Albert83 ευχαριστώ πολύ τώρα όσον αναφορά τις ρόδες το κιτ έδινε δυο λύσεις, τους τροχούς με λάστιχα και πλαστικούς. Εγώ χρησιμοποίησα τους πλαστικούς γιατί τους άλλους τους φοβήθηκα χωρίς να ξέρω το γιατί!!! Μέτα την αναφορά σου μέτρησα ένα κιτ της ιταλερη που έχω και οι τροχού είναι πράγματι πιο μικροί όπως και οι λαστιχένιοι που δίνει το κιτ 7,85 χιλιοστά ενώ οι πλαστικοί είναι 8,04 χιλιοστά. Δεν ξέρω, τα 0,2*72=14,4 χιλιοστά διαφορά στο πραγματικό!ας θεωρήσουμε ότι έχουν παραπάνω πίεση τα ελαστικά!

πλακά κάνω δεν ξέρω ειλικρινα τι θα κάνω!
dsk να σε ευχαριστήσω και εσένα με την σειρά, λοιπόν έχω αγοράσει μια της mikroscale λέγεται micro kristal klear είναι άσπρη και γίνεται διαφανείς όταν στεγνώσει!! αργεί πααααρα πολύ να στεγνώσει και μου θυμίζει ξυλοκολα!!!!

gtdeath13 σωστά εχεις καταλάβει πρόκειται περί λαβών, καθρέφτες κτλ τα οποία θα κολληθούν πάνω στην καλύπτρα, το βάψιμο πράγματι θα γίνει πρώτα, αν και καλά έκανες και το ανέφερες γιατί απορώ πως και έβαλα τα σκέλη με τις ρόδες χωρίς να τα βάψω πρώτα, αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει, σε ευχαριστώ για το ταχύρυθμο!

όταν λες ασπροκολα εννοείς την ξυλοκολα?