Παληκαρια,γιατι αρπαζετε τοσο ευκολα ? 
Νομιζα πως το MC αποτελει και τοπο χαλαρωσης,εκτος των αλλων. 
Πες τα Λάμπρο... Πες τα...
Αγαπητοί συνάδελφοι διαβάζω εδώ και αρκετή ώρα το συγκεκριμένο θέμα και δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο... κατ'' αρχήν δηλώνω ότι: 1) Δεν ξέρω προσωπικά τον φίλο που έφτιαξε το εν ' λόγω κίτ, 2) Δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θέμα ,3) Δεν έχω κρίνει σχεδόν ποτέ μέχρι τώρα μοντέλο εδώ μέσα και 4) Δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες από δικά μου μοντέλα και ο λόγος είναι ότι δεν έχω τον χρόνο να το κάνω αλλά και γιατί ακόμα δεν πιστεύω στα χέρια μου!!!
Διάβασα παραπάνω για κράξιμο , ποιος τον έκραξε τον φίλο μας δεν κατάλαβα. Νομίζω ότι από την στιγμή που εκθέτεις εδώ μια κατασκευή σου είσαι και έτοιμος να δεχτείς και την ανάλογη κρητική, αλλιώς το κρατάς για εσένα και γουστάρεις τρελά όποτε το χαζεύεις μέσα στην βιτρίνα σου (Εγώ προς το παρόν αυτό κάνω) . Η ΚΡΗΤΙΚΗ!!! που ασκήθηκε, οk ίσως για κάποιους λίγο παραπάνω καυστική, όταν ασκήθηκε πριν από λίγο καιρό από τον CROW και σε εμένα που τυχαία είδε κάποια μοντέλα μου, ειλικρινά με πείσμωσε τόσο πολύ που όταν δούλευα στο επόμενο κίτ μονολογούσα και έλεγα «Τον φουστη δεν θα μου την ξαναπεί έτσι, θα το κάνω όσο ποιο καλό μπορώ», και πιστεύω ότι το κατάφερα... ( Μήτσο θα μου πεις όταν το δεις)... και θέλω να μου πείτε εσείς αν έχασα από το «κράξιμο» όπως ειπώθηκε παραπάνω ( εγώ το λέω εποικοδομητική κρητική) ή αν κέρδισα... γιατί, πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, κρητική από τους μεγάλους μοντελιστές που έχουμε την τύχη να είναι ανάμεσα μας εδώ στο club (και γιατί όχι, και από μεγαλύτερους οι οποίοι δυστυχώς δεν μας τιμούν με την παρουσία τους εδώ ,ακόμη) θα πρέπει να την επιζητούμε και όχι να τους ΚΡΑΖΟΥΜΕ όταν την ασκούν...
Δηλαδή πραγματικά διερωτώμαι: Ήταν καλύτερα τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια που γράφτηκαν παραπάνω, τα οποία δεν θα δείξουν στον φίλο μας ποια είναι τα λάθη του, οπότε αυτός θα τα ξανακάνει, από όσα του έγραψαν ο CROW και o ramfighter τα οποία ήταν ίσως λίγο παραπάνω καυστικά αλλά σίγουρα καλοπροαίρετα (τους ξέρω προσωπικά και τους δύο)και τα οποία του έδειξαν τα λάθη του?? Και δεν κατάλαβα τι πάει να πει ότι η κατασκευή ήταν πειραματισμός σε διάφορες τεχνικές?? Δεν ήταν δηλαδή ένα ολοκληρωμένο κιτ αλλά ένα πείραμα?? Αν είναι έτσι τότε λυπάμαι αλλά το πείραμα κρίνεται από το αποτέλεσμα και εδώ κάπου χάνεται λίγο... Εγώ ας πούμε μόλις είδα τις φωτογραφίες το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πρόκειται για αναπαράσταση τράκτορα ο οποίος είναι παρατημένος σε νεκροταφείο αυτοκινήτων, όταν μετά διάβασα ότι είναι αναπαράσταση ενός λειτουργικού οχήματος απόρησα... κάτι δεν μου κολλούσε, μου φάνηκε too much...
Ας προσέξουμε λοιπόν λίγο παραπάνω κα ας είμαστε λίγο παραπάνω υπομονετικοί και να δεχόμαστε την κρητική, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη, δεν είναι κακό, είμαι 33 ετών μοντελάρω πάνω από 15 χρόνια αλλά πάντα όταν μου μιλάει ένας παλιότερος μοντελιστής κάθομαι και τον ακούω προσεκτικά, κρατάω αυτά που μου λέει τα επεξεργάζομαι και αν μου κάνει σαν τεχνική την εφαρμόζω και εγώ και το επόμενο μοντέλο βγαίνει καλύτερο.
Κλείνοντας ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν κούρασα, η αλήθεια είναι ότι έγραψα πολλά και δεν το συνηθίζω, αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι τείνει να γίνει συνήθεια το να ΚΡΑΖΟΥΜΕ την πραγματική κρητική ας το σταματήσουμε όσο είναι καιρός γιατί φοβάμαι ότι όπως πάμε θα την χάσουμε και αυτή, και αυτό δεν το θέλει κανείς γιατί στο τέλος θα μείνουμε μόνο με τα χειροκροτήματα...