Αποστολέας Θέμα: Τακτική Γενική Συνέλευση IPMS Ελλαδος  (Αναγνώστηκε 47715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Τακτική Γενική Συνέλευση IPMS Ελλαδος
« Απάντηση #175 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 09:39:06 πμ »
 ::director:: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ενημερωθήκαμε ότι άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν πειρατικές κόπιες απο την ηχογράφηση της χθεσινής ΓΣ.
παρακαλώ μην τις αγοράζετε. σκοπεύουμε να τις συμπεριλάβουμε επίσημα στο...επόμενο περιοδικό/CD μας
 ::violent1::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #176 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 09:57:47 πμ »
Φίλοι μου καλήμέρα
Είμαι μέλος της IPMS τις αρχές της δεκαετίας του 90. (Αρ μελους 370).
Για πάνω απο 10 χρόνια ήμουν εκτός μοντελισμου και ενωσης εννοείται, ενώ τα 2 τελαιτάια χρόνια επανεκαμψα στο αγαπημένο μας χομπυ αλλα και στην ενωση την οποία στο μυαλό μου την είχα ώς  ένα φορέα ο οπόιος προάγει τον μοντελισμό με ανιδιοτελή τρόπο.
Διαβάζω τις τελαιταιες ημέρες απο τις σελιδες του MC για πραγματα και θαυματα που συμβαίνουν στην IPMS αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει.
Δέν έιχα τη δυνατότητα να παραβρεθώ στην ΓΣ, ούτε γενικά εχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ τα πραγματα απο κοντά, ή μόνη πηγή ενημέρωσής μου, εμένα αλλα και αρκετών αλλων μελών της ενωσης νομιζω είναι οι σελιδες του Foroum.
Θα παρακαλούσα λοιπόν να βγει καποιο επισημο μελος της ΓΣ και βγει και να γραψει το χρονικό του προβλήματος. Ειχε ειπωθέι οτι μετα τη ΓΣ θα γινόταν αυτό αλλα δεν έχω δεί καποια επισημη ενημέρωση.

Από ότι εχω καταλάβει διαβάζοντας το φορουμ, το πρόβλημα έιναι οτι απο το ταμέιο της IPMS Hellas λειπουν περίπου 11.000 ευρώ για τα οποία κατηγορέιται ο πρωην ταμίας Μακης Λεονταρίδης.
Είναι έτσι, ή εγω εχω καταλάβει λαθος?

Τα ερωτήματα μου έιναι:
1.   Πώς συνεβησαν τα γεγονότα?
2.   Πώς ανακαλύφτηκε η απώλεια?
3.   Πότε ανακαλύφτηκε?
4.   Υπάρχουν πραγματικά στοιχεία (παραστατικά) που αποδεικνέιουν οτι τα λεφτα υπήρχαν στο ταμειο και τωρα δεν υπάρχουν?
5.   Υπάρχουν στοιχέια που αποδεικνέιουν οτι τα λεφτα τα έχει στην κατοχή του ο συγκεκριμένος πρωην Ταμίας.
6.   Πώς θα κινηθεί επίσημα η ένωση?     

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #177 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:01:36 πμ »
  ::director:: OPΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΕΕΕΕΕΕΣΣ!!!!!!! ΞΕΝΕΡΩΣΑΑΑΑ!!!!
Μοντελιστες ειμαστε ρε γαμωτο, ΟΧΙ Δημοσιο!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Σαν υπάλληλος του δημοσίου (όχι ΟΤΑ ή ΔΕΚΟ) μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κάθε στιγμή ξέρουμε πόσα χρήματα έχουμε αποθεματικό, πόσα και που έχουν ξοδευτεί και εξίσου βασικό που βρίσκονται τα χρήματα μας. Οποιαδήποτε σύγκριση είναι ατυχής και προσβλητική και παρακαλώ να την αναιρέσεις.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #178 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:30:31 πμ »
........
Από ότι εχω καταλάβει διαβάζοντας το φορουμ, το πρόβλημα έιναι οτι απο το ταμέιο της IPMS Hellas λειπουν περίπου 11.000 ευρώ για τα οποία κατηγορέιται ο πρωην ταμίας Μακης Λεονταρίδης.
Είναι έτσι, ή εγω εχω καταλάβει λαθος?
Τα ερωτήματα μου έιναι:
1.   Πώς συνεβησαν τα γεγονότα?
2.   Πώς ανακαλύφτηκε η απώλεια?
3.   Πότε ανακαλύφτηκε?
4.   Υπάρχουν πραγματικά στοιχεία (παραστατικά) που αποδεικνέιουν οτι τα λεφτα υπήρχαν στο ταμειο και τωρα δεν υπάρχουν?
5.   Υπάρχουν στοιχέια που αποδεικνέιουν οτι τα λεφτα τα έχει στην κατοχή του ο συγκεκριμένος πρωην Ταμίας.
6.   Πώς θα κινηθεί επίσημα η ένωση?     
....

σωστά  έχεις καταλάβει Γιώργο
το πρώτο ερώτημα και τα πέντε επόμενα απαντήθηκαν χθες στις 4 ώρες της ΓΣ,τα πρακτικά της οποία δεν πρόκειται να ανακοινωθούν αυτούσια στο φόρουμ (είναι πρακτικά αδύνατο και αντιδεοντολογικό)
αλλά θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων στα γραφεία της Ένωσης.
Εξάλλου μιλάμε για μια συνεδρίαση με περισσότερους από 40 παρόντες, οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση για απόκρυψη των γεγονότων.
Για όλα εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό άμεσα (δηλαδή στο ταχύτερο πρακτικώς χρόνο, τηρουμένων των σχετικών διαδικασιών και λαμβανομένων υπ'όψιν των ειδικών συνθηκών). Λεπτομέρειες αναφέρθηκαν χθες στη σχετική εισήγηση του ΔΣ προς τη ΓΣ.

Και αφού ζητάς μια "επίσημη" τοποθέτηση,
η χθεσινή ΓΣ της IPMS Ελλάδος, αποφάσισε παμψηφεί:

::arrowred:: την άμεση απομάκρυνση του κ. Συμεών (Μάκης) Λεωνταρίδη από τα καθήκοντα του ταμία (είχε αποφασιστεί από το ΔΣ και επικυρώθηκε από τη ΓΣ)

::arrowred:: την οριστική διαγραφή του από το σύλλογο

::arrowred:: να εξουσιοδοτήσει το ΔΣ να εξασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για να διεκδικήσει από τον πρώην ταμία, το υπόλοιπο του ταμείου ύψους περίπου 11,3 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και τα στοιχεία που αυτή έχει στη διάθεσή της .

:arrow: Ενημερωτικά,  το πρώτο εξώδικο για την άμεση "επιστροφή" του ταμείου (το ανωτέρω ποσό) και την εν γένει βλαπτική έναντι της Ένωσης συμπεριφορά του, του έχει επιδοθεί επισήμως σχετικά από ημερών χωρίς να απαντηθεί αντιστοίχως.

:arrow: Τέλος, ενημερώνονται οι πάντες, ότι από χθες επισήμως, ο κ. Συμεών (Μάκης) Λεωνταρίδης, δεν είναι πλέον μέλος της IPMS, δεν έχει σχέση με το ΔΣ αυτής και δεν δικαιούται να κάνει ή να λέει οτιδήποτε εκ μέρους της Ενωσης και του ΔΣ.

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #179 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:34:51 πμ »
παιδες μια μικρή απορία..... όταν κάνεις εγγραφή σου κόβουν μια απόδειξη......συγνωμη αλλα φορολογικά τα μπλοκάκια δεν έπρεπε να υπαρχουν (τουλαχιστον για 5 ετη) και να μετρηθούν τα χρηματικα πόσα μεσα απο τα αντιγραφα αυτων??????

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #180 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:46:29 πμ »
παιδες μια μικρή απορία..... όταν κάνεις εγγραφή σου κόβουν μια απόδειξη......συγνωμη αλλα φορολογικά τα μπλοκάκια δεν έπρεπε να υπαρχουν (τουλαχιστον για 5 ετη) και να μετρηθούν τα χρηματικα πόσα μεσα απο τα αντιγραφα αυτων??????

"Tα λεφτά ...υπάρχουν .."

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #181 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:50:42 πμ »
Φίλε Γεώργιε της ʼκκρας, ως Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω τα ερωτήματά σου, επιγραμματικά:

1) Ο έχων τη διαχείριση του βάζου με το μέλι (ή κατά ορισμένους του βαρελιού με το κασέρι), το άδειασε για δικούς του λόγους
2) Από τον ετήσιο έλεγχο που διενεργεί η ΕΕ με εντολή του ΔΣ και με ενέργειες των δύο αυτών οργάνων
3) Στον έλεγχο
4) Όλα τα παραστατικά είναι ασφαλισμένα σε δική μου θυρίδα σε Τράπεζα (από σήμερα το πρωί).
5) Τα λεφτά 99,99% δεν υπάρχουν - ο Ταμίας τα έχει "φάει" σε δικούς του σκοπούς
6) Δικαστικά εναντίον του Ταμία με την κατηγορία της υπεξαίρεσης (ποινικό αδίκημα - προβλέπεται μη εξαγοράσιμη φυλάκιση)

Τα μέτρα που μπορεί να πάρει άμεσα η Ένωση εναντίον του, πάρθηκαν ήδη από το ΔΣ και επικυρώθηκαν από τη ΓΣ

Και μια παρατήρηση σε όσα γράφεις (αν μου επιτρέπεις): Η Ένωση θα συνεχίσει να κάνει αυτό που πρέπει: να προωθεί και να προάγει το μοντελισμό. Κανένας δεν μπορεί να σβήσει 28 χρόνια λειτουργίας με τις ενέργειές του. Το μόνο που κατάφερε ο τέως Ταμίας, ήταν να εκτεθεί (λέγεται και ξεμπροστιασθεί) ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, με τις νηπιακές αιτιάσεις του και την άρνησή του να παρουσιάσει το χρήμα. Στη συνείδηση ολόκληρου του μοντελιστικού κόσμου της χώρας μας (αυτό δεν είναι υπερβολή - δες τα μέρη από οπου κατάγονται τα μέλη που έχουν ήδη γράψει σε αυτό εδώ το θέμα) είναι πλέον τελειωμένος.

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #182 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:06:56 πμ »

για να το λες αυτο  αλλα και απο τις αντιδρασεις των υπολοίπων μελων καταλαβαίνω τι @@ρολογία ακούστηκε..... πραγματικά θα ήθελα να δημοσιευτεί η όλη κουβέντα για να πεσουν γλέντια.
αλλα απο την αλλη.... το αντίπαλο στρατόπεδο μπορεί να μελετησει πιο προσεκτικά τα λεγόμενα του ταμία και να ετοιμαστεί δεόντως για μια δικαστική μάχη.
παντως σοβαρα ...... ευελπιστω να βρεθεί λύση με τον εν λογο ταμια.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #183 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:10:44 πμ »

αλλα απο την αλλη.... το αντίπαλο στρατόπεδο μπορεί να μελετησει πιο προσεκτικά τα λεγόμενα του ταμία και να ετοιμαστεί δεόντως για μια δικαστική μάχη.
παντως σοβαρα ......

Καλό... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #184 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:11:08 πμ »
Σίγουρα, αλλά από ότι κατάλαβα ακόμα και μπλοκάκια ολόκληρα αγνοούνται ενώ ακόμα και μέλη της ελεγκτικής επιτροπής έχουν αποδείξεις από τα απωλεσθέντα μπλοκάκια. Η δικαιολογία είναι "τα έχει ο λογιστής" ο οποίος είναι άφαντος και απροσδιόριστος. Επίσης, παρά το οτι υποστηρίκτηκε πως υπάρχει απόφαση ΔΣ για αποδοχή των υπηρεσιών του εν λόγω λογιστή, η απόφαση αυτή ουδέποτε μας έγινε γνωστή από τον υποστηρίζοντα, αν και κάποια στιγμή τον είδα να ξεφυλλίζει το βιβλίο πρακτικων του ΔΣ. Με λίγα λόγια μιλάμε για απάτη κανονική και ο πρώην ταμίας μας ζήτησε και τα ρέστα...

Και μιας και απειλεί να κάνει αγωγές και άλλα τέτοια νομικά, εγώ Μάκη μου, κε πρώην ταμία, σε λέω κλέφτη, απατεώνα και άτομο μειωμένης νοημοσύνης, δυστυχώς όχι τόσο μειωμένης που να σου αποδωθεί το ακαταλόγιστο και να πας σε κάποιο ίδρυμα να γλυτώσουν οι επόμενοι. Αν θες κάνε μου μία αγωγή σε παρακαλώ, στο δικαστήριο θα σε αφήσω απλώς να μιλήσεις, λές τόσες ηλιθιότητες μαζεμένες που σε λίγα λεπτά θα έχεις βγει ρεζίλι και ο πρόεδρος, αν δεν έχει πεθάνει από τα γέλια, θα σε διώξει με τις κλωτσιές. Αλλωστε και εσύ κάποτε με είπες κλέφτη, είπες πως θα αντιγράψω και θα πουλήσω το περιοδικό της ένωσης για να βγάλω λεφτά, είπες διάφορα... Σε συγχωρώ όμως για αυτά γιατί σε θεωρώ χαζό που το μόνο που ξέρει είναι σηκώνει σκόνη για να κρύψει τις απατεωνιές του, δεν κρατάς κακία σε ένα 4χρονο! Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι. Από όσα ξέρω βγάζεις λεφτά από το μοντελισμό, λίγα ή πολλά δεν ξέρω, βγάζεις πάντως. Τι σε έκανε να πιστεύεις πως θα συνεχίσεις να βγάζεις έχοντας την κατακραυγή όλου του μοντελιστικού κόσμου της χώρας; Για να μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί σε αποκαλώ άτομο μειωμένης νοημοσύνης :roll:

Και κε Μάκη, μην κραδαίνεις ως πέλεκυ το περίφημο μαύρο βιβλίο της ένωσης γιατί πουλάς μοντέλα και δε νομίζω να κόβεις αποδείξεις και να αποδίδεις ΦΠΑ και φόρο. Αν κάνω λάθος θα χαρώ να με διαφεύσεις.

Ναι, φυσικά, και εγώ είμαι ψηλός, λεπτός, ξανθός, παίζω τένις και σίγουρα ο Elvis ζει!

το αντίπαλο στρατόπεδο μπορεί να μελετησει πιο προσεκτικά τα λεγόμενα του ταμία και να ετοιμαστεί δεόντως για μια δικαστική μάχη.
Αν βγάλει κάποιος άκρη με τα λεγόμενα του πρώην ταμία τότε έχει πάθει εγκεφαλική βλάβη...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #185 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:20:31 πμ »
Σταυρό και Δημητρη   ::icon_thumright::  με καλυψατε.

Παντως το σιγουρο είναι οτι η ιστορία της  IPMS δεν πρεπει και ουτε αμαυρώνεται απο τις ενεργειες ενός (πρωην) μελους της. Και ελπίζω να συνεχίσει, ή μαλλον ειναι σιγουρο οτι θα συνεχίσει τη διαδωση και πρωθηση του μοντελισμού στη χώρα μας ως ο πλεον ικανός και αξιόπιστος φορεας του.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #186 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:21:52 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:42:50 πμ »

παντως σοβαρα ......

Καλό... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???? :lol: :lol: :lol: :lol:
καινουργιο ανεκδοτο.......... αυτο πρεπει τότε να μεταφερθεί στην κατηγορια- ενότητα...... με τα ανεκδοτα........  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

παντως παιδες πραγματικά θα ηθελα να το ακουσω ετσι και ας χασω τα μαλια της κεφαλής μου..την υπομονή και γενικα παθω εγκε-φαλική βλαβη με όσα ακουσω...... ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #188 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 12:51:21 μμ »
ΔΕΣΤΕ ΤΟ!!!

Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #189 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 01:37:19 μμ »
ΔΕΣΤΕ ΤΟ!!!

Ε κάπως έτσι ήταν και οι απαντήσεις του ΤΕΩΣ ΤΑΜΙΑ...  ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ....

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 02:48:05 μμ »
Απιστευτες στιχομυθιες στο ηχογραφημενο για γερα νευρα και απιστευτο γελωτα :lol: :lol: :lol:

- ΤΑ ΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΑΚΗ  ??

- ΝΑΙ !!  :shock: :shock: :shock:

- ΠΟΥΝΤΑΑΑΑ !!!

ειχε και αντιρηση που εμπαιναν οι αποδειξεις στο κομπιουτερ :lol: :lol: :lol: και το ειχε πει,θα γινει κανα μπερδεμα και στο τελος θα βρει το μπελα του!!!....που το φανταστηκε ?? :lol: :lol: :lol:

απαλαξτε τον λογω βλακειας να τελειωνουμε :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:01:27 μμ »
Και ποιός μηχανοργάνωσε την Ένωση :?:
Ο γνωστός gkontog...
ʼρα ποιός έφαγε τα λεφτά :?:
Ο γνωστός gkontog...
Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Λέμε και καμία λακαμία να περάσει η ώρα...

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:03:09 μμ »
Λοιπόν επειδή το έχετε πει επανειλημμένως:
Ο άνθρωπος λέει την αλήθεια. Τα έχεις τα λεφτά? NAI
Δεν λέει ότι ΔΕΝ τα έχει. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε αυτό?  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:09:18 μμ »
Και ποιός μηχανοργάνωσε την Ένωση :?:
Ο γνωστός gkontog...
ʼρα ποιός έφαγε τα λεφτά :?:
Ο γνωστός gkontog...
Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι...
Ναι, το παραδέχομαι, στην έκθεση παρέμεινα για 2min 44sec δίπλα στον πρώην ταμία και πήρα μεγάλη δόση από τα ηλιοθιόνια που εκπέμπει και μου έμεινε ένα κουσούρι και έχω παράλογες συμπεριφορές. Αλλά είμαι και γατί όμως (Gatosaurus teribilis), τόσα φράγκα έφαγα, όλοι τον Μάκη κυνηγάνε... Αλλά αφού είμαι μάγκας και δαγκανιάρης, γιατί δουλεύω σα μάρτυρας του Αυνάν όλη μέρα; Γιατί ρε παιδιά; ::eusa_wall::

Πάντως τα λεφτά υπάρχουνε. Τώρα σε πιο επεισόδιο του Start Trek δεν ξέρουμε, αλλά υπάρχουνε.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:13:05 μμ »
ΗΜΑΡΤΟΝ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΟ!!

-....Αυτο λοιπον το ποσο σου ζηταει ΝΟΜΙΜΩΣ,με βαση το ΝΟΜΟ η ενωση....

και η αμεση απαντηση...

- ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ??? :shock: :shock: :shock: :shock:

(Κι απο κατω φευγουν τραπεζια,καρεκλες και χτυπιουντε σαν χταποδια απο το γελωτα :lol: :lol: :lol: :lol: καποιος ειπε το...νομο του ΜΩΥΣΗ !!!! )

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:13:23 μμ »
Ηρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τι τα έκανε τα λεφτά...ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για να λάμψει η αλήθεια επιτέλους :mrgreen: :mrgreen:
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:14:34 μμ »

Πάντως τα λεφτά υπάρχουνε. Τώρα σε πιο επεισόδιο του Start Trek δεν ξέρουμε, αλλά υπάρχουνε.
σε κάποια σκουληκότρυπα βαθεία χαμένα μεσα στο χωροχρόνο........χρονοτσέπη......
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:19:04 μμ »
λοιπον,εχω φτασει σε κρισιμο ηχητικο σημειο οπου μονο μπουνιες δε πεφτουν !!!!

δε ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω......

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:29:54 μμ »
- ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Το νομό Ευρυτανίας χριστιανέ μου :!: :!: :!:

Αλήθεια κε Viper το ηχητικό ντοκουμέντο το προμηθευτήκατε από μαύρο πωλητή ή κυκλοφόρησε και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία :?:
 :mrgreen:
Και ποιά είναι η προτεινόμενη λιανική του τιμή :?:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 03:42:18 μμ »
Παντως αφηνονται σοβαρες αιχμες ΚΑΙ για τα αμεσως προηγουμενα ΔΣ....Κι απο ατομο αδιαμφισβήτητης εντιμοτητας! (κ. Δριζος ::salut:: )

Εδω βγαινουν φιδαροι !!!!