Αυτό είναι τα τελευταίο update, για την 599... Αυτές τις μέρες έγιναν πολλά πραγματάκια σε λίγο χρόνο, με συνέπεια ο ποιοτικός έλεγχος να μην είναι ο συνήθης, που βλέπετε στις δουλειές μου.
Δεν ψάχνω δικαιολογίες, είναι δικαιολογίες

... Επίσης παρόλο το λίγο χρόνο που επικαλούμαι, δεν έπαψα να ασχολούμαι με βλακιούλες, όπως τα γυαλιά ηλίου...

Το εσωτερικό ολοκληρώθηκε, μετά από επεμβάσεις στα καθίσματα, τη συναρμολόγηση και βάψιμο του πίνακα, την προσθήκη λεπτομερειών κ.α. Οι ζώνες έχουν τοποθετηθεί έτσι, γιατι φεύγουν από την πάνω κολόνα. Κανονικά έπρεπε να κόψω την κολόνα από την επένδυση της οροφής και να την κολλήσω στην μπανιέρα και πάνω της τις ζώνες. Εγώ λανθασμένα την έβαψα, μαζί με την επένδυση της οροφής. Οπότε κάπως έτσι θα μπαλώσω το λάθος μου...

Από τα PE συναρμολόγησα τις εμπρός γρίλιες, οι οποίες σε σύγκριση με τις πλαστικές του κιτ, είναι ένα αδιαμφισβήτητό βήμα προόδου.

Δουλειά έγινε και στα φώτα με την προσθήκη του αυτοκόλλητου της Hiro. Στην πρώτη φώτο στο αριστερό δεν έχω τοποθετήσει ακόμη το αυτοκόλλητο. Νομίζω η διαφορά είναι εμφανής. Το ίδιο έκανα και στο πίσω φως του στόπ. Γενικά η προσθήκη ανάγλυφου αυτοκόλλητου για firewall πίσω από τα φώτα δίνει μια ψευδαίσθηση των led που έχουν τα σημερινά αυτοκίνητα.
Επίσης μασκαρίστηκαν και βάφτηκαν τα εμπρός φώτα, τα οποία κολλήθηκαν στη θέση τους.

Μιας και έκανα αρκετές προσθήκες στην 599, είπα να κάνω και μια τελευταία... Τις έβαλα ένα πίσω σπόιλερ!!!! Δεν είναι δικιά μου επινόηση, υπάρχει σαν έξτρα επιλογή και νομίζω δείχνει καλύτερα στο πίσω παρμπρίζ, το οποίο δείχνει σαν να έχει κενό με την οροφή του αυτοκινήτου, αν δεν μπει το σπόιλερ. Η αεροτομή αυτή καθαυτή φτιάχτηκε από το πλαίσιο ενός κιτ, που μου ταίριαζε, τρίφτηκε και κολλήθηκε στη θέση της. Τέλος μπήκαν οι τελικές λεπτομέρειες, όπως σίτες στο αμάξωμα, υαλοκαθαριστήρες, τα τζάμια, σήματα 3D, και πινακίδες από PE.

Τα υπόλοιπα στην έκθεση από κοντα, για όσους έρθουν και μόλις βγάλω τις τελικές φώτο και στην οθόνη του υπολογιστή σας.
Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και καλά τσικνίσματα!

Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...