Αποστολέας Θέμα: Peterbilt 378 L.H.  (Αναγνώστηκε 5632 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Peterbilt 378 L.H.
« στις: Δεκεμβρίου 05, 2010, 03:49:21 μμ »
Συναδελφοι γεια σας, επιτελους παει κι αυτο το project το οποιο δουλευα αρκετο καιρο (σχεδον εναμιση μηνα :shock: :? :!:)...Σε αυτη την κατασκευη εκανα τα πρωτα μου πειραματα με την χρηση λακ για μαλια , αλατιου αλλα και σκονης αγιογραφιας !!! Επισης οπως θα παρατηρησετε πειραματιστηκα και με τη χρηση της αλουμινοταινιας για την δημιουργια ψωριασμενης λαμαρινας. Για κακη μου  τυχη  εχασα ολο το WIP μαζι με την ψηφιακη μηχανη, γιαυτο και θα μου συγχωρησετε την κακη ποιοτητα των φωτογραφιων (sony ericsson vivaz 8,1 mp) οι οποιες αδικουν παρα πολυ τα πραγματικα χρωματα του μοντελου μου... Ελπιζω να σας αρεσει, περιμενω τα σχολια σας...Τα λεμε  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
Απ: Peterbilt 378 L.H.
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 05, 2010, 03:55:51 μμ »
μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες  ::icon_thumright::
απο ποια μαντρα το ξεθαψες το εργαλειο  :mrgreen:
η ζαντα φιλε ειναι ολα τα λεφτα
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος aegean ghost

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 05, 2010, 04:21:37 μμ »
respect  ::salut:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 05, 2010, 06:28:13 μμ »
Τα συγχαρητήρια μου Johny. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Απίστευτη αναπαράσταση των σκουριασμένων-ταλαιπωρημένων επιφανειών ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 12:13:57 πμ »
Μπραβο!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολυ καλη δουλεια!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 01:08:30 πμ »
Kαθολου ρεαλιστικο αποτελεσμα...αν κανεις μια βολτα απο ενα παλιατζιδικο θα δεις οτι κανενα απο τα υλικα που εχει πανω της μια νταλικα δεν εχει τετοιου ειδους φθορες. Π.χ. Τα χρωμια θαμπονουν πολυ ευκολα και σκουριαζουν πολυ δυσκολα. Εσυ εχεις κανει τις σκουριες χωρις να εχεις πειραξει την αρχικη αποχρωση του χρωμιου.Το ιδιο ισχυει και για το μαυρο της καμπινας. Πρωτα ξεθωριαζει,και μαλιστα πολυ,και μετα ξεφλουδιζει.Δεν θα δεις πουθενα τοσο εντονο μαυρο και μαλιστα γιαλυστερο με τοσα σκασιματα και ξεφλουδισματα.Ακομα πρεπει να εχουμε υποψην και τι υλικο ειναι το καθε κοματι του πραγματικου. Ο προφυλακτιρας δεν υπαρχει περιπτωση να κοπει ετσι οπως τον εχεις κανει.Γενικα το μοντελο μοιαζει σαν να το εχεις φτιαξει κανονικα και μετα το πλακωσες στο fornet. :? To πεντακαθαρ παρμπριζ κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα... ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 06:36:53 πμ »
Γιάννη εχω χαζέψει με τη δουλειά σου :!:
Ο χειρισμός ορισμένων υλικών και τεχνοτροπιών από μέρους σου είναι υπεράνω κριτικής :!:  ::good_job_smilie::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 03:06:55 μμ »
Γιάννη εχω χαζέψει με τη δουλειά σου :!:
Ο χειρισμός ορισμένων υλικών και τεχνοτροπιών από μέρους σου είναι υπεράνω κριτικής :!:  ::good_job_smilie::

Spoiler (hover to show)
Παιδια,μηπως να αρχισουμε να κρινουμε λιγο πιο αντικειμενικα? Υπερανω κριτικης φθορα φιλε μου μπορεις να δεις στο παρακατω θεμα http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,16679.25.html

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 03:10:30 μμ »
Απλα μια απορια :oops:  :arrow: Διαφωνει καποιος σε αυτα που γραφει ο CROW ?

Kαθολου ρεαλιστικο αποτελεσμα...αν κανεις μια βολτα απο ενα παλιατζιδικο θα δεις οτι κανενα απο τα υλικα που εχει πανω της μια νταλικα δεν εχει τετοιου ειδους φθορες. Π.χ. Τα χρωμια θαμπονουν πολυ ευκολα και σκουριαζουν πολυ δυσκολα. Εσυ εχεις κανει τις σκουριες χωρις να εχεις πειραξει την αρχικη αποχρωση του χρωμιου.Το ιδιο ισχυει και για το μαυρο της καμπινας. Πρωτα ξεθωριαζει,και μαλιστα πολυ,και μετα ξεφλουδιζει.Δεν θα δεις πουθενα τοσο εντονο μαυρο και μαλιστα γιαλυστερο με τοσα σκασιματα και ξεφλουδισματα.Ακομα πρεπει να εχουμε υποψην και τι υλικο ειναι το καθε κοματι του πραγματικου. Ο προφυλακτιρας δεν υπαρχει περιπτωση να κοπει ετσι οπως τον εχεις κανει.Γενικα το μοντελο μοιαζει σαν να το εχεις φτιαξει κανονικα και μετα το πλακωσες στο fornet. :? To πεντακαθαρ παρμπριζ κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα... ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 03:35:28 μμ »
Προσωπικά έχω ένσταση σχετικά με τους τροχούς. Είναι πολυ καλά φουσκωμένοι για εγκατελειμένο όχημα, και με το χτύπημα που φάγανε οι ζάντες, θα έπρεπε μάλλον να είναι σκασμένοι.

Θα μπορούσε όμως να είναι ένα after disaster φορτηγό, όπου δικαιλογούνται τα πάντα ( π.χ. μετά από ένα χημικό πόλεμο ), ή πως έφαγε Jet Blast π.χ., δηλαδή οι ζημιές να γίνανε μονομιάς, μετά από ... κάτι, ξέρω γώ.

Βέβαια, αν γινόνταν αυτό το τόσο μεγάλο "κάτι" που το κατάντησε έτσι, θα έπρεπε να έχουν πάθει σοβαρή ζημιά τόσο παρμπρίζ και φώτα, όσο, έστω και ελαφρώς, το σχήμα.

Και βέβαια, οι λασπωτήρες, που είναι δυσανάλογα καθαροί.
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 04:17:10 μμ »
οπως αναφερει ο johny  εκανε διαφορους πειραματισμους
με τεχνικες λακ αλουμινοταινια και σκονες.
λογο κλιμακας ολες αυτες οι φθορες φαινονται καπως ,και
οι φωτο μπορει να αδικουν πολυ το αποτελεσμα .
παρολα αυτα τολμησε να κανει ενα θεμα που σπανια βλεπουμε
εδω μεσα .
μπραβο για την προσπαθεια σου ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
κανε καποια πραγματα που εχουν γραψει ο crow kai o dimhtris
και σιγουρα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.
και αν  εκανες και μια βαση να δεσει το ολο θεμα ακομα καλυτερα.
 ::salut:: ::salut::

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 05:11:57 μμ »
Απαντώ αφού ο ίδιος ο Γιάννης ζήτησε να σχολιάσουμε. Δεν ξέρω εαν θα θέλει να μου ξαναμιλήσει ποτέ, αλλά πιστεύω οτι το επόμενο μοντέλο του θα είναι πολύ καλύτερο.
Αναμφίβολα υπάρχουν ανάμεσά μας εξαιρετικοί μοντελιστές που κατασκευάζουν μοντέλα υπεράνω της  κριτικής μας. Ο Γιάννης έχει κάνει τρομερή δουλειά μέσα σε ένα χρόνο και πιστεύω οτι θα φτάσει πολύ ψηλά.........
εαν δεν σταματήσετε να του χαϊδεύετε τα αυτιά
Πιστεύετε δηλαδή ότι με χειροκροτήματα και τυμπανοκρουσίες τον βοηθάτε  :?: :?:

Ενα μέρος του σωστού μοντελισμού είναι η έρευνα, η οποία πρέπει να προηγείται για το μοντέλο που κατασκευάζουμε. Κάτι που δεν έχει κανει ο Γιάννης, γιατί κανείς ποτέ δεν του το είπε . Με ένα απλό  googlarisma  θα διαπίστωνε  ότι στο συγκεριμένο μοντέλο έφτιαξε σκουριά  πάνω σε ......FIBERGLASS (που να το έβλεπαν οι Ιταλοί οταν προσπαθούσαν να φτιάξουν την 308 και οι Αμερικανοί το Pontiac Fierro - έχω και εγώ αυτοκινητιστική παιδεία ξέρετε). Η δε σκουριά που έχει αναπαραστήσει ο Γιάννης στην αλουμινένια καμπίνα του οδηγού είναι αφύσικη, όπως σωστά παρατήρησε ο Crow, για να μην πω για καποια χρωμιομένα μέρη που είθισται να είναι και ανοξείδωτα.... Να μην γιουχάρουμε μόνο τους αρματιστές, που πλακώνουν στην σκουριά όποια ερπύστρια βρούν μπροστά τους.

Δεν περιμένω να γνωρίζατε όλοι τα παραπάνω, όπως δεν περιμένω να ξέρετε οτι οι "φούσκες" της αναρτήσης κρεμάνε μετά από ακινησία κοι ξεφουσκώνουν  λόγω έλλειψης πίεσης. Σε εγκατελειμένο όχημα, το καθαρό παρμπρίζ είναι πταίσμα μπροστά στο αφύσικο της τέλειας αερανάρτησης . Αυτό όμως που περίμενα από τον κάθε ένα μοντελιστή, αναξάρτητα με το τί ασχολείται, είναι να πεί οτι σε κανένα μοντέλο δεν πρέπει να φαίνονται οι συγκολλήσεις κομματιών και αναφέρομαι στα τεπόζιτα. Μπορούσαν να συγκολληθούν καλά, να στοκαριστούν, τριφτούν και να περαστούν με σπρέυ χρωμίου.

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:18:21 μμ »
Πρέπει να πω ότι οι παρατηρήσεις των crow και ramfighter κυρίως με έβαλαν σε σκέψεις. Εξαρχής θεώρησα το αποτέλεσμα υπερβολικό για αυτο ανέφερα και μόνο Απίστευτη αναπαράσταση των σκουριασμένων-ταλαιπωρημένων επιφανειών . .Όντως η συνολική εικόνα είναι αρκετά περίεργη και σε σημεία η σκουριά θυμιζει pitting σαν να ήρθε σε επαφή η αντίστοιχη επιφάνεια με κάποιο ισχυρό χημικό, επίσης το όχημα προβάλλεται ως runner(λειτουργικό όχημα) και όχι ως scrap που και πάλι δεν θα δικαιολογούσε την φθορά σε μερικά σημεία π.χ. προφυλακτήρας. Πάντως σε κάποια σημεία όπως το σημείο που πατάει η ρυμούλκα είναι πολύ ωραία φθαρμένα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:44:28 μμ »
Απο τετοιου ειδους οχηματα δεν ξερω,αλλα μου αρεσει.Πειραζει να το γραψω?
Βεβαια ισως εχετε δικιο,με το κραξιμο θα γινει πολυ καλυτερος μοντελιστης.Το μονο πιστευω που θα καταφερετε ειναι να σταματησει να γραφει στο φορουμ οπως εχει γινει και με αλλους.
Εαν αυτο σας αρεσει κραξτε τον ελευθερα!!
Εγω πιστευω οτι με το να ενθαρυνουμε καποιον παει μπροστα και βελτιωνεται και οχι με το να του κοβουμε τα φτερα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:47:27 μμ »
Μα εγώ δεν είδα να κράζει κανένας, ίσα ίσα που είδα δύο απόψεις από τον Crow και τον Ramfighter που αντί να αρχίσουν αν λένε μπράβο και συνέχιστε έτσι, προσπάθισαν να δώσουν στον φίλο μας να καταλάβει τι δεν έκανε σωστά και να το διορθώσει είτε σε αυτό το μοντέλο, είτε στο επόμενο...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 10:36:04 μμ »
Μα εγώ δεν είδα να κράζει κανένας, ίσα ίσα που είδα δύο απόψεις από τον Crow και τον Ramfighter που αντί να αρχίσουν αν λένε μπράβο και συνέχιστε έτσι, προσπάθισαν να δώσουν στον φίλο μας να καταλάβει τι δεν έκανε σωστά και να το διορθώσει είτε σε αυτό το μοντέλο, είτε στο επόμενο...

Υπαρχει και καλυτερος τροπος να πεις τα ιδια ακριβως πραγματα...
Τελοσπαντων, κακως που το αρχισα και δεν το συνεχιζω...

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 10:42:48 μμ »
Δεν είδα να το κάνουνε με άσχημο τρόπο πάντως...

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 10:47:27 μμ »
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τι γράφω Βαγγέλη
Παράθεση
Ο Γιάννης έχει κάνει τρομερή δουλειά μέσα σε ένα χρόνο και πιστεύω οτι θα φτάσει πολύ ψηλά.........
Δεν κράζω τον Γιάννη, κράζω εσένα και τον φίλο μου τον Est.1976  για τον αβίαστο τρόπο που διατυπώνετε απλόχερα τον θαυμασμό και τα παλαμάκια σας. Αλήθεια, μπορείς σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις με ποιά κριτήρια το συγκεριμένο μοντέλο αξίζει των συγχαρητηρίων που του έδωσες  :?:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 11:30:29 μμ »
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τι γράφω Βαγγέλη
Παράθεση
Ο Γιάννης έχει κάνει τρομερή δουλειά μέσα σε ένα χρόνο και πιστεύω οτι θα φτάσει πολύ ψηλά.........
Δεν κράζω τον Γιάννη, κράζω εσένα και τον φίλο μου τον Est.1976  για τον αβίαστο τρόπο που διατυπώνετε απλόχερα τον θαυμασμό και τα παλαμάκια σας. Αλήθεια, μπορείς σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις με ποιά κριτήρια το συγκεριμένο μοντέλο αξίζει των συγχαρητηρίων που του έδωσες  :?:

Δηλαδη για τον τοσο λιγο χρονο που ασχολειται ο Γιαννης με το χομπυ το αποτελεσμα αυτο δεν ειναι αξιο συγχαρητηριων????
Αν αυτο το κριτηριο δεν σε ικανοποιει τοτε κραξε με οσο θες, δεν εχω προβλημα...
Αν το να πεις σε καποιον ''μπραβο πολυ καλη δουλεια'' ειναι αβιαστος τροπος να μοιραζεις απλοχερα το θαυμασμο σου,τι να πω τοτε...
Λυπαμαι πολυ...

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 11:41:46 μμ »
....................
Αν το να πεις σε καποιον ''μπραβο πολυ καλη δουλεια'' ειναι αβιαστος τροπος να μοιραζεις απλοχερα το θαυμασμο σου,τι να πω τοτε...
Λυπαμαι πολυ...

ναι αλλά αν το κάνεις αυτό χωρίς να του επισημάνεις τα λάθη που έχει κάνει,τότε θα συνεχίσει να τα κάνει χωρίς να τα διορθώσει.....αν αυτό σας ικανοποιεί τότε.......... ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 12:28:00 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 12:38:52 πμ »
οπως αναφερει ο johny  εκανε διαφορους πειραματισμους
με τεχνικες λακ αλουμινοταινια και σκονες.
λογο κλιμακας ολες αυτες οι φθορες φαινονται καπως ,και
οι φωτο μπορει να αδικουν πολυ το αποτελεσμα .
παρολα αυτα τολμησε να κανει ενα θεμα που σπανια βλεπουμε
εδω μεσα .
μπραβο για την προσπαθεια σου ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
κανε καποια πραγματα που εχουν γραψει ο crow kai o dimhtris
και σιγουρα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.
και αν  εκανες και μια βαση να δεσει το ολο θεμα ακομα καλυτερα.
 ::salut:: ::salut::

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ spyros m ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 01:12:35 πμ »
Δημήτρη εάν ενοχλούν τα σαχλά παλαμάκια μπορούν κάλλιστα οι admin να τα απενεργοποιήσουν!
Συμφωνώ και εγώ με τα emoticons παρά είναι γελοία!
Τώρα όσον αφορά την ρεαλιστικότητα ή μη του θέματος δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά από άποψη τεχνικών παλαίωσης μου άρεσαν πάρα πολλές από αυτές.
Οπότε μπορώ να δεχτώ το project αυτό σαν μια σπουδή στις τεχνικές παλαίωσης μιας και δεν έχω ιδέα από νταλίκες!
Επίσης μην ξεχνάμε ότι το φόρουμ αυτό αριθμεί πολλά μέλη και είναι δύσκολο να έχουν όλοι την ίδια εμπειρία στο να κρίνουν σωστά μια δουλειά!!Οπότε όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει emoticon....Καλώς ή κακώς δεν είναι ένα κλειστό (Prive) forum όπου θα μπορούσε να υπάρχει μια σχετική ομοιομορφία στο επίπεδο εμπειρίας άρα και πιο ουσιαστικές κριτικές με λιγότερα παλαμάκια emoticons!

FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος -Stathis-

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 01:27:55 πμ »
Ρεαλιστικό η μη το αποτέλεσμα δείχνει μεγάλη αγάπη για το hobby οπότε bravo johny b. !!!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 06:45:59 μμ »
Ρεαλιστικό η μη το αποτέλεσμα δείχνει μεγάλη αγάπη για το hobby οπότε bravo johny b. !!!!
+1000

Φίλε johny b. συνέχισε μην πτοείσαι...
Εξάλου στο hooby η απόλυτη ρεαλιστικότητα δεν είναι πάντα αυτοσκοπός...
Αλλες φορες δοκιμάζουμε νέες τεχνικές, αλλές φορες βάζουμε την προσωπική μας πινελιά - σωστή η μη, άλλες φόρες κάνουμε κάτι που είχαμε φανταστει (στέκει δεν στέκει) κ.ο.κ
Η προσπάθεια είναι άξια συγχαρητηρίων, η ρεαλιστικότητα ίσως όχι... και καλό είναι όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω στο εκάστοτε αντικείμενο να το επισημαίνουν... αλλά πάντα να συνοδεύεται από αναγνώριση της προαναφερθείσας προσπάθειας.... και όχι με ένα ξερο "φίλε έκανες την τάδε και την τάδε σάχλα". Μια ευγενία και ένα επίπεδο δεν βλαπτει ποτέ...
Καλές επόμενες δουλειές φίλε Γιάννη...
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Tags: