Αποστολέας Θέμα: Ferrari 275 N.A.R.T. - Italeri (1/24)  (Αναγνώστηκε 1063 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
Ferrari 275 N.A.R.T. - Italeri (1/24)
« στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 09:31:29 μμ »
Αυτό το κιτ το απόλαυσα. Μου έβγαλε λίγο το λάδι, αλλά χαλάλι...  :mrgreen:

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Ferrari 275 N.A.R.T. - Italeri (1/24)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 09:34:25 μμ »
Γιατρός το έχει...? :D
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 09:52:19 μμ »
Πολύ ωραία φίλε μου... Τελειότητα θα έλεγα... Το κόκκινο καταπληκτικό (τι είναι :?:)...
Είδα αντικατέστησες τις ζάντες... Ποιάς εταιρίας είναι? Τα λάστιχα Italeri δυστυχώς δείχνουν άσχημα...
ΥΓ. Η 275 NART Spyder, για όσους θυμούνται, ήταν το πρώτο μου thread στο φόρουμ και το πρώτο μου μοντέλο μετα απο αποχή περίπου 7 χρόνων απο το μοντελισμό.
Βλέποντας αυτή του Αποστόλη, μου έρχεται να την ξαναπιάσω για restoration (μου είχε βγει ματ τότε...)   
ΥΓ2. Πολλές κόκκινες βλέπω και κάποιοι, όνοματα να μην λέμε, θα πάθουν κοκκίτη  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ευτυχώς Απόστολε, εσύ τουλάχιστον, κάνεις τις Ferrari σου κόκκινες και δεν άκους τον εξάψαλμο.   ::glossa:: :lol: :mrgreen:
 ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 10:04:40 μμ »
Πολύ ωραία φίλε μου... Τελειότητα θα έλεγα... Το κόκκινο καταπληκτικό (τι είναι :?:)...
Είδα αντικατέστησες τις ζάντες... Ποιάς εταιρίας είναι? Τα λάστιχα Italeri δυστυχώς δείχνουν άσχημα...
ΥΓ. Η 275 NART Spyder, για όσους θυμούνται, ήταν το πρώτο μου thread στο φόρουμ και το πρώτο μου μοντέλο μετα απο αποχή περίπου 7 χρόνων απο το μοντελισμό.
Βλέποντας αυτή του Αποστόλη, μου έρχεται να την ξαναπιάσω για restoration (μου είχε βγει ματ τότε...)  
ΥΓ2. Πολλές κόκκινες βλέπω και κάποιοι, όνοματα να μην λέμε, θα πάθουν κοκκίτη  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ευτυχώς Απόστολε, εσύ τουλάχιστον, κάνεις τις Ferrari σου κόκκινες και δεν άκους τον εξάψαλμο.   ::glossa:: :lol: :mrgreen:
 ::salut:: ::salut::

Γιώργο το χρώμα είναι της Humbrol (enamel), και γυαλισμένο με Model Wax.. Το νούμερο του χρώματος νομίζω ότι είναι το 220, αλλά θα σου πω σίγουρα μόλις το τσεκάρω.
Οι ζάντες είναι του κιτ, αλλά είναι βαμμένες με 3 αποχρώσεις Alclad. Όλα τα χρώμια του κιτ ξαβάφτηκαν με χλωρίνη, και βάφτηκαν από την αρχή με Alclad.
Όντως τα λάστιχα είναι από τα χειρότερα, αλλά την περίοδο της κατασκευής δεν είχα εναλλακτική λύση...

Το θέμα είναι απλό. Το μόνο χρώμα που πρέπει να παίζει στις Ferrari είναι το κόκκινο, τελεία και παύλα.
Είναι ζήτημα χρόνου να αρχίσω να τα ακούω και εγώ. Ακόμη είμαι καινούργιος και με ανέχονται... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 11:27:41 πμ »
Φανταστικη δουλεια σ'αυτην την πανεμορφη Ιταλιδα!!
Πολυ ωραια δουλεια και στον κινητηρα! ::salut:: ::salut::

Tags: