Το δεξί μανίκι είναι έτοιμο και πάμε για το αριστερό.
Όσον αφορά τα σχόλια ευχαριστώ όλους για την κριτική γιατί μέσα από αυτήν γινόμαστε καλύτεροι και αυτό που μου αρέσει είναι ότι βλέπω μία καλή διάθεση από όλους. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του να απαντώ σε όλους για τις επισημάνσεις τους γιατί θα σπαμάρουμε το θέμα και δεν το θέλω, όμως κρατώ και διυλίζω κάθε κριτική που γίνεται.
Κώστα ευχαριστώ που ασχολήθηκες με την δουλειά που ποστάρω και μπορώ να πω πως σε κάποια σημεία συμφωνώ μαζί σου. Σχετικά με το μανίκι του παπά θα πω πως ο δεξιός πήχης έχει διαφορετική κλίση από τον αριστερό ο οποίος είναι παράλληλος με το έδαφος και το μανίκι ξεκινά από τον καρπό δίνοντας το "σωστό" σχήμα. Το δεξί μανίκι ξεκινάει από την μέση του πήχη και φουφουλιάζει γι'αυτό το έκανα να φαίνεται έτσι. Εάν τραβήξεις δύο κάθετες νοητές γραμμές από τον ώμο και από το τέλος του μανικιού θα δεις ότι το εύρος του μανικιού είναι το μισό σε σχέση με το αριστερό οπότε στο κάτω μέρος φαίνεται πιο φαρδύ.
Για την μυολογία έκανα τους μηρούς λεπτούς και τους ώμους χαμηλωμένους λόγω ηλικίας, θέλω να τον παρουσιάσω σκεβρωμένο, βέβαια με έβαλες σε σκέψεις μήπως τελικά δεν κατάφερα να αποδώσω σωστά αυτό που είχα στο μυαλό μου, θα το συζητήσω και με άλλους φίλους μοντελιστές και θα δω τι θα κάνω.
Επίσης η αλήθεια είναι πως αρκετά σημεία στις φιγούρες δεν θα φαίνονται (πχ σκαμνί) και γι'αυτό ίσως δεν έχω δώσει την πρέπουσα προσοχή στις πτυχώσεις ενώ και με το βάψιμο θα φανούν ή θα κρυφτούν κάποια πράγματα.
Αυτά τα...λίγα και πάλι ευχαριστώ και περιμένω σχόλια.