Αποστολέας Θέμα: Ferrari 599 GTB Fiorano 1/24  (Αναγνώστηκε 21412 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: Ferrari 599 GTB Fiorano 1/24
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 10:40:52 πμ »
επιτελους βλεπω προοδο στο εργαστηριο σου!!!η αποψη μου ειναι οτι οι ζαντες με τα αστερια ειναι πιο ωραιες αλλα.....δικο σου ειναι οτι θελεις κανεις!!!!δεν μου πεφτει λογος.εγω την δικια θα την παραγγειλω με αστεροτες ζαντες!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:(και θα ειναι πιο ωραια απο τη δικη σου :mrgreen: :mrgreen:)

οσο για το σεμηναριο δεν το χανω με τιποτα καθως οπως ξερεις ειναι το θεμα που με βασανιζει τον τελευταιο καιρο.τι ωρα θα γινει???(ξερεις τι αλλα σεμηναρια θα γινουν??)
Η δικία μου είναι καλύτερη και αν δεν με πιστευεις θα το πω στο μπαμπά μου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τις μαμά-ζάντες δεν τις συμπαθούσα απο την αρχή που παρουσιάστηκε η Fiorano. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο αλλάζω σιγα-σιγά γνώμη. Κάτι ήξερε ο pinifarina...
Για τα σεμινάρια της έκθεσης δες εδώ : http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17953.0.html
Θα τα πούμε εκεί  :wink:

Γιωργο φοβερη δουλεια!!!
Οι ζαντες ειναι πανεμορφες,πρεπει ομως να εριξες πολυ καθαρισμα απ'οτι ειδα.
Καλη συνεχεια!! ::salut:: ::salut::
Σε ευχαριστώ φίλε μου... Ναι έπεσε μπόλικο καθάρισμα.
Δεν ήμουν 100 % ευχαριστημένος με αυτό αλλά είχα βαρεθεί + οτι είναι τόσο λεπτες οι ακτίνες, που άρχισα να φοβάμαι μηπώς σπάσουν, οπότε πάτησα φρένο.
Το αρνητικό με τις ζάντες, οτι στο εσωτερικό τους έχουν σαγρε επιφάνεια και αυτό όσο και να το τρίψεις λίγο φαίνεται.
Πάντως αν υπολογίσεις οτι 5$ κάνουν μόνο οι βαλβίδες, για 10$ σύνολο καλές είναι...

::salut:: ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 01:10:36 μμ »
Γιωργο,εχω ξανατοποθετηθει για τις ζαντες και απο τοτε δεν εχω αλλαξει γνωμη.Καλες και αγιες οι BBS,αλλα περιμενω να τις δω σαν aftermarket αξεσουαρ σε καμια Porsche ή κανενα Skyline,οχι σε μια Ferrari και μαλιστα της "κοσμοπολιτικης" (για να το θεσω κομψα) γκαμας της εταιριας.
Εδικα πανω στην 599 δειχνουν καπως "φτηνες" αν καταλαβαινεις τι εννοω.Παρολα αυτα δεν αναιρειται σε καμια περιπτωση η πολυ καλη δουλεια που εκανες πανω τους.
Αυτο το περιεργης υφης αυτοκολητο που χρησιμοποιεις για firewall ειναι οντως τετοιο και στο πραγματικο αυτοκινητο (μιλαω για την υφη),ή μηπως θα επρεπε να χρησιμοποιησεις αλουμινοχαρτο?
Spoiler (hover to show)
Καλη συνεχεια φιλε
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 01:47:09 μμ »
Γιώργο φοβερή δουλειά!!!!!!
Οι aftermarket ζάντες είναι πανέμορφες πραγματικά!!!!!!!Καλή συνέχεια στο project σου!!!!! ::salut:: ::salut::

Spoiler (hover to show)
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουαρίου 18, 2011, 09:02:48 μμ »
Γεια σου Γιωργο. Βλεπω οτι το project προχωραει μια χαρα...Μου αρεσει πολυ ετσι οπως εγιναν οι εξατμισεις αλλα αυτο που με ενθουσιασε ειναι το βαψιμο στις δαγκανες ,απλα τελειο! Επισης μια χαρα εγιναν και οι ζαντες οι οποιες οπως βλεπω απαιτουσαν τρελο καθαρισμα...Καλη συνεχεια φιλε!!! ::salut::

Spoiler (hover to show)
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 11:53:14 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια.
Η ατάκα στο αυτοκόλλητο της Hiro, όντως φοβερη...
ΥΓ. Δημήτρη για τις ζάντες τελικά έχεις αρκέτο δίκιο... Βλέποντας της απο κοντά (υπο κλίμακα) άλλαξα γνωμη. Στις φώτο φαίνεται διαφορετικά...
Τώρα μιας και έκανα τη δουλεια, θα βάλω τις extra και θα κρατήσω αυτές της 599 για την California.
Το βραδάκι ελπίζω να έχει και update.  :wink:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #105 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 12:21:11 πμ »
Όπως σας είχα υποσχεθεί, η συνέχεια της κατασκευής είναι στις wide οθόνες των Υπολογιστών σας. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά τι να κάνεις... νομίζω έμαθα το μάθημά μου. Θα εξηγηθώ αργότερα...
Το βάψιμο του εσωτερικού συνεχίστηκε με το αστάρωμα (όπου διαδραματίστηκε επίθεση του ασταριού στο πλαστικό - μάλλον από υπερβολική αραίωση - σώθηκε με αρκετό τρίψιμο και ξαναβάψιμο  :evil:) και το βάψιμο των μασκαρισμένων επιφανειών, με ένα ανοικτό κρεμ, το οποίο για κάποιο λόγο θεώρησα ότι πήγαινε με το κόκκινο.  :( ::glossa::
Δεν ισχύει βέβαια, αλλά εγώ το πίστευα.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Στη συνέχεια έγινε wash και περάστηκε η πλάτη του καθίσματος με cf decal.

Μακαρίστηκε και βάφτηκε το τζάμι και στη συνέχεια χάρακτηκε η επιφάνεια που αφήνει κενή η επένδυση της οροφής, ώστε να περαστεί με φλόκινγκ. Φλόκος περάστηκε και στη μπανιέρα του κόκπιτ, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μάλλον είναι το χειρότερο που έχω κάνει... Ακόμη και η πρώτη μου προσπάθεια, μου φαίνεται καλύτερη. Πρέπει να γράψω 599 φορές «Δεν θα ξαναβιαστώ». :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Όπως σωστά είχε μαντέψει ο Σταύρος, η επόμενη χαριτωμενιά αφορά τη δημιουργία και προσθήκη ενός περιοδικού. Η ιδέα μου ήρθε, όταν είδα ότι το βελτιωτικό σετ, έδινε σε ξεχωριστά κομμάτια της ζώνες ασφάλισης αντικειμένων του παρμπρίζ, οπότε είπα να στερωσώ κάτι με αυτά. Έτσι μετρήθηκε ένα «Forza Magazine»  και μετατράπηκε στην 1/24. Στη συνέχεια εκτυπώθηκε και έγινε η σχετική βιβλιοδεσία. Δυστυχώς δεν είχα διαθέσιμο τον laser εκτυπωτή μου, και ποιότητα της εκτύπωσης είναι μέτρια.  :(

Θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση του εσωτερικού, το οποίο αυτή τη στιγμη βρίσκεται σε αυτή τη φάση, αφού έχουν κολληθεί κάποια PE τμήματα...

Μέχρι το επόμενο, να είστε όλοι καλά...  
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #106 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 03:31:40 πμ »
Wow....Σεμινάριο......Δεν έχω να πω τίποτε άλλο!!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 07:41:54 πμ »
Το βάψιμο του εσωτερικού συνεχίστηκε με το αστάρωμα (όπου διαδραματίστηκε επίθεση του ασταριού στο πλαστικό - μάλλον από υπερβολική αραίωση - σώθηκε με αρκετό τρίψιμο και ξαναβάψιμο  :evil:) και το βάψιμο των μασκαρισμένων επιφανειών, με ένα ανοικτό κρεμ, το οποίο για κάποιο λόγο θεώρησα ότι πήγαινε με το κόκκινο.  :( ::glossa::
Δεν ισχύει βέβαια, αλλά εγώ το πίστευα.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Στη συνέχεια έγινε wash και περάστηκε η πλάτη του καθίσματος με cf decal.
Η δουλειά πάνω στα καθίσματα έχει τελειώσει?
Μακαρίστηκε και βάφτηκε το τζάμι και στη συνέχεια χάρακτηκε η επιφάνεια που αφήνει κενή η επένδυση της οροφής, ώστε να περαστεί με φλόκινγκ. Φλόκος περάστηκε και στη μπανιέρα του κόκπιτ, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μάλλον είναι το χειρότερο που έχω κάνει... Ακόμη και η πρώτη μου προσπάθεια, μου φαίνεται καλύτερη. Πρέπει να γράψω 599 φορές «Δεν θα ξαναβιαστώ». :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το φλόκινγκ στη μπανιέρα σου πέτυχε μια χαρά. Αυτό της οροφής δεν κατάλαβα τη χρησιμότητά του. Είχες φωτό αναφοράς γι αυτό?
Όπως σωστά είχε μαντέψει ο Σταύρος, η επόμενη χαριτωμενιά αφορά τη δημιουργία και προσθήκη ενός περιοδικού. Η ιδέα μου ήρθε, όταν είδα ότι το βελτιωτικό σετ, έδινε σε ξεχωριστά κομμάτια της ζώνες ασφάλισης αντικειμένων του παρμπρίζ, οπότε είπα να στερωσώ κάτι με αυτά. Έτσι μετρήθηκε ένα «Forza Magazine»  και μετατράπηκε στην 1/24. Στη συνέχεια εκτυπώθηκε και έγινε η σχετική βιβλιοδεσία. Δυστυχώς δεν είχα διαθέσιμο τον laser εκτυπωτή μου, και ποιότητα της εκτύπωσης είναι μέτρια.  :(
Το είχα κατά το ήμισυ μαντέψει, αφού το σκέφτηκα πεταμένο στο διπλανό κάθισμα με ένα κινητό πάνω του (ξέρω ότι έχεις σε ΡΕ) που θα κάλυπτε τυχόν ατέλεια του περιοδικού.
Βιβλιοδεσία :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 10:08:32 πμ »
Μουρλια το περιοδικο  :lol:
Αν ειμασταν Ελλαδα, θα μπορουσες να φτιαξεις κ ποτηρι με φραπε :mrgreen: :mrgreen:
Τα καθισματα να υποθεσω δεν εχουν τελειωσει ,ε :?:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 11:05:26 πμ »
Wow....Σεμινάριο......Δεν έχω να πω τίποτε άλλο!!!!!
Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ :!: :!: :!:

Το φλόκινγκ στη μπανιέρα σου πέτυχε μια χαρά. Αυτό της οροφής δεν κατάλαβα τη χρησιμότητά του. Είχες φωτό αναφοράς γι αυτό?
Το φλόκινγκ στη μπανιέρα, δεν μου άρεσε αλλά λίγα πράγματα φαίνονται όταν κλείσει το καπάκι. Δεν είναι τέλειο αλλά ελπίζω να δείχνει ΟΚ.
Τώρα για την οροφή. Δεν το έχω δει πουθενά. Είναι δική μου ιδέα...
Βέβαια έχει μια δόση αλήθοφανείας γιατι το συγκεκριμένο τμήμα στο πραγματικό, μπορεί κατ' επιλογή του αγοραστή, να ντυθει με δέρμα, ύφασμα ή μοκέτα. Οπότε θα μπορούσε θεωρητικά, αλλα επαναλαμβάνω δεν το έχω δει σε καμία φώτο. Η Fujimi προφανώς κάνει λάθος και δεν δίνει όλη τη λεπτομέρεια στην οροφή, παραλείποντας το κεντρικό τμήμα.

Η δουλειά πάνω στα καθίσματα έχει τελειώσει?
Τα καθισματα να υποθεσω δεν εχουν τελειωσει ,ε :?:
Ναι - ναι, τα καθσματα θέλουν, δυστυχως δουλειά, όπως και ο πίνακας οργάνων.
Δεν έχουν κολληθεί ακόμα, θέλουν μάυρες λεπτομέρειες, διορθώσεις στο κόκκινο, ένα χέρι wash ακόμη και μετα σκέφτομαι να περάσω και fine compound. Θα προλάβω οέο :?: :!:

Αν ειμασταν Ελλαδα, θα μπορουσες να φτιαξεις κ ποτηρι με φραπε :mrgreen: :mrgreen:
Είμαστε στην Ελλάδα, οπότε το φραπογαλο θα το δεις σίγουρα. Φτάνει να βρω μια, με ποτηροθήκες. H California ίσως?

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις παρατηρήσεις.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 11:22:09 πμ »
Γιώργο φίλε μου καλημέρα  ::salut::
 θα συμφωνήσω οτι η μοκέτα στην "μπανιέρα" "έκατσε" μια χαρά  :wink: Αν μου επιτρέπεις μόνο, δοκίμασε τις καρέκλες να τις βάψεις ολόκληρες με το κρέμ και κάνε κόκκινα μόνο τα σιρίτια/συρίτια (το λεξικό τα έχει και με "υ" και με "ι"). Νομίζω οτι θα "δείξουν" πιο ok  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 06:04:35 μμ »
Γιώργο φίλε μου καλημέρα  ::salut::
 θα συμφωνήσω οτι η μοκέτα στην "μπανιέρα" "έκατσε" μια χαρά  :wink: Αν μου επιτρέπεις μόνο, δοκίμασε τις καρέκλες να τις βάψεις ολόκληρες με το κρέμ και κάνε κόκκινα μόνο τα σιρίτια/συρίτια (το λεξικό τα έχει και με "υ" και με "ι"). Νομίζω οτι θα "δείξουν" πιο ok  :wink:

Λες, ε? Θα ασχοληθώ σήμερα και αν δεν καταφέρω να τα φέρω σε μια καλή κατάσταση θα τα ξαναβάψω όπως λέτε (το είχε πει και ο Σταύρος).
Όπως και να έχει θα τα κλείσω για την έκθεση και αν χρειαστεί επιπλέον δουλειά θα επέμβω ξανα μετά.
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 22, 2011, 08:41:13 μμ »
Γιωργο τι να πω....τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Απλα η δουλεια σου ειναι απιστευτη!!!!!
Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια φιλε! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 07:31:59 μμ »
Γιωργο τι να πω....τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Απλα η δουλεια σου ειναι απιστευτη!!!!!
Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια φιλε! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:21:21 μμ »
Λατρεία αυτό το αυτοκίνητο..

Όπως πάντα πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα Γιώργο! Καλή συνέχεια! :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:37:30 μμ »
Λατρεία αυτό το αυτοκίνητο..

Όπως πάντα πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα Γιώργο! Καλή συνέχεια! :wink:
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου...
Αν έρθεις Καβάλα, θα το δεις, εκτος απροόπτου, στην έκθεση απο κοντά  :wink: Τα λέμε εκεί  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 10:24:43 μμ »
Αυτό είναι τα τελευταίο update, για την 599... Αυτές τις μέρες έγιναν πολλά πραγματάκια σε λίγο χρόνο, με συνέπεια ο ποιοτικός έλεγχος να μην είναι ο συνήθης, που βλέπετε στις δουλειές μου.
Δεν ψάχνω δικαιολογίες, είναι δικαιολογίες  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:... Επίσης παρόλο το λίγο χρόνο που επικαλούμαι, δεν έπαψα να ασχολούμαι με βλακιούλες, όπως τα γυαλιά ηλίου...  8)

Το εσωτερικό ολοκληρώθηκε, μετά από επεμβάσεις στα καθίσματα, τη συναρμολόγηση και βάψιμο του πίνακα, την προσθήκη λεπτομερειών κ.α. Οι ζώνες έχουν τοποθετηθεί έτσι, γιατι φεύγουν από την πάνω κολόνα. Κανονικά έπρεπε να κόψω την κολόνα από την επένδυση της οροφής και να την κολλήσω στην μπανιέρα και πάνω της τις ζώνες. Εγώ λανθασμένα την έβαψα, μαζί με την επένδυση της οροφής. Οπότε κάπως έτσι θα μπαλώσω το λάθος μου...

Από τα PE συναρμολόγησα τις εμπρός γρίλιες, οι οποίες σε σύγκριση με τις πλαστικές του κιτ, είναι ένα αδιαμφισβήτητό βήμα προόδου.

Δουλειά έγινε και στα φώτα με την προσθήκη του αυτοκόλλητου της Hiro. Στην πρώτη φώτο στο αριστερό δεν έχω τοποθετήσει ακόμη το αυτοκόλλητο. Νομίζω η διαφορά είναι εμφανής. Το ίδιο έκανα και στο πίσω φως του στόπ. Γενικά η προσθήκη ανάγλυφου αυτοκόλλητου για firewall πίσω από τα φώτα δίνει μια ψευδαίσθηση των led που έχουν τα σημερινά αυτοκίνητα.
Επίσης μασκαρίστηκαν και βάφτηκαν τα εμπρός φώτα, τα οποία κολλήθηκαν στη θέση τους.

Μιας και έκανα αρκετές προσθήκες στην 599, είπα να κάνω και μια τελευταία... Τις έβαλα ένα πίσω σπόιλερ!!!! Δεν είναι δικιά μου επινόηση, υπάρχει σαν έξτρα επιλογή και νομίζω δείχνει καλύτερα στο πίσω παρμπρίζ, το οποίο δείχνει σαν να έχει κενό με την οροφή του αυτοκινήτου, αν δεν μπει το σπόιλερ. Η αεροτομή αυτή καθαυτή φτιάχτηκε από το πλαίσιο ενός κιτ, που μου ταίριαζε, τρίφτηκε και κολλήθηκε στη θέση της.  Τέλος μπήκαν οι τελικές λεπτομέρειες, όπως σίτες στο αμάξωμα, υαλοκαθαριστήρες, τα  τζάμια, σήματα 3D, και πινακίδες από PE.

Τα υπόλοιπα στην έκθεση από κοντα, για όσους έρθουν και μόλις βγάλω τις τελικές φώτο και στην οθόνη του υπολογιστή σας.
Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και καλά τσικνίσματα!  ::gyros::
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 25, 2011, 06:40:23 μμ »
Γιωργο ολα πολυ ομορφα αλλα προσωπικα κατι δεν μου αρεσει στα καθισματα :roll:

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 12:42:16 πμ »
Μπραβο ρε Γιωργο,πολυ ωραια δουλεια!!!
Με την πρωτη ευκαιρια βαλε καμια φωτο να ειναι τελειωμενη για να παρουμε ματι!!!!
Στη συνεχεια τι ακολουθει?Αεροσκαφος?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 08:39:22 πμ »
Φιλε Γιώργο μετα απο καιρό ποστάρω πάλι στο θέμα σου.Παρακολουθούσα ανελλιπως τα μοντελιστικά σου σεμινάρια και βεβαια θα κατακλεψω καποιες απο τις τεχνικές σου!!

Στα καθισματάκια προβλέπω αλλαγες μετά την εκθεση οπότε δεν στέκομαι άλλο.
Στα γυαλιά ηλίου δε φαίνεται η μάρκα τους ::glossa:: ::glossa::
Το αμαξωμα ειναι τέλεια βαμμένο. Βάλε φώτος με ολοκληρωμένο το μοντέλο για να δούμε και τις ζάντες πως εκατσαν.
Καλη επιτυχία στην έκθεση. ::salut:: ::salut:: ::salut:: (αν και νομίζω ότι οι άλλοι την χρειάζονται περισσότερο με εσένα για συναγωνιστή :mrgreen: :mrgreen:)

Μπραβο ρε Γιωργο,πολυ ωραια δουλεια!!!
Με την πρωτη ευκαιρια βαλε καμια φωτο να ειναι τελειωμενη για να παρουμε ματι!!!!

Ναι ρε φίλε γιατί δε φτιάχνεις ένα αεροπλάνο? Περισσεύει στον Βαγγέλη ένα saab viggen μιας και μόλις τελειώσει το 205 θα πιάσει το 207 S2000 που είναι ήδη καθ'οδόν!!! 8) 8) 8) ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Καλημέρα

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 09:46:25 πμ »
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα σχολια σας. Φώτο θα έχει την καθιερωμένη 10άδα - 15άδα μολις πάρω το μοντέλο απο την έκθεση και έχει καλό καιρό για να το φωτογραφίσω...

Γιωργο ολα πολυ ομορφα αλλα προσωπικα κατι δεν μου αρεσει στα καθισματα :roll:
Στα καθισματάκια προβλέπω αλλαγες μετά την εκθεση οπότε δεν στέκομαι άλλο.
Στα γυαλιά ηλίου δε φαίνεται η μάρκα τους ::glossa:: ::glossa::
Παιδιά επειδη υποτίθεται οτι έκανα βελτιώσεις στα καθίσματα, αλλά δεν εφτασα σε καλό επίπεδο... Πείτε μου τι ακριβως δεν σας αρέσει να το διορθώσω μετά. Θα γίνουν κάποιες διορθώσεις, γιατι π.χ. η ζωνη στη μεταφορά ξεκόλλησε απο το κάθισμα και πετάει λίγο... Αν δεν μου κατσει θα τα ξαναβάψω απο την αρχή...
Τα γυαλιά, λέτε να τα κάνω τελικά πρεσβυωπίας... Αλλα δεν μου έχει πει ο κύριος Σταύρος μας, τι μάρκα φοράει  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αλλά μάλλον τα χρειάζεται η αφεντιά μου γιατι αρχισα να μην βλέπω τις ατέλειες  ::glossa::

Καλη επιτυχία στην έκθεση. ::salut:: ::salut:: ::salut:: (αν και νομίζω ότι οι άλλοι την χρειάζονται περισσότερο με εσένα για συναγωνιστή :mrgreen: :mrgreen:)
Θα είμαι κριτής... Οπότε κάποια πάνε εκτος συναγωνισμού. Μακάρι να έχει αρκετά μοντέλα αυτοκινητού και θα είμαι πολυ ικανοποημένος...
Οι βραβεύσεις δεν μου λεν και πολλά... Εντάξει, αν κάποια μέρα κερδίσω, λέμε τώρα :mrgreen: :mrgreen:, το AFMOTY θα χαρώ, δε λέω,  αλλά προ το παρόν με ικανοποιει να βλέπω περισσότερα αυτοκίνητά-μηχανές στις εκθέσεις. Μην πάει στράφη και η δουλειά γίνεται και εδω μέσα...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 10:19:50 πμ »
Και πάμε στα σοβαρα ζητήματα τώρα :
Ναι ρε φίλε γιατί δε φτιάχνεις ένα αεροπλάνο? Περισσεύει στον Βαγγέλη ένα saab viggen μιας και μόλις τελειώσει το 205 θα πιάσει το 207 S2000 που είναι ήδη καθ'οδόν!!! 8) 8) 8) ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Ρε Γιάννη και Βαγγέλη, τι είναι αυτό το saab viggen? Ο αντικαταστάτης του 9-5 ή νέο SUV? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Θα σας απογοητευσω, αλλά όταν ήμουν μαθητής έφτιαχνα αεροπλάνα (πάνε 20 χρόνια - αχ γεράματα)... Και το πρώτα μου μοντέλα ήταν ένα Mirage F1 και ένα F-16 Heller και Airfrix αντίστοιχα σε 1/72, που μου έφερε ο θείος μου, τα οποία φτιάξαμε μαζι, μιας και τότε πρέπει να πήγαινα το πολυ 1η Δημοτικού!!!!!

Μιας και μιλάμε για αεροπλάνα, πρέπει να καταγγείλλω τον Βαγγέλη, που αντι το Maxi, μου έστειλε στην Καβάλα αυτό (αν δεν κάνω λάθος  :oops:. Δικό σου δεν είναι Βαγγέλη αυτο το αριστούργημα?)...

Οι προσπάθειες μου να πείσω την οργανωτική επιτροπή, οτι το παραπάνω έκθεμα είναι πολιτικό θέμα και κάτω απο το μουσαμα κρύβεται ένα 307 maxi έπεσαν στο κενό. Φίλε μου Βαγγέλη γιατι μου το έκανε αυτό?  :( Έγω θα στο πρόσεχα το λιονταράκι σου, θα το έπερνα στη βιτρίνα μου, θα το γυάλιζα, εσυ θα το έψαχνες....  :twisted: :twisted: :twisted: Έξάλλου όπως λεν και οι μιλιταριστες, 10% απώλεις δικαιολογούνται  :!: :!: :!: Μάλλον κάτι ήξερες ε :?:   :wink:

Α, και για να μην σας αφήσω παραπονεμένους, ορίστε και φώτο της 599 από την έκθεση. περισσότερες οταν επαναπατριστεί ...

Καλο Σαβατοκύριακο σε όλους  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 10:49:15 πμ »
Πείτε μου τι ακριβως δεν σας αρέσει να το διορθώσω μετά. Θα γίνουν κάποιες διορθώσεις, γιατι π.χ. η ζωνη στη μεταφορά ξεκόλλησε απο το κάθισμα και πετάει λίγο... Αν δεν μου κατσει θα τα ξαναβάψω απο την αρχή...
Τα γυαλιά, λέτε να τα κάνω τελικά πρεσβυωπίας... Αλλα δεν μου έχει πει ο κύριος Σταύρος μας, τι μάρκα φοράει  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αλλά μάλλον τα χρειάζεται η αφεντιά μου γιατι αρχισα να μην βλέπω τις ατέλειες  ::glossa::
Η κριτική μου επικεντρώνεται στα καθίσματα και την εταζέρα (ό,τι έχει να κάνει με δέρμα) όπου η αίσθηση υπολείπεται του επιπέδου της δουλειάς που μας έχεις συνηθίσει. Τίποτε άλλο δεν επιδέχεται κριτική. Έίναι πολύ καλά, επιπέδου gtziaf.
O κύριος Σταύρος φοράει ...πολυεστιακά Essilor. :mrgreen:
Οι βραβεύσεις δεν μου λεν και πολλά... Εντάξει, αν κάποια μέρα κερδίσω, λέμε τώρα :mrgreen: :mrgreen:, το AFMOTY θα χαρώ, δε λέω,  αλλά προ το παρόν με ικανοποιει να βλέπω περισσότερα αυτοκίνητά-μηχανές και φορτηγά στις εκθέσεις.
Μην ξεχνάς το SPC τον Μάρτιο. Εκεί να δεις τροχοφόρα :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 11:22:07 πμ »
Η κριτική μου επικεντρώνεται στα καθίσματα και την εταζέρα (ό,τι έχει να κάνει με δέρμα) όπου η αίσθηση υπολείπεται του επιπέδου της δουλειάς που μας έχεις συνηθίσει. Τίποτε άλλο δεν επιδέχεται κριτική. :
Στάυρο πες μου τι δεν σου αρέσει, γιατι έκανα περισσότερα πάνω στα καθίσματαα πο ότι συνήθως, ώστε να δείχνουν λίγο πιο καλλιτεχνικά... ας πούμε, αλλά φαίνεται δεν μου βγήκε...
Δεν σου αρέσει η υφή, η γυαλάδα, το βάψιμο, το wash, το ξεθώριασμα, η αντίθεση των δύο χρωμάτων, οι διαχωριστικές γραμμές... :?:
Φαίνεται, όταν τα κάνω όλα απλά βγαίνουν καλύτερα...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 26, 2011, 11:33:31 πμ »
Η κριτική μου επικεντρώνεται στα καθίσματα και την εταζέρα (ό,τι έχει να κάνει με δέρμα) όπου η αίσθηση υπολείπεται του επιπέδου της δουλειάς που μας έχεις συνηθίσει. Τίποτε άλλο δεν επιδέχεται κριτική. :
υφή, η γυαλάδα, το βάψιμο, το wash, το ξεθώριασμα, η αντίθεση των δύο χρωμάτων, οι διαχωριστικές γραμμές... :?:
Φαίνεται, όταν τα κάνω όλα απλά βγαίνουν καλύτερα...  :wink:
1. υφή
 2. οι διαχωριστικές γραμμές
 3. το βάψιμο

Με αυτή τη σειιρά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tags: