Και συνεχίζουμε...
Που είχαμε μείνει;

Α ναι! Στις διπλές δοκούς.
Από τις φωτό λοιπόν έχουμε τα εξής δεδομένα.
Οι διπλές δοκοί έχουν απόσταση μεταξύ τους 2 μαύρες γραμμές πατώματος, ήτοι 0,5cm.
Αρχικά λοιπόν κόπηκαν δύο κομμάτια από τις προηγούμενες λωρίδες πλαστικού, όμοια με αυτά των μονών κολωνών.
Στη συνέχεια, δύο κομμάτια μήκους 0,5cm, από λωρίδα πλαστικού μήκους 1,0x1,0mm, μιας και οι παράλληλες μικροί δοκοί είναι όσο και το πλάτος από τις κολώνες.
Συνολικά το κάθε ζευγάρι "παίρνει" 8 οριζόντιες δοκούς.
Με την ακριβέστατη μέθοδο "του ματιού" κολλήθηκε η πιο κάτω και η πιο πάνω έτσι ώστε:
α. Να είναι στο περίπου σωστά στην όψη
β. Να αποτελέσουν οδηγό για τις άλλες 6
γ. Να φέρουν τις δύο κάθετες δοκούς παράλληλα μεταξύ τους αλλά και να ξεκινάνε από το ίδιο σημέιο. Για το σκοπό αυτό, κολλήθηκαν αρχικά τα οριζόντια τμήματα κάθετα στη μια δοκό και στη συνέχεια, η κάθετη δοκός με τα δύο κάθετα τμήματα εφαρμόστηκε κάθετα στο έδαφος για να κολληθεί η άλλη...κάθετα στις μικρές κάθετες (Όπως είδατε ήμουν...κάθετος στο πως να τις φτιάξω

)
Ναι...μια εικόνα είναι χίλιες λέξις...

Στη συνέχεια μετρήθηκε η εσωτερική απόσταση από την κάτω ως την πάνω δοκό, αφιαρέθηκαν 6x0,1=0,6mm (το σλυνολο του πάχους των 6 δοκών) και το αποτέλεσμα διαιρέθηκε δια του 6. Αυτή ήταν η απόσταση που έπρεπε να μπαίνει η κάθε δοκός από την επόμενη. Μαρκαρίστηκε, τοποθετήθηκαν και ακολούθησε στοκάρισμα στα σημεία που υπήρχαν μικρά κενά.

Αμέσως μετά, έπρεπε να γίνει ένα copy-paste της διαδικασίας για να φτιαχθεί και το 2ο ίδιο τμήμα.
Σημειώνω ότι στην πραγματικότητα οι μικρές αυτές δοκοί έχουν τριγωνική κατάληξη στην κάτω μεριά τους, αλλά δεν μπορούσα λόγω μεγέθους να την φτιάξω...

Το επόμενο βήμα, η κόλλησή τους στην άτρακτο.
Που;
Τέσσερα μαύρα από την δεύτερη και άλλα τόσα από την 4η κολώνα που ήδη υπάρxουν στο cargo.
Με χαροποίησε ιδιαίτερα όταν είδα ότι τελικά η τελευταία διπλή δοκός ήρθε σε πολύ καλό σημείο αναφορικά με τις φωτό που έχω. Το μέτρημα λοιπόν πήγε πολύ καλά.
Φωτό:

Στη συνέχεια μασκαρίστηκε το όλο υπόλοιπο cargo (δύσκολα μιας και έπρεπε να πάω πίσω από τις κολώνες...)

Βάψιμο και ξεμασκάρισμα...

Επόμενο στάδιο είναι τα αναδιπλωμένα καθίσματα που είναι πάνω στις δοκούς αυτές από τη μια μεριά, τα οποία ήδη έχω ξεκινήσει.
Σύντομα φωτό και περιγραφή...

-=Manwlo=-