0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν διορθώσεις και τις ερπύστριες ψηφίζω δαγκωτό να το συνεχίσεις.
να κανω εγω τι διαφορα....δεν πιανεις κανα M-47 να εχει και ενδιαφερων το θεμα.. παρα να σκαλιζεις τα αρχαια....
στα πλαίσια της πρόσφατης "αναδιοργάνωσης" αντιμετώπισα το δίλημμα με τα παλιά έτοιμα φτιαγμένα κιτ - να τα σουτάρω ή να τα ανακατασκευάσω πάνω από τα μισά, χωρίς δεύτερη σκέψη, "διακτινίστηκαν"
...( τα λευκά δεν γίνονται δεκτά )
...ούτε τα γαλάζια... είναι λάθος!!!
Οχι κε Πετρο μην το πεταξεις αν διορθωθουν τροχοι,ερπυστριες και πυροβολο μια χαρα θα ειναι Αν δεν κανω λαθος ειναι το παλιο κιτ της Dragon;
Σχετικα με το πυροβολο καθαρα και μονο οπως το βλεπω απο τις φωτο,νομιζω οτι ενω εχει στοκαριστει,δεν εχει τριφτει και τοσο καλα και παρουσιαζει σε καποια σημεια καμπυλωσεις...Βεβαια παντα οπως βλεπει τις φωτο το ματι μου...
....το "γαργαλεύω" χρησιμοποιόντας για πρώτη φορά και τα φίλτρα της Vallejo (Image removed from quote.)
Παράθεση από: Πέτρος στις Δεκεμβρίου 13, 2010, 10:36:10 μμ...... και τα φίλτρα της Vallejo Κυκλοφορεί και η Vallejo φιλτρα? Εγω ξέρω οτι βγαζει μια σειρα απο wash, δεν ηξερα για φιλτρα.Το βαψιμο ειναι super.
...... και τα φίλτρα της Vallejo
Παράθεση από: giorgos800 στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 10:31:50 πμΠαράθεση από: Πέτρος στις Δεκεμβρίου 13, 2010, 10:36:10 μμ...... και τα φίλτρα της Vallejo Κυκλοφορεί και η Vallejo φιλτρα? Εγω ξέρω οτι βγαζει μια σειρα απο wash, δεν ηξερα για φιλτρα.Το βαψιμο ειναι super. wash ήθελα να γράψω
Δεν πειράζει θείο μου...Οσο περνάνε τα χρόνια γίνονται αυτά.. Εμείς μαζί σου πάντως..