0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Blitz-X στις Απριλίου 01, 2011, 12:43:13 πμΤελικά το θέλεις το 50άρι από το REO ή όχι :Για το κάλυμα του ασπιδίου, πολύ βολική είναι και η χαρτοπετσέτα (και ικανοποιητικά ρεαλιστική) ΜΦΧφερτω το Σάββατο εάν κατεβεις να δούμε εάν μου κάνει thnxs
Τελικά το θέλεις το 50άρι από το REO ή όχι :Για το κάλυμα του ασπιδίου, πολύ βολική είναι και η χαρτοπετσέτα (και ικανοποιητικά ρεαλιστική) ΜΦΧ
αφου καβατζοσα το 50αρι .. (οχι ενα αλλα δυο... thnxs Περι και Μανο ) .. συνεχίζουμε το βαψιμο... του πήγματος σε πρωτη φαση για ο πυργος θα περιμένει μεχρι ... να μου φτιαξει ο ΝιΚος και το καλυμα ...
Mahogany = μαόνι βρε αμόρφωτε... Το σιδηρούν παραπέτασμα και ο σκοταδισμός του Πατερούλη σε όλο το μεγαλείο του... ...
Νίκο, δεν ξέρω τπτ... εγω θα περιμένω
το μουσαμά δεν το γλυτώνω ... ασε... ήταν το πρώτο που σκέφτηκα... αλλα δεν ...
Μωρέ παράταση θα ζητάει, όχι για το μουσαμά ...αλλά για το κομπρεσέρ...άμα βάφει ένα τετραγωνικό χιλιοστό/ώρα...υπολόγισε σε πόσα τέρμινα θα τόχει βάψει ολόκληρο...
(ο πυργος περιμένει ακομα )
ρκάδιε, ωραίο το βάψιμο και τα φωτίσματα !!Ρε συ, θα πετύχεις μετά την ίδια απόχρωση και στον πύργο : (... αν ποτέ τον κάνεις )