0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαμαντη ωραιο το βαψημο σου. Ξεχωριζει απο τα μονοτονα στρατιοτικα. Τις γραμμωσεις δεν τις εχεις περασει? γιατι στις φωτο δεν μπορω να καταλαβω.
Υπεροχο βγηκε!
Παράθεση από: mixalis στις Ιανουαρίου 22, 2011, 11:39:23 πμΔιαμαντη ωραιο το βαψημο σου. Ξεχωριζει απο τα μονοτονα στρατιοτικα. Τις γραμμωσεις δεν τις εχεις περασει? γιατι στις φωτο δεν μπορω να καταλαβω. Τι εννοεις (Τις γραμμωσεις δεν τις εχεις περασει?) αν εχω κανει wash; αν εννοεις αυτο εχω κανει λιγο σε μερικα σημεια.Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Παράθεση από: διαμαντης στις Ιανουαρίου 22, 2011, 03:45:10 μμΠαράθεση από: mixalis στις Ιανουαρίου 22, 2011, 11:39:23 πμΔιαμαντη ωραιο το βαψημο σου. Ξεχωριζει απο τα μονοτονα στρατιοτικα. Τις γραμμωσεις δεν τις εχεις περασει? γιατι στις φωτο δεν μπορω να καταλαβω. Τι εννοεις (Τις γραμμωσεις δεν τις εχεις περασει?) αν εχω κανει wash; αν εννοεις αυτο εχω κανει λιγο σε μερικα σημεια.Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ναι για wash λεω, (λιγο σε μερικα σημεια...????) να πηστευω οτι δεν το εχεις τελειωσει ακομα εε?
Apoluto finish!!Poli oraio....