Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια σε αρχάριο ..  (Αναγνώστηκε 3263 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
Απ: Βοήθεια σε αρχάριο ..
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 05:40:10 μμ »

Τέλος κάτι για τους εμπόρους . Είναι επαγγελματίες και ζούνε από αυτό. Κατά συνθήκη η καλύτερη εταιρεία είναι αυτή που έχουν....(για όσο την έχουν ή όσο υπάρχει η εταιρεία...)

Όπως λές .....όσο υπάρχει η εταιρεία.... ,αλλο τόσο όσο υπάρχουν έμποροι. Δυστυχώς οι κακοί διώχνουν τους καλούς,κατ'αντιστοιχία του γνωστού "το κακό χρήμα διώχνει το καλό" ,δηλ όπου κυκλοφορούν πλαστά κανείς δεν χρησιμοποιεί τα αυθεντικά γιατί τα φυλάει.Έτσι και οι καλές εταιρείες φυλάνε τους καλούς εμπόρους και εμείς πήζουμε στούς ........."πλαστούς".
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ,ΔΙΟΤΙ αυτοί πουλάνε ,αλλά  ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.

Επειδή δε στην Ελλάδα με ένα μαγικό τρόπο όλα είναι πρώτα στον τομέα τους.....(ίσως διότι εφευρίσκουμε εξηνταπέντε τομείς.....για να είναι όλοι ευχαριστημένοι...), να είσαι επιφυλακτικός.   

Aπορία ???
Γιατί 65 τομείς και οχι 69 ? :lol:  Ενοείς κάτι ή είναι αριθμός ....διεύθυνσης? :?:
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος stavrosg

• Scale 1/144
  • *
Απ: Βοήθεια σε αρχάριο ..
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 10, 2011, 03:13:30 μμ »
Θέλω να ευχαριστήσω όλου σας για τις συμβουλές σας.

Tο set το παρήγγειλα, όποτε μόλις το παραλάβω θα ήθελα την βοηθειάς σας για την πρώτη μου μακέτα.

Ήδη έχω βγάλει το σχέδιο με την βοήθεια του wintrack ,θα περιμένω να μου έρθει το set κ  μετά θα κάνω την
παραγγελία για τις γραμμές που θα χρειαστώ..

Και πάλι ευχαριστώ.

Tags: