Αποστολέας Θέμα: "Oι ασσοι των παντσερ" Franz Kurowski  (Αναγνώστηκε 1209 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
"Oι ασσοι των παντσερ" Franz Kurowski
« στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 04:29:00 μμ »
Παιδια εχει διαβασει κανεις αυτο το βιβλιο;

αξιζει να το αγορασει κανεις;Οι συγγεκριμενες εκδοσεις εχουν βγαλει και στο παρελθον πολυ αξιολογα βιβλια αλλα καποια απο αυτα υστερουσαν στην αποδοση της μεταφρασης τους στα ελληνικα (στρατιωτικη ορολογια κτλ)Σε αυτο πως ειναι η μεταφραση;

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
Απ: "Oι ασσοι των παντσερ" Franz Kurowski
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 07:18:32 μμ »
...το εχω διαβασει εγω , αλλα εσυ τι το θελεις????? ....που πας και μπλεκεις καημενε τωρα ..... δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι φιλε Barckman , ( εσυ το ειπες σε αλλο τοπικ) ειναι γεματο το νετ με φορουμ που μπορεις να μαθεις πιο πολλα και σε περισσοτερα θεματα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 07:40:45 μμ »
Κωστα προφανως μαλλον εννοεις οτι παρεχει γενικες πληροφοριες και δεν αναλυει πιο διεξοδικα το θεμα;Αν ειναι καλογραμμενο και εγκυρο,θα ειναι χρησιμο σαν γενικος οδηγος...Ενας συνforumιτης μου ειπε καλα λογια...Στο ιντερνετ που εριξα μια ματια ειδα οτι η εκδοση στα αγγλικα αποτελειται απο τρεις τομους,αν γινει κατι αντιστοιχο και στην ελληνικη εκδοση θα ειναι μια ομορφη προσθηκη στην βιβλιοθηκη μου... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 07:44:47 μμ »
...εννοω οτι "δεν χρειαζεται να σε πιανει τετοιο ανχος ".......τωρα για προσθηκη στην βιβλιοθηκη σου ειναι καλο.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 07:49:55 μμ »
...εννοω οτι "δεν χρειαζεται να σε πιανει τετοιο ανχος ".......τωρα για προσθηκη στην βιβλιοθηκη σου ειναι καλο.

Δυστυχως Κωστα αγχωνομαι γιατι πρεπει να το χωρεσω στον προυπολογισμο μαζι με κιτ,αναλωσιμα,βελτιωτικα,decals,pigments κτλ...γι αυτο και ρωταω για να ειμαι σιγουρος  ::glossa::

Tags: