Γιάννη συγχαρητήρια για την αρκετά επιμελημένη και προσεκτική κατασκευή.
Επέτρεψέ μου μόνον μιά μικρή παρέμβαση. Ο οίκος LANG κάποια στιγμή στην διάρκεια του ΑΠΠ, συστεγάστηκε με την Sopwith, οι συγκεκριμένες, λοιπόν, προπέλες απαντώνται περισσότερο σε αεροσκάφη κατασκευής Sopwith. Επικράτησε όμως οι προπέλες του συγκεκριμένου σχήματος και προδιαγραφών να καλούνται Lang. Στο συγκεκριμένο, πάντως, αεροσκάφος κατασκευής Beardmore, θα χρησιμοποιούσα και προπέλα Beardmore (ιδίου σχήματος), τα σήματα της οποίας τα περιέχει το κίτ.
Την δράση του αεροσκάφους στο "επεισόδιο Goeben" (Yavuz Sultan Selim στον Οθωμανικό στόλο), δεν την έχω επιβεβαιώσει. Αν και γίνεται αναφορά σε jamming ενός πολυβόλου (PUP;) , απο τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτου το 1929 (11 χρόνια μετά...με ότι συνεπάγεται αυτό), περιγράφοντας συζήτηση με τον Πλωτάρχη, ωστόσο η αναφορά των Βρετανών (RNAS) περιγράφει δύο πολυβόλα (Camel;):
"A battle was joined with ten enemy seaplanes, two of which were shot down after repeated fire by Lt. Commander Moraitinis. Both his guns jammed..." Πάντως, μιας και σε ενδιαφέρει η επιβεβαίωση συμμετοχής του Πλωτάρχη με PUP σε αερομαχία, ο Bruce Robertson στο άρθρο του "Ζ (Greek) Squadron, RNAS" (February '88), αναφέρει ότι στις 3 Αυγούστου '17, ο Πλωτάρχης με pup, κατέρριψε ένα γερμανικό υδροπλάνο στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Καβάλας.
...και εμένα ο Πλωτάρχης με ...παρακολουθεί στο εργαστηριό μου με ιδιαίτερα..επιβλητικό, θα έλεγα, ύφος.

Καλή συνέχεια.