0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αμάξωμα μετά από 2 χέρια ΤS-26 spray της Tamiya δείχνει κάπως έτσιΘέλει φυσικά ένα χαλαρό πέρασμα με fine compound της Tamiya πριν το βερνίκι. Και φυσικά εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...
Όλα τα κομμάτια έχουν ήδη βαφεί επί των πλαισίων με πινέλο. και η συναρμολόγηση έχει προχωρήσει
Αγαπημένο θέμα και το κιτ περίμενε 4 χρόνια περίπου στο ράφι.
Προς στιγμήν οι εργασίες παγώσαν γιατί οι χαλκομανίες είναι 200 χλμ μακρυά στο πατρικό μου.
Ευχαριστώ πολύ Σταύρο.Φαίνονται μέχρι και τα ... σφραγίσματα... Καλά εγώ γιατί δεν κατάφερα να τα βρώ αυτά στο 037.com τόσες φορές που έχω μπεί??? οεο?!Να ρίξω και την προσπάθεια του crow !!!http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=912875&highlight=hasegawa+lancia+037
Πανο τωρα ειδα το θεμα σου.Πανεμορφο και πολυαγαπημενο τετρατροχο σε καθε της εκδοση η 037,και απ'οτι βλεπω την ξεκινησες με τον καλυτερο τροπο.Θα'θελα μονο να διαφωνησω με τον Γιωργο (ενας ειναι ο Γιωργος ) οσον αφορα τις χαλκομανιες.Τα σπρει της Tamiya ειναι ακρυλικα υδατοδιαλυτα και αν δεν σφραγιστουν με βερνικι διαφορετικης συστασης υπαρχει μεγαλος κινδυνος να σου σηκωσουν το χρωμα κατα την εφαρμογη των χαλκομανιων.Καλυτερα να κανεις μερικες δοκιμες πρωτα για να δεις την αντιδραση τους.Better safe than sorry.Καλη συνεχεια και καλη χρονια. Spoiler (hover to show)Κινδυνευω να γινω κουραστικος,αλλα γιατι ανθρωπε μου βαφεις με σπρει οταν εχεις τετοιους αερογραφους???Παντως αν θες να τους πεταξεις,ευχαριστως να σε απαλλαξω
Τα σπρέυ της tamiya μόνο υδατοδιαλυτά δεν είναι. Καρα-laquer του Θανατά είναι.
Ξέρει κανείς πως θα φτιάξω ίσιες φύσες για τα μπουζί. Καλωδιάκια έχω αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ για τις φύσες τίποτα. Αγοραστά δεν βρήκα αλλά δεν καίγομαι κιόλας...
Κάποιοι εκεί ψιλά στο μοντελιστικό θρόνο τους θεωρούν κάποια πράγματα πολύ δεδομένα.Βέβαια ο crow έκανε ολόκληρο διόραμα road service και λέρωσε αρκετά τον κινητήραΈψαξα λίγο για το detail kit της Studio 27 για το εν λόγω μοντέλο αλλά είναι εξαντλημένο...
Ευχαριστώ Μάνο. Αυτό της sakatsu δεν έχω βρεί καλή φωτό για να ξέρω τί περιλαμβάνει. Ασε που είναι εξαντημενο. Αλλά δεν θέλω να ρίξω και άλλα χρήματα στο εν λόγω μοντέλο.Eπίσης με ρητίνες δεν μπλέκω.Αναμένω με υπομονή το detail kit...