καφε για να δεσει με το συνολο.
Αυτα.... κατα τα αλλα ειναι κουκλι φιλε.Μου αρεσει πολυ το σκονισμα που εχεις κανει
Τωρα μου ηρθε μια ιδεα....λιγο ριψοκινδυνη αλλα αξιζει να την δοκιμασεις.Νοτισε ενα πλακε πινελο με λιγο αζαξ και προσπαθισε να κανεις τα καθετα τρεξιματα στα πλαινα....ανα εχεις περασει λακ θα μπορεις να το ελεγξεις λιγο.