Αποστολέας Θέμα: Beaufighter TF.Mk.X 1/48 Tamiya..πινελατο και ΟΟΒ...  (Αναγνώστηκε 2060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Beaufighter TF.Mk.X 1/48 Tamiya..πινελατο και ΟΟΒ...
« στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 02:38:00 μμ »
.....την μοντελιστικη μου χρονια λοοιπον ειπα να την κλεισω με το κατωθι κιτ......
...BRISTOL BEAUFIGHTER TF.MK.X της ΤΑΜΙΥΑ στην 1/48.....

...πολυ ομορφο κιτ...ενδιαφερον θεμα με D-day patern......
.....δεν εχω να σχολιασω το παραμικρο για θεματα εφαρμογης η ποιοτητας πλαστικου...το επιπεδο της ΤΑΜΙΥΑ ειναι γνωστο...απλα μια παρατηρηση την οποια θα ηθελα να μαθω αν την μοιραζονται και αλλοι........ενω προκειται για ενα α/φ με μεγαλο εσωτερικο διαθεσιμο χωρο για τον οποιον η ετειρεια θα μπορουσε να προσφερει ''χορταστικες προσθηκες παρολα αυτα το κιτ ειναι ουστικα(εκτος κοκπιτ) παντελως αδειο...αυτο το εχω πατατηρησει και σε ενα αλλο α/φ αντιστοιχου μεγεθους-το ΚΙ-46..1/48....
...Ετσι λοιπον παροτι φανατικος του ΟΟΒ...και αφου το εσωτερικο βαφτηκε με το HU-78...αποφασισα να κανω καποιες στοιχειωδεις προσθηκες(πινακες οργανων-καλωδια)..που φαινονται στις παρακατω φωτο...

....η συνεχεια γνωστη...βαψιμο με πινελο...για το medium grey χρησιμοποιηθηκε το HU-108, και για το sky το HU-90...
..Oσον αφορα τα  invasion strippes το κιτ τα εδινε σε χαλκομανιες..επειδη ομως  και υπεθεσα οτι η εφαρμογη τους μπορει να ηταν εφιαλτης, αποφασισα το α/φ να μασκαριστει,και να βαφουν και αυτα με πινελο...επιπονη μεν εργασια,αλλα νομιζω οτι κατι καταφερα...ακολουθουν οι φωτο...

ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: BEAUFIGHTER TF.Mk.X 1/48 TAMIYA..πινελατο και ΟΟΒ...
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 02:46:10 μμ »
Αργείς εσύ αλλά χτυπάς αλύπητα! ΒΑΛΕ ΡΕ ΤΣΙΦΟΥΤΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ :evil:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 03:09:14 μμ »
Εμ, η Ταμιγια μας προτρεπει να σκρατσαρουμε λιγο, γι αυτο τα δινει σπαρτιατικα.. :mrgreen: :mrgreen:
Αν μπορεις μεγαλωσε λιγο το μεγεθος των φωτο σου να φανει πολυ περισσοτερο η πολυ ομορφη δουλεια σου!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 02, 2011, 12:53:16 μμ »
Συνονόματε φαίνεται ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.. ::icon_thumright:: Διακρίνω και preshading πινέλο..? :shock:

Βάλε καμιά μεγαλύτερη photo να το χαρούμε περισσότερο!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 02, 2011, 10:53:32 μμ »
Αργείς εσύ αλλά χτυπάς αλύπητα! ΒΑΛΕ ΡΕ ΤΣΙΦΟΥΤΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ :evil:
....ε οχι ρε και τσιφουτης......αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την  ζωνη...............αντε τις αλλαξα... :D :D
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 01:00:39 πμ »
Συνονόματε φαίνεται ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.. ::icon_thumright:: Διακρίνω και preshading πινέλο..? :shock:

Βάλε καμιά μεγαλύτερη photo να το χαρούμε περισσότερο!
...καλησπερα καταρχην.....οχι δεν ειναι preshaning.....ειναι postshadingμε μολυβοσκονη.....η βαφη μα πινελο αφηνει αρκετο σστρωμα μπογιας σε σχεση με τον αερογραφο και δεν επιτρεπει στο preshading να φανει
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος karolos h.

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σ.Σ.Μ.Η)
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 12:36:58 μμ »
αν και ειμαι φανατικος οαδος των jet η δουλεια σου φιλε ειναι φοβερη!!!!μαλλον μου εβαλες το μικροβιακι για να φτιαξω και εγω ενα beaufighter.......ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::(και πινελατο ε?)

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: Beaufighter TF.Mk.X 1/48 Tamiya..πινελατο και ΟΟΒ...
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 01:24:44 μμ »
Συνονόματε πινελάτο-ξεπινελάτο το μοντελάκι τα σπάει ευθέως. Ίσως είναι και το γεγονός ότι δεν υπαρχουν καμπύλες ή fadings που να προδίδουν τον πινελογράφο που χρησιμοποιείς, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι θεαματικότατο.

ʼντε και κάτι σε jet! Κάρολε να τον πιέσουμε!

Αποσυνδεδεμένος karolos h.

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σ.Σ.Μ.Η)
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 01:32:55 μμ »
οπως λεει και ο γιαννης φιλε,και συμφωνω και εγω,πρεπει να εισχωρησεις στα jet αμμεσα!!!!!!!αντε και η επομενη δουλεια  ::icontomcat::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 02:08:37 μμ »
... να είναι ένας κεραμιδόγατος "να" με το συμπάθειο! Έτσι! Έτσι! ʼντε Γιάννη και μεις εδώ είμαστε να υποστηρίξουμε (ηθικά) το εγχείρημα!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 02:37:37 μμ »
Πινελάτο???!!! Συγχαρητήρια. Πάρα πολύ όμορφο. Φυσικά θα συμφωνήσω και με τους συνάδερφους οπαδούς των jet.... Προχώρα σε jet!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 08:04:53 μμ »
Συνονόματε πινελάτο-ξεπινελάτο το μοντελάκι τα σπάει ευθέως. Ίσως είναι και το γεγονός ότι δεν υπαρχουν καμπύλες ή fadings που να προδίδουν τον πινελογράφο που χρησιμοποιείς, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι θεαματικότατο.

ʼντε και κάτι σε jet! Κάρολε να τον πιέσουμε!
ρε παλιοσειρα αφου ξερεις 8 χρονια εδω μεσα εχω ανεβασει καμποσα τζετ... :: :wink: :wink:.......
...αλλα επειδη εχω αρχισει και ρολαρω τους τελευταιους μηνες κρατω αυστηρη σειρα στις κατασκευες....1συγχρονο(οχι απαραιτητα τζετ...εξου και το ΑΝ-12)....1ΒΠΠ....1Ελικοπτερο........τωρα λοιπον τελειωνω ενα ελικοπτερακι και σειρα εχει συγχρονο μεν αλλα οχι τζετ....P-3 ORION ελληνικο...WHAT  IF...... :twisted: :twisted:
...παντως ευχαριστω απαντες για τα καλα σας λογια.. ::salut:: ::salut::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Tags: