Γειά σας και πάλι αρματόπαιδα!!!
Εδώ και τρία χρόνια , δέν φτιάχνω τίποτα απο έτοιμα διότι προτιμώ να τα φτιάχνω απο το μηδέν. Το χόμπι το έκανα επάγγελμα ,σε συνεργασία μ'έναν τρελλό παλιό μοντελιστή, ( οι τρελλοί πρέπει να πάνε δύο-δύο

) ετοιμάζουμε μια καλή σειρά αρμάτων και LAV'ς του Ελληνικού και διεθνούς χώρου σε κίτ ρητίνης με όσον το δυνατόν εσωτερικό γίνεται, τα οποία δέν έχουν κυκλοφορίσει ποτέ. κοιτάζουμε απο την μεριά μς να καλύψουμε κάποια κενά στον χώρο μας.
Σε περίπου ένα μήνα θα κυκλοφορήσει η γνωστή μας αστυνομική ʼυρα ( second type ) με φούλ εσωτερικό. ( το καλό σ'αυτήν την υπόθεση είναι ο,τι ο θείος μου ήταν οδηγός σ'αυτές ) Ακολουθεί όλη η σειρα παραγωγής της σε διάφοπυς τυπους ( όπως και με πυργίσκο Μ113 ) σαν κίτ μετατροπής καθώς και η μεγάλη της έκδοση με τον πύργο στο πλάι όπως και σε όχημα διοίκησης Command vehicle.
Ακολουθούν το Μ59 και το PBV 302 με φουλ εσωτερικό. Αυτά απο ολοκληρωμένα κίτ. Θα ακολούθήσουν και πολλά βελτιωτικά κίτ έκπληξη

!!!
Ρέ παιδιά!!! Κάνω μπάνιο με υδροχλωρικό και δέν λέει να φύγει αυτή η τρέλλα απο πάνω μου !!!
Το σάητ μου δέν είναι ενημερωμένο ακόμα , αλλά μπείτε να το δείτε και να μας δείτε!!!
Είπαμε! Εδώ είμαστε καί να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε.
Επείσης άν επιτρέπεται να βάλω λίνκ του φόρουμ στην σελίδα μου για την διαφήμηση του.
www.finestepinscale.741.com και κλείστε όλλα τα πόπς άπ που εμφανίζονται ( ένα σε κάθε σελίδα ) είναι δωρεάν τί να κάνω?
Βασίλης