0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... αλλα το θεμα ειναι τι λενε... κανα μεταφραστη ρε παιδια...
Παράθεση από: arcadios στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 07:23:58 μμ... αλλα το θεμα ειναι τι λενε... κανα μεταφραστη ρε παιδια... Καλά βρε Αρκάδιε .. το μόνο εύκολο !! Πάρτα μαζί σου μια βόλτα στην Ομόνοια και .... ρώτα όποιον πετύχεις πρώτο !!
μπα μην το λες... δεν βλέπεις κάτι διπλά και τριπλά Μ60 που ετοιμάζονται...
Παράθεση από: Ni_Kos στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 07:32:44 μμΠαράθεση από: arcadios στις Δεκεμβρίου 17, 2010, 07:23:58 μμ... αλλα το θεμα ειναι τι λενε... κανα μεταφραστη ρε παιδια... Καλά βρε Αρκάδιε .. το μόνο εύκολο !! Πάρτα μαζί σου μια βόλτα στην Ομόνοια και .... ρώτα όποιον πετύχεις πρώτο !! πετυχημενο
Καλησπέρα σας, επείδη αναφέρθηκε το όνομά μου σαν "τοπικός γκουρού" σας πληροφορώ ότι οι μετατροπές αφορούν ιρανικό Μ-47 και παραθέτω φωτογραφίες του συγκεκριμένου μοντέλου από εκθέσεις που έχουν ποσταριστεί από τα μέλη του site και όντως χρειάζονται αρκετές μετατροπές:
ρώτησα το sgt major για την ένωση και μου είπε ότι πρέπει να στοκαριστεί αν κάνω λάθος, συγγνώμη για να δούμε ξανά τις φωτο του μοντέλου, που ξαφνικά...εξαφανίστηκανΥΓ γκουρού είσαι , όχι ειρωνικά
Παράθεση από: Πέτρος στις Δεκεμβρίου 21, 2010, 12:09:55 πμρώτησα το sgt major για την ένωση και μου είπε ότι πρέπει να στοκαριστεί αν κάνω λάθος, συγγνώμη για να δούμε ξανά τις φωτο του μοντέλου, που ξαφνικά...εξαφανίστηκανΥΓ γκουρού είσαι , όχι ειρωνικάΜάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά και δεν κατάλαβες το λόγο για τον οποίο οι φωτοφραφίες κατέβηκαν. Ψάξε στο side και όποιος άλλος αμφιβάλλει, στις εκθέσεις από το 2008 και μετά, να το δείτε και από άλλες θέσεις, στο κάτω κάτω στην μετατροπή αναφέρθηκα που έκανες λάθος και δεν νομίζω να κατέβηκα σε κανένα διαγωνισμό. από μένα ΤΕΛΟΣ
http://cgi.ebay.com/1-35-Decals-Decalcomaniacs-Arab-Armies-/380161917488?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58836a8230άντε και decals
Αρκα χρειαζετε στοκαρισμα μπροστα δεξια στον πυργο στην ενωση των δυο μισων.κατα τα αλλα ωραια υφη στον πυργο.
Σωστος ο Μανος... Παράθεση από: sgt-major στις Ιανουαρίου 09, 2011, 10:18:29 μμΑρκα χρειαζετε στοκαρισμα μπροστα δεξια στον πυργο στην ενωση των δυο μισων.κατα τα αλλα ωραια υφη στον πυργο.το μπροστα.. μπροστα το αφησα....επίτηδες, γιατί εκει θα μπει το κάλυμμα-μουσαμάς (οτι ειναι τέλος παντον) οπότε θα καλυφθεί (αλλη πονεμένη ιστορία αυτη.. να δω πως θα την κανω) οι χαλκομανιες που ειχα παρει, πηραν το δρομο τις επιστροφης για αμερικη...(ελπιζω να παρω refund) (οσοι τις ειδαν το σαββατο .. καταλαβαν οτι δεν ... καθολου.. μα καθολου...οποτε παει για Γαλλικο - Suez 1956 - 8e Regiment de Dragon ... χαλκομανιες βγαζει η Bison .. εγγυηση δλδ
Αμεσωςςςςςςςςςςςςς.Αυτα λεγονατο PSP και θα βρεις εδω http://www.verlindenonline.com/store/index.php?cPath=34_135&&page=4 .Πολυ καλη εξυπηρετηση και μολις εχτες αγορασα κατι ψιλα