Ο Τσάπανος μου έστειλε πηροφορίες (ευχαριστώ

) όπου είναι προφανές πως τα φίλτρα είναι λάθος για τον συγκεκριμένο τύπο. Φυσικά το κιτ δε δίνει ΤΙΠΟΤΑ σχετικό

Θα παραμείνει ως έχει, έχει τόσα άλλα λάθη που πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο η προσπάθεια

Για ιστορική ακρίβεια θα επικεντρωθώ στο Μ60 όταν αυτό ξεκινήσει, οπότε θα σας πρήξω όλους στις ερωτήσεις (όπως πάντα άλλωστε...).
Μικρό update. Αρχικά να σας παρουσιάσω την κοντογιάννεια μέθοδο δημιουργία οπτικών για άρματα (στα οποία ως γνωστόν έχω τεράστια εμπειρία...). Αρχικά σε ένα κομμάτι διαφανές πλαστικό περνάω clear green (Humbrol 96325).

Μόλις στεγνώ
ξει περνάω από πάνω steel (Humbrol 27003).

Ετσι από την άλλη πλευρά η εικόνα που δίνει το σύνολο είναι κάπως έτσι.

Μετά κόβω λουρίδες και κολλάω με Mikro Kristal Klear. Τα περισσέματα της κόλλας δε με απασχολούν γιατί στεγνώνει διαφανής και πρακτικά αόρατη και αν σε κάποια σημεία γυαλίσει τότε με λίγη σκόνη συνέρχεται. Ιδιο αποτέλεσμα έχει και η λευκή ξυλόκολα, που είναι και πιο φτηνή, αλλά να κάνω και εγώ τη μόστρα μου με τα εξωτικά υλικά μου, εντάξει;

Τα ίδια επαναλήφθηκαν και στα περισκόπια παρατήρησης του οδηγού. Ετσι με λίγη καλή θέληση και πολύυυυυ προσπάθεια, μπορεί κανεις να φανταστεί πως βλέπει τα οπτικά ενός άρματος...

Εβαψα τα πίσω φώτα (που μάλλον είναι λάθος, δεν ήταν αυτά τα μικρά τα συσκότισης; )...

...κόλλησα και τα μπροστά μη μου φωνάζει ο κος Φάνης...

...και μάλλον τέλειωσε το χτικιό. Πάω τώρα να δω μήπως και καταφέρω να το βγάλω φωτογραφίες της προκοπής.