Αποστολέας Θέμα: Sauber Mercedes C9 AEG (1988) - Hasegawa  (Αναγνώστηκε 3521 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
Απ: SAUBER MERCEDES C9 AEG (1988) - Hasegawa
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 12:49:17 μμ »
Αυτοι οι κανονισμοι κ οι ρημαδες οι πιστοποιησεις πια.................... :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 02:08:21 μμ »
Σταύρο,

Δεν μας διαφώτισες, μας τύφλωσες...  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
Φίλε μου Απόστολη, πρόσεχε μην κολλήσεις πρεσβυωπία από τον γέρο-Στάυρο μας...  :wink: :mrgreen:  :mrgreen: :mrgreen:  ::salut::    
ΥΓ. Χωρις πλάκα, εγω νόμιζα οτι τα είχαν για να κουβαλάνε δημοσιογράφους  ::glossa:: :lol: :lol: :lol:

ʼργησε η προειδοποίηση σου Γιώργο. Φοράω γυαλιά εδώ και κάποιους μήνες...

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 03:07:24 μμ »

ΥΓ. Χωρις πλάκα, εγω νόμιζα οτι τα είχαν για να κουβαλάνε δημοσιογράφους  ::glossa:: :lol: :lol: :lol:

Οχι Γιώργο, αλλά θα δούλευε μια χαρά για ....λιθοτριψίες, δυσμμηνόριες, στυτικές δυσλειτουργίες, χρόνιες αμνησιακές παθήσεις και αυτισμούς. Τι λες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Με τον Vic Elford δεξιά σου ξεχνάς όλα τα βάσανα της πεζής ζωής μας.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Sauber Mercedes C9 AEG (1988) - Hasegawa
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 03:13:15 μμ »
αλλά θα δούλευε μια χαρά για ....λιθοτριψίες, δυσμμηνόριες, στυτικές δυσλειτουργίες, χρόνιες αμνησιακές παθήσεις και αυτισμούς. Τι λες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και γιατρός ο Σταυρος!!!!!!! ::glossa:: ::glossa::
Γιατρέ για οσφυαλγίες πιο αγωνιστικό προτείνετε? 8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 07:58:42 μμ »

ΥΓ. Χωρις πλάκα, εγω νόμιζα οτι τα είχαν για να κουβαλάνε δημοσιογράφους  ::glossa:: :lol: :lol: :lol:

Και ομως! Αν βρεις τευχος χειμωνα 1990 ή 1991 στους 4Τροχους, εχει αρθρο Στρατισινο για την εμπειρια του στριμωγμενος διπλα στον Andy Wallace, στο "καθισμα" του συνοδηγου μιας Jaguar  στο Silverstone.

Σχετικα με το μοντελο, ωραια και καθαρη δουλεια. Μου αρεσε πολυ η σκρατσια με τις ασφαλειες στη ζαντα!
Εχω μια ερωτηση σχετιικα με το χρωμα. Πως κατεληξες στο Η326? Απο οδηγιες του κιτ η' απο φωτογραφιες? Μιλαμε οτι αυτη η αποχρωση που το βαψανε οι Ελβετοι
ειναι απο τα πιο καταπτυστα χρωματα που εχουν χρησιμοποιηθει σε αγωνιστικο! Καθε φωτο, και μια διαφορετικη τονικοτητα!!! Στο μοντελο σου φαινεται αρκετα ανοιχτο το μπλε.
Για να καταλαβεις την παρανοια, οταν εφτιαξα το αντιστοιχο κιτ το εβαψα στο τελος μαυρο και ξεμπερδεψα  :lol:   

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
Απ: Sauber Mercedes C9 AEG (1988) - Hasegawa
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 08:08:06 μμ »
Ακολούθησα τις οδηγίες του κιτ. Έδινε σαν βασικό χρώμα το H326.

::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 08:14:01 μμ »

Και ομως! Αν βρεις τευχος χειμωνα 1990 ή 1991 στους 4Τροχους, εχει αρθρο Στρατισινο για την εμπειρια του στριμωγμενος διπλα στον Andy Wallace, στο "καθισμα" του συνοδηγου μιας Jaguar  στο Silverstone.
Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ φίλε...  :wink:  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Tags: