Αποστολέας Θέμα: Μ-10 DESTROYER TANK AFV 1/35  (Αναγνώστηκε 1096 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Μ-10 DESTROYER TANK AFV 1/35
« στις: Δεκεμβρίου 27, 2010, 08:44:20 μμ »
Μετά από 1χρόνο+ μεγάλου κ...βαρέματος είπα να τελειώσω το εν λόγω άρμα που είχε μείνει μισοτελειωμένο από τον περασμένο Μαίο.Το άρμα βάφτηκε με το Dark green της TAMIYA και ανοίχθηκε το χρώμα ύστερα με λίγο κίτρινο μέσα στο  Dark green για να δείξει πιο φθαρμένο.Περάστηκε ύστερα με τα γνωστά λάδια-ξύδια-μύδια-φίλτρα και σκονίστηκε.Αναπαραστά ένα βρεττανικό άρμα στην Νορμανδία σύμφωνα με την εταιρεία.Για να σας προλάβω στην δεξιά πλευρά έγινε η μακακία που την πήρα πρέφα πολύ αργά και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα,οι τροχοί είναι βαλμένοι το μέσα μέρος πρός τα έξω,είπα και εγώ να μην φτιάξω μοντέλλο και να μην κάνω μακακία δεν γίνεται είναι νόμος σε εμένα. :mrgreen:Και όπως πολύ καλά λέει κάποιος παπατζολόγος-σουβλακιδόρος-τυροπιτολόγος με την περίφημη και καταχωρημένη ατάκα του<<απολαύστε υπεύθυνα>> και στην δικη μου περίπτωση απολαύστε και ανυπεύθυνα. :mrgreen:Merci για τον πολύτιμο χρόνο σας που διαθέσατε να δείτε το μοντελιστικό μου πόνημα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Απ: Μ-10 DESTROYER TANK AFV 1/35
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 10:01:02 πμ »
Παρότι είναι εμφανές ότι οι φωτογραφίες το αδικούν, δείχνει καλό και προσεγμένο (το λάθος στις ρόδες ΔΕΝ είναι αναγκαστικά λάθος, αφού μιλάμε για Σερμανοειδές). Έχω κάποες αμφιβολίες για τα σήματα: στον αγγλικό στρατό τα Μ10 ανήκαν στο πυροβολικό, οπότε αντί για το 46, θα έπρεπε να έχει κάτι σε 75, 76 ή 77. Επίσης το κόκκινο/άσπρο/κόκκινο σήμα αναγνώρισης, στη Νορμανδία είχε αντικατασταθεί από το λευκό αστέρι μέσα σε κύκλο.

Να του βαλεις στο πίσω μέρος του πύργου τα βλήματα (δίνει φαντάζομαι) και να φροντίσεις λίγο τους προβολείς. Ρίχτου και κανένα φόρτωμα στο ντεκ του κινητήρα - θα δείξει

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 10:08:03 πμ »
Ήθελα να ήξερα πότε θα βγάλεις φώτος της προκοπής :!:
 :evil:
Θα πάω να σου αγοράσω ένα μπλε χαρτόνι μπας και αξιωθείς να βγάλεις καμία σωστή φώτο :!:
 :evil:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 10:20:22 πμ »
δυό προτάσεις

το εσωτερικό του πυροβόλου , μαύρο και dry brush steel
σκόνισμα στις ερπύστριες

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 05:29:52 μμ »
Μερσί για τις απαντήσεις σας και τις συμβουλές παιδιά.

::arrowred:: Dimitris 72, σύμφωνα με το φυλλάδιο της AFV το νούμερο 46 το δίνει κανονικά ,εκτός και αν έχουν κάνει λάθος οι ταιβανέζοι και συγκεκριμένα έδινε για τα σήματα αυτά που το έκανα εγώ,British 3rd Infantry Division.Normady 1944.Το αστέρι σε κύκλο το έδινε και μόλις βγήκε από το νεράκι μου δίπλωσε και δεν ερχόταν με τίποτα,έτσι προτίμησα να φύγει το αστέρι παρά το μοντέλλο από τα νεύρα μου. :mrgreen:

::arrowred:: Πέτρος ,Οκ Πετράν. ::salut::

::arrowred:: leopard, αύριο που θα έρθω δεν μου παίρνεις και το μπλέ χαρτόνι ,με φάγανε τα δρομολόγια και οι βενζίνες για τα HYCOTE σου.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 12:55:24 μμ »
Το ευχάριστο είναι ότι μοντελάρισες.
Επίσης το ότι φωτογράφισες το άρμα καβάλα στα "αερολπανάκια" φαντάζομαι θα έσαξε τους αεροπλανάδες μας   :mrgreen: ::glossa:: ::glossa::
Για συμβουλές...ε! εισέπραξες από τους ειδικούς οπότε περιορίζομαι  ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 02:07:02 μμ »
Κάνε και κανένα τρέξιμο με λάδια στα κάθετα μέρη του άρματος τεμπέλαρε!
Επίσης σκόνισε και με άλλη απόχρωση τις επιφάνειες, δείχνουν αρκετά ομοιόμορφες.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 02:47:49 μμ »
 ::arrowred:: Φίλλιπε το είχα ξεφτίλισει στο κ...βάρεμα ,όσο αφορά Φίλλιπε για το background των φωτό δεν κρύβω την αδυναμιά μου και στα πετούμενα.Να δώ πότε θα φτιάξω ένα της προκοπής. :mrgreen:

::arrowred:: Ιμιτασιόν Τομ Κρούζ έλα το βράδυ στην συνάντηση να σου εξηγήσω το όνειρο μεταξύ παιδακίων και φαπίων.  :mrgreen:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας να το δείτε και να το σχολιάσετε μιάς και δεν δρέπει τις ανάλογες μοντελιστικές δάφνες.

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 02, 2011, 12:25:59 πμ »
Μήτσο μια χαρά ο καταστροφέας σου ::icon_thumright::
Ταλαιπώρησε το κι άλλο, το ζητάει :mrgreen:

Καλά τελειώματα :!: