εδω Χρηστο εχει πολυ δουλεια το πραγμα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βγει αρκετα εντυπωσιακο αποτελεσμα. και φαινεται οτι το δουλευεις με ορεξη.
σ αυτο που θα στεκομουν λιγο ειναι το θεμα της ανατομιας.
ακομα και τα πραγματα που δεν φαινονται γιατι θα καλυφθουν, απο κοποιο ρουχο η και πανολπια, δεν εχει σημασια τι, δε σημαινει οτι δεν πρεπει να γινονται. ειναι πολυ σημαντικο οταν '' ντυνεται'' μια μινιατουρα τα ρουχα να πατανε σε σωστους ογκους ωστε να ειναι σωστα μετρημενο το σωμα απο μεσα. φυσικα δε μιλαμε να κατσει καποιος και να κανει το τελειο γυμνο, αλλα η μυολογια θεωρω πως ειναι απαραιτητη. αν κανουμε ''απο κατω'' κατι στο περιπου και το ''απο πανω ''παλι στο περιπου θα βγει.
παρατηρησα πολυ προσεχτικα τις φωτογραφιες και απ οσο μπορω να καταλαβω, νομιζω οτι ο παπας εχει μικρους μηρους και οι ωμοι ειναι πολυ χαμηλα σε σχεση με το κεφαλι.
στο προσωπο ισως ηθελε περισσοτερες ρυτιδες, για σενα ειναι ευκολο να το κανεις.
το δεξι χερι μοιζει να εχει δυο αγκωνες και ισως αυτο σε μπερδεψε και τα μανικια σου βγηκαν ''σχηματικα'' λαθος. το σωστο ειναι το αριστερο με λιγες πτυχωσεις ακομα απο εκει που τελειωνει το μανικι και προς τον αγκωνα. το σκαμνι που καθεται ο παπας, συμφωνω κι εγω οτι πρεπει να φαινεται.
ο κλεφτης, επισης ειναι χαμηλα οι ωμοι και σιγουρα ηθελε λιγο ογκο στις πλατες. αν φαινεται ο λαιμος και το στερνο, πρεπει να κανεις κατι παραπανω απο μυολογια. η μεση, για τη σταση που καθεται η φιγουρα δειχνει λεπτη ακομα και με τη μαντηλα. η φουστανελα δεν εχει πεσει ασχημα, αν μαλιστα δουλεψεις τα τελειωματα, να δειχει το υφασμα ποσο λεπτο ειναι, θα βγει πολυ καλη πιστευω.
σε καθε περιπτωση παντως πιστευω πως παει για μια δουλεια ανταξια των ικανοτητων σου και με το βαψιμο που φανταζομαι οτι θα του ριξεις ειμαι σιγουρος οτι θα το απολαυσουμε ολοι. το παρακολουθω με ιδιαιτερο ενδιαφερον
κκ