Αποστολέας Θέμα: 1/24 Volvo F12 (Italeri)  (Αναγνώστηκε 4173 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
1/24 Volvo F12 (Italeri)
« στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 05:33:31 μμ »
Η αρχικη ιδεα ηταν να κατασκευασω το 12αρι που ειχε ο θειος μου κ να του το χαρισω :D
Αφου απογοητευτηκα πολλες φορες μεχρι να βρω το κιτ :(, τελικα ((αφου απογοητευτηκα επισης πολλες φορες κατα τη διαρκεια της κατασκευης :()) καταφερα κ τελειωσα-παρεδωσα το project μου :lol:.

Τα μονα extra μπιχλιμπιδια που προσθεσα ηταν:
 :arrow: Tα αυτοκολητα κ τις πινακιδες τα οποια σχεδιασα κ τυπωσα στο κλασικο φυλλο χαλκομανιας
 :arrow: Τα στηριγματα για τους καθρεφτες γιατι εσπασα αυτα του κιτ
 :arrow: Τα καλωδια για τον αερα κ τα φωτα

Σας παραθετω φωτογραφιες απο το τελικο αποτελεσμα

Ελπιζω να σας αρεσε :lol: :lol:
ΥΓ: Νομιζω πως δεν θα ξαναφτιαξω φορτηγο ποτε ξανα :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: 1/24 Volvo F12 (Italieri)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 10:58:44 μμ »
Ωραίο έχει βγει, το χρώμα σου έχει στρώσει καλά, οι hand-made χαλκομανίες είναι καλές, το μόνο σημείο που χτυπάει λίγο στο μάτι, είναι οι λευκές λωρίδες πάνω στην καμπίνα, που φαίνεται από κάτω το χρώμα του αμαξώματος. Την επόμενη φορά, δοκίμασε να τις βάψεις με άσπρο χρώμα.
Να έχεις υπόψη σου ότι οι λευκές και οι κίτρινες χαλκομανίες, έχουν αυτή την ιδιοτροπία.

Υ.Γ. Να ξαναφτιάξεις νταλίκα!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 11:52:21 μμ »
H πρώτη σου προσπάθεια σε φορτηγά ήταν καλή. Γιατί να μην ξανακάνεις :?: Την επόμενη φορά θα βγεί καλύτερο, έχοντας την εμπειρεία από το πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
Απ: 1/24 Volvo F12 (Italeri)
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 11:59:36 μμ »
Ωραίο έχει βγει, το χρώμα σου έχει στρώσει καλά, οι hand-made χαλκομανίες είναι καλές, το μόνο σημείο που χτυπάει λίγο στο μάτι, είναι οι λευκές λωρίδες πάνω στην καμπίνα, που φαίνεται από κάτω το χρώμα του αμαξώματος. Την επόμενη φορά, δοκίμασε να τις βάψεις με άσπρο χρώμα.
Να έχεις υπόψη σου ότι οι λευκές και οι κίτρινες χαλκομανίες, έχουν αυτή την ιδιοτροπία.

Υ.Γ. Να ξαναφτιάξεις νταλίκα!

H πρώτη σου προσπάθεια σε φοτηγά ήταν καλή. Γιατί να μην ξανακάνεις :?: Την επόμενη φορά θα βγεί καλύτερο, έχοντας την εμπειρεία από το πρώτο.

::thanks_smilie::
Θα δειξει η συνεχεια αν θα ξαναφτιαξω, αν κ δε νομιζω γιατι με παιδεψε πολυ το συγκεκριμενο :roll:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 12:52:10 πμ »
Συμφωνώ με τα παιδιά. Το φορτηγό έχει τη δική του ομορφιά!!!

Σίγουρα έχει και ιδιοτροπίες στην κατασκευή, και σαφώς περισσότερη δουλειά σε σχέση με ένα αυτοκίνητο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει.

ʼλλωστε μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνος σου... Για όποια απορία, ή για ότι χρειαστείς για την κατασκευή του επόμενου φορτηγού σου είμαστε όλοι εδώ για να σε βοηθήσουμε όπου χρειαστεί.

Καλή επιτυχία στο επόμενο μοντέλο σου!!!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 01:38:25 πμ »
Σ' ευχαριστω πολυ!!!
Συνηθως ξεσκονιζω ολα τα forum κ γενικα οτι κυκλοφορει στο web κ σπανια ρωταω :roll: ειναι θεμα χαρακτηρα :shock:
Αν χρειαστει στο μελλον ομως δεν θα διστασω!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 10:38:45 πμ »
Πολυ καλή προσπάθεια και τελικό αποτέλεσμα... ::eusa_clap::
Υπάρχουν λεπτομέρειες που δείχνουν μεράκι (βάψιμο λογότυπου volvo)... Συνέχισε έτσι...
Τώρα για τι χαλκομάνιες, ο σχεδιασμός τους είναι πολυ προσεγμένος... Τώρα για την διαφάνεια του άσπρου, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την πατάει...  :wink:
Καλή συνέχεια στο επόμενο...  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 11:06:47 πμ »
Χρήστο καλημέρα

Αυτό το φορτηγό το ξέρω(Το πραγματικό εννοώ)!!!
Μ'αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου και το αποτέλεσμα. Για τις εκτυπωμένες χαλκομανίες ούτε και εγώ ήξερα ότι το άσπρο είναι διάφανο.Μόλις το έμαθα.Αλλά μη ξεχνάς ότι ρωτώντας πας στην πόλη και εδώ στο φόρουμ έχει πολύ κόσμο να ρωτήσεις.
Έχω φτιάξει δύο φορτηγά και κατανοώ τις δυσκολίες. Είναι σαν να φτιάχνεις τρία αυτοκίνητα σε χρόνο κατασκευής αλλά και αριθμό κομματιών. Το αποτέλεσμα βέβαια πάντα σε δικαιώνει όπως και στην δική σου περίπτωση.Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο μοντέλο που σίγουρα θα έδωσε χαρά στον θείο σου. Να συνεχίσεις να φτιάχνεις και νταλίκες μαζί με τα αγωνιστικά.
Spoiler (hover to show)

Καλό μεσημέρι
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 01:08:53 μμ »
Χρήστο, εσύ και ο johny.b. αρχίσατε να δίνετε κρίσιμη μάζα στα φορτηγά (πάντα με την αρωγή της ανεξάντλητης βιβλιογραφίας του ramfighter ::salut::).
Μ' αρέσει η προσοχή στη λεπτομέρεια.
Για το θέμα ανοικτόχρωμες λωρίδες σε σκούρο φόντο είχα προειδοποιήσει τον APR όταν έφτιαχνε τη Lotus 25. Πάντως ακούγονται πολλά γαλλικά για να πετύχεις ισοπαχείς λωρίδες με ίσες αποστάσεις μεταξύ τους σε μασκάρισμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 09:00:13 μμ »
Χρηστο εχεις κανει πολυ αξιολογη δουλεια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Για τις παρατηρησουλες συμφωνω με τα παιδια.
Καλη επιτυχια με το επομενο! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 11, 2011, 11:00:01 μμ »
Πολυ καλή προσπάθεια και τελικό αποτέλεσμα... ::eusa_clap::
Υπάρχουν λεπτομέρειες που δείχνουν μεράκι (βάψιμο λογότυπου volvo)... Συνέχισε έτσι...
Τώρα για τι χαλκομάνιες, ο σχεδιασμός τους είναι πολυ προσεγμένος... Τώρα για την διαφάνεια του άσπρου, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την πατάει...  :wink:
Καλή συνέχεια στο επόμενο...  ::salut::

Σ΄ευχαριστω πολυ ::salut::

Χρήστο καλημέρα

Αυτό το φορτηγό το ξέρω(Το πραγματικό εννοώ)!!!
Μ'αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου και το αποτέλεσμα. Για τις εκτυπωμένες χαλκομανίες ούτε και εγώ ήξερα ότι το άσπρο είναι διάφανο.Μόλις το έμαθα.Αλλά μη ξεχνάς ότι ρωτώντας πας στην πόλη και εδώ στο φόρουμ έχει πολύ κόσμο να ρωτήσεις.
Έχω φτιάξει δύο φορτηγά και κατανοώ τις δυσκολίες. Είναι σαν να φτιάχνεις τρία αυτοκίνητα σε χρόνο κατασκευής αλλά και αριθμό κομματιών. Το αποτέλεσμα βέβαια πάντα σε δικαιώνει όπως και στην δική σου περίπτωση.Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο μοντέλο που σίγουρα θα έδωσε χαρά στον θείο σου. Να συνεχίσεις να φτιάχνεις και νταλίκες μαζί με τα αγωνιστικά.
Spoiler (hover to show)

Καλό μεσημέρι
Γιάννης

Σιγα σιγα μαθαινω κ περισσοτερα!!! Οντως χαρηκε πολυ οταν το ειδε!!!
Πολλα κομματια ομως ετσι :shock:
Τα αγωνιστικα δεν τα παραταω με τιποτα, για νταλικα θα το σκεφτω σοβαρα :roll:
Οχι δυστυχως δεν ταιριαζει η περιγραφη στο γιο του θειου μου :( :(

Χρήστο, εσύ και ο johny.b. αρχίσατε να δίνετε κρίσιμη μάζα στα φορτηγά (πάντα με την αρωγή της ανεξάντλητης βιβλιογραφίας του ramfighter ::salut::).
Μ' αρέσει η προσοχή στη λεπτομέρεια.
Για το θέμα ανοικτόχρωμες λωρίδες σε σκούρο φόντο είχα προειδοποιήσει τον APR όταν έφτιαχνε τη Lotus 25. Πάντως ακούγονται πολλά γαλλικά για να πετύχεις ισοπαχείς λωρίδες με ίσες αποστάσεις μεταξύ τους σε μασκάρισμα.

Σ΄ευχαριστω ::salut::
Στην αρχη σκεφτικα κ εγω να μασκαρω κ να τις βαψω, αλλα προτιμησα την πιο σιγουρη λυση του σχεδιασμου στον Η/Υ κ εκτυπωση σε φυλλο χαλκομανιας.
Την επομενη φορα θα δωσω περισσοτερη προσοχη στο σκουρο φοντο σε αναλογη περιπτωση ::salut::

Χρηστο εχεις κανει πολυ αξιολογη δουλεια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Για τις παρατηρησουλες συμφωνω με τα παιδια.
Καλη επιτυχια με το επομενο! ::salut::

Σ΄ευχαριστω πολυ ::salut::
Κ εγω συμφωνω με τις παρατηρησεις σας γιατι χαρη σ'εσας δεν θα ξαναεπαναληφθουν!!!

:arrow:Το επομενο ειναι μια Toyota GT One TS020 για την οποια θα αφιερωσω πολυ χρονο κ προσοχη για να τις αποδωσω το 100% των δυνατοτητων μου :D :D
Θα ακολουθησει κ λεπτομερεστατο WIP ((το 1ο μου)) ::salut::

::keep_mod:: To every one!!!!

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 09:40:47 μμ »
ΩΩΩΠ!!! Πως μου ξεφυγες εσυ; Μπραβο Χρηστο πολυ ωραιο βγηκε, εκανες και καλη δουλεια με τα αυτοκολητα...ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΩΡΑ!!!!!! Τα λεμε...
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 10:30:31 μμ »
ΩΩΩΠ!!! Πως μου ξεφυγες εσυ; Μπραβο Χρηστο πολυ ωραιο βγηκε, εκανες και καλη δουλεια με τα αυτοκολητα...ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΩΡΑ!!!!!! Τα λεμε...

Χαχα....αργοτερα..ισως :lol: :lol:
 ::thanx::

Tags: