Καλημέρα στη παρέα.
Επειδή ένας μοντελιστής δεν νοείται να μην έχει και κάποιο πλοίο στην συλλογή του, θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια μοντέλα για να διαλέξω. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που έχω μπερδευτεί.
Οι τέσσερις διαφορετικές κλίμακες (1/350, 1/400, 1/600, 1/700, την 1/1200 την αφήνω απ' έξω γιατί πρόκειται για δείγματα...) και πολλές επιλογές από διάφορες εταιρίες για το ίδιο θέμα κάνει την επιλογή του σωστού κιτ ακόμα πιο δύσκολη.
Ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για :
- Πολεμικό πλοίο του 2ου ΠΠ, άλλα μάλλον όχι από τα γνωστά όπως πχ Bismark, Tirpitz κτλ. Αν υπήρχε (υπάρχει;) το αεροπλανοφόρο Enterprise της εποχής εκείνης θα μου άρεσε. Επίσης ίσως κάποιο αντιτορπιλικό ή καταδρομικό. Τα θωρηκτά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα.
- Μήκος κιτ μέχρι 45-50 εκατοστά. Τι κλίμακα βολεύει για τέτοιο μέγεθος; Συγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα τι μήκος είχαν τα πραγματικά εκείνη την εποχή για να υπολογίσω. (και βαριέμαι να ψάξω;

)
- Καλή εφαρμογή. Δεν πρόκειται να προσθέσω ΦΧ και τα σχετικά. Ένα απλό πλοίο θέλω.
- Τιμή μέχρι 35-40 Ευρώ.
- Πολιτικά πλοία ευπρόσδεκτα αν και απ' ότι είδα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές και οι τιμές τους είναι τσιμπημένες.
Τι έχετε να προτείνεται εσείς που ασχολείστε με τα πλοία;
Ευχαριστώ.
Γιώργος