0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρκάδιε δεν ξέρω αν φτάνουν για το Μ47 γιατί είναι μακρύτερο, μήπως χρειαστείς δύο σετάκια;
Εχω την αποψη οτι για το Γαλλικο αρμα που μας να κανεις οι ερπυστριες δεν ταιριαζουν.Χρειαζεσε με λαστιχενιο τακουνι και δεν νομιζω να βρεις.Χωρια που ο Σωτηρης τα εχει μπερδεψει.Το κειμενο λεει Τ80Ε6 εξωτερικο μεταλλικο σεβρον και εσωτερικο λαστιχο ενω οι Τ84Ε1 εξωτερικο λαστιχενιο σεβρον.Αυτε που θες εσυ ειναι οι δευτερες.
γιαυτο εγω κανω ρωσικα... :
Παράθεση από: arcadios στις Μαΐου 03, 2011, 06:01:23 μμγιαυτο εγω κανω ρωσικα... :Ψυχραιμία Αρκάδιε!!!Σε λίγο θα επιστρέψεις στα γνώριμα μονοπάτια...(μέχρις ότου μπλέξεις με τις RmSH...)
Ναι αυτες παρε
Παράθεση από: Voroshilov στις Μαΐου 03, 2011, 06:13:34 μμΠαράθεση από: arcadios στις Μαΐου 03, 2011, 06:01:23 μμγιαυτο εγω κανω ρωσικα... :Ψυχραιμία Αρκάδιε!!!Σε λίγο θα επιστρέψεις στα γνώριμα μονοπάτια...(μέχρις ότου μπλέξεις με τις RmSH...)εκει ειναι ελεγχομένη η κατάσταση ... Παράθεση από: sgt-major στις Μαΐου 03, 2011, 06:17:31 μμΝαι αυτες παρεαυτες που εχω ... ποιο καλο παιδακι τις θελει
...Κατι θα κανονισουμε εννοειται
Συμφωνώ και γώ, αν και δεν φαίνεται στην φωτογραφία που έβαλες έχουν και τακούνι, είναι όπως λέει και ο Περικλής πιό κοντά σ αυτό που θέλεις να κάνεις
(και ειχα ψηθεί να άρχιζα μετα το βραδυ το φτιάξιμο τις ερπύστριας... )
Ε! δεν πειράζει...ψήσε κανά κουλουράκι να μας φέρεις το Σάββατο, θαρθω γιατί σας πιθύμησα...
μέχρι να γινουν τα κουλουράκια ... ( τα πασχαλινα εε ... )
αργείς και θα σε προλάβω, παρόλο που φυσάω με το καλαμάκι τον αερογράφο
Μπροστά να κάνει μπαμ! δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Πίσω η επιφάνεια ήταν πολύ πιο επίπεδη και πιθανότατα στοιβαζαν διάφορα, άρα μπροστά!Και να σου πω, βάφτο με το χέρι, και στα αληθινά πρόχειρα βάφτηκαν.