........
Από ότι εχω καταλάβει διαβάζοντας το φορουμ, το πρόβλημα έιναι οτι απο το ταμέιο της IPMS Hellas λειπουν περίπου 11.000 ευρώ για τα οποία κατηγορέιται ο πρωην ταμίας Μακης Λεονταρίδης.
Είναι έτσι, ή εγω εχω καταλάβει λαθος?
Τα ερωτήματα μου έιναι:
1. Πώς συνεβησαν τα γεγονότα?
2. Πώς ανακαλύφτηκε η απώλεια?
3. Πότε ανακαλύφτηκε?
4. Υπάρχουν πραγματικά στοιχεία (παραστατικά) που αποδεικνέιουν οτι τα λεφτα υπήρχαν στο ταμειο και τωρα δεν υπάρχουν?
5. Υπάρχουν στοιχέια που αποδεικνέιουν οτι τα λεφτα τα έχει στην κατοχή του ο συγκεκριμένος πρωην Ταμίας.
6. Πώς θα κινηθεί επίσημα η ένωση?
....
σωστά έχεις καταλάβει Γιώργο
το πρώτο ερώτημα και τα πέντε επόμενα απαντήθηκαν χθες στις 4 ώρες της ΓΣ,τα πρακτικά της οποία δεν πρόκειται να ανακοινωθούν αυτούσια στο φόρουμ (είναι πρακτικά αδύνατο και αντιδεοντολογικό)
αλλά θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων στα γραφεία της Ένωσης.
Εξάλλου μιλάμε για μια συνεδρίαση με περισσότερους από 40 παρόντες, οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση για απόκρυψη των γεγονότων.
Για όλα εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό άμεσα (δηλαδή στο ταχύτερο πρακτικώς χρόνο, τηρουμένων των σχετικών διαδικασιών και λαμβανομένων υπ'όψιν των ειδικών συνθηκών). Λεπτομέρειες αναφέρθηκαν χθες στη σχετική εισήγηση του ΔΣ προς τη ΓΣ.
Και αφού ζητάς μια "επίσημη" τοποθέτηση,
η χθεσινή ΓΣ της IPMS Ελλάδος, αποφάσισε
παμψηφεί:

την άμεση απομάκρυνση του κ. Συμεών (Μάκης) Λεωνταρίδη από τα καθήκοντα του ταμία (είχε αποφασιστεί από το ΔΣ και επικυρώθηκε από τη ΓΣ)

την
οριστική διαγραφή του από το σύλλογο

να εξουσιοδοτήσει το ΔΣ να εξασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για να διεκδικήσει από τον πρώην ταμία, το υπόλοιπο του ταμείου ύψους
περίπου 11,3 χιλιάδες ευρώ
σύμφωνα με την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και τα στοιχεία που αυτή έχει στη διάθεσή της .

Ενημερωτικά, το πρώτο
εξώδικο για την άμεση "επιστροφή" του ταμείου (το ανωτέρω ποσό) και την εν γένει βλαπτική έναντι της Ένωσης συμπεριφορά του, του έχει επιδοθεί επισήμως σχετικά από ημερών χωρίς να απαντηθεί αντιστοίχως.

Τέλος, ενημερώνονται οι πάντες, ότι από χθες επισήμως, ο κ. Συμεών (Μάκης) Λεωνταρίδης, δεν είναι πλέον μέλος της IPMS, δεν έχει σχέση με το ΔΣ αυτής και δεν δικαιούται να κάνει ή να λέει οτιδήποτε εκ μέρους της Ενωσης και του ΔΣ.

Σ.Σ.