Αποστολέας Θέμα: FUTURE  (Αναγνώστηκε 6391 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
FUTURE
« στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:31:34 πμ »
Πω πω ... όσο δεν έχω ποστάρει 4 χρόνια που είμαι γραμμένος, το κάνω μαζεμένα ... anyway ..

ΛΟΙΠΟΝ, η κατάσταση έχει ως εξής :

Η αφεντικίνα της γυναίκας μου, είναι από Αμερική. Και τα Χριστούγεννα θα ανέβει. Επειδή είναι πολύ συνεννοήσιμη έχω το θάρρος να της πώ να φέρει Future. Θέλω όμως πριν το κάνω να μου πείτε τα εξής :

01. Μπορεί να μεταφέρει, έστω στις βαλίτσες, μεγάλη ποσότητα ; το λέω επειδή είναι υγρό. Εάν ξέρετε 100% πως μπορεί, συζητάμε για Group Buy. Δηλαδή, θα της πώ να πάει, να πάρει 1-2 κούτες, και να τις στείλει.
02. Αξίζει τον κόπο ; Γιατί υπολογίστε πως θα πρέπει να της πληρώσουμε το υπέρβαρο, ή την αποστολή.
03. Θέλει κανείς ; Ή να της πώ να φέρει μία για μένα ; Έτσι κι αλλιώς τα επόμενα Χριστούγεννα, εκεί θα είναι πάλι. ʼσε που η οικογένειά της μένει NJ μόνιμα. Απλά μην τη χώνουμε να το κάνει κάθε λίγο και λιγάκι. Είπαμε καλή καλή, αλλά και αφεντικίνα.
04. Δεν έχει 04.

Καλό βράδυ.

Δημήτρης
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
Απ: Future
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 04:51:40 πμ »
Δεν ξερω να σου πω εγώ αλλά εάν γίνει κατι εγώ είμαι μέσα για 1-2 μπουκάλια...

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 07:05:28 πμ »
Ένα μπουκαλάκι Future πάντα είναι χρήσιμο :D
Δημήτρη ένα για μένα σε παρακαλώ :wink:
Ευχαριστούμε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:12:40 πμ »
Αυτό που έκανα εγώ με ένα γνωστο είναι το εξής. Τα αγόρασε από εκεί τα έβαλε σε μια κούτα και μετά τα έστειλε με το ταχυδρομείο. Έκανε περιπου 20 μέρες να έρθει το πακέτο αλλά δεν σε νοιάζει αυτό. Κανένα ρίσκο και χαμηλό κόστος.

Και εγώ μέσα για 2 μπουκάλια!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:15:50 πμ »
καλημέρα....καλά θα είναι να προσπαθήσε να μην είναι σε κοινή θεα.....
ο πατερας μου απο αμερική Καλιφορνια....εφερε κάποιες ποσοτητες τις οποιες και τις μοιράστηκα με πολλα παιδια εδωμεσα.
καποια τα ειχε βαλει μεσα σε καλτσες.....ώστε να μην φαινονται....και αυτο πολυ απλα για να μην τα δουνε.....απο τις ακτινες Χ φαινονται αλλα το θεμα ειναι να μην φανουν κατα το ανοιγμα της βαλιτσας... ....δηλαδη οχι πρωτη μουρη στο καβουρι.... και κυριως σε βαλιτσες που θα πανε στην αποθηκη..... και ποτε μην το συνδιασεις με οτιδηποτε ηλεκτρονικο μεσα στην βαλιτσα....μονο τους μεσα σε ρουχα....... σε σφραγισμενα σακουλακια....ακομα και να ανοιξει τιποτα..... εεε και μεσα στο σακουλι θα μεινει.... και το καπακι περασε το με ταινια απο τον πατο του μπουκαλιου μεχρι το καπακι να κραταει κοντρα ώστε σε μια πιεση της βαλιτσα απο αλλες βαλιτσε μην το πεταξει και γινουν ολα...... (οχι δεν το λεω.. )
απλα προσπαθησε να ειναι σε λογικες ποσοτητες......
 τωρα ή αργότερα σίγουρα θα ήθελα και εγω ενα ....αν ειναι εφικτό...γιατι όσο παει γίνεται και πιο σπάνιο....τωρα πια το pledge with future....αλλωστε μονο αυτο υπαρχει στην αμερικη.

αυτα απο εμενα.... σε ευχαριστουμε για την προσφορα να φερεις.........φυσικα με το  αζημειωτο και για τα όποια κόστη αλλα και για το υπερβαρο.....  

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:32:29 πμ »
Καλημέρα σε όλους!Φίλε Δημήτρη και γώ θα ήθελα 2 μπουκάλια από το ''μαγικό...καλυπτρο-υγρό''  :wink: Ευχαριστούμε για την προσφορά  ::icon_thumright::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:59:37 πμ »
Ένα μπουκαλάκι Future πάντα είναι χρήσιμο :D
Δημήτρη ένα για μένα σε παρακαλώ :wink:
Ευχαριστούμε ::salut::

συμφωνω
βάλε και για μενα ένα(1)
ευχαριστώ
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 09:01:58 πμ »
Καλημέρα και από εμένα... Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά πιστεύω ότι η ιδέα της αποστολής με ταχυδρομείο ίσος πλέον να συναντήσει πρόβλημα, γιατί κάτι έχω την εντύπωση ότι παίζει με τα υγρά μέσα σε αεροπλάνα ανεξαρτήτως ποσότητας ... νομίζω ότι έχει γίνει ποιο αυστηρή η νομοθεσία σ' αυτό... Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα και εγώ ένα μπουκάλι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 09:19:45 πμ »
Μιχάλη σε εμένα ήρθαν όπως είπα εντός 20 ημερών και δεν φάνηκε να υπήρχε πρόβλημα. Αν έχει αλλάξει κάτι τους τελευταίους μήνες δεν το γνωρίζω. Πάντως πιστεύω πως πιο εύκολο είναι να σε σταματήσουν με 10 μπουκάλια future στην βαλίτσα.

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαύδος
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 11:05:19 πμ »
Πάντως πιστεύω πως πιο εύκολο είναι να σε σταματήσουν με 10 μπουκάλια future στην βαλίτσα.

+10!
Εάν είναι όλα τα μπουκάλια μαζί δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γλιτώσει η ανοιγμένη/μαρκαρισμένη ήδη βαλίτσα τον εδώ τελωνειακό έλεγχο.
Τα πράγματα έχουν σφίξει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στα Τελωνεία στα Α/Δ και στο Λιμάνι, και όλοι έχουν αμολυθεί να μαζεύουν δασμούς και φόρους.

Το κατάλαβα αυτό από "πρώτο χέρι" και με πολύ οδυνηρό τρόπο,  :( την περασμένη εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος zimmerman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne-Australia
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 11:15:28 πμ »
ωπα!!!!αλληλουια!!
θελω επειγοντως 2 μπουκαλια απο το θαυματουργο υγρο!!!!!
σε περιπτωση που τελικα γινει η κινηση ενημερωστε παραυτα!!!!ευχαριστω...
Γιώργος Παπανικολάου

Αποσυνδεδεμένος Deathdealer

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 11:26:03 πμ »
Μέσα και εγώ!!!
"Phantom Phreak"

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 11:45:23 πμ »
Μέσα και εγώ για ένα μπουκάλι, αν γίνει η παραγγελία.

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 12:29:25 μμ »
Αξίζει τον κόπο ;
δημητρη εσυ καλα κανεις και το προτεινεις με την καλη σου την καρδια , αλλα το σχεδιο ειναι πολυ παρατραβηγμενο . μεχρι τωρα , λιγες μονο ωρες μετα την προταση σου εχεις παραγγελιες για 13 μουκαλια , ισως μεχρι το απογευμα γινουν 20 και ισως μεχρι τα χριστουγεννα που θα ταξιδεψει η αφεντικινα της γυναικας σου το ενδιαφερον να φτασει σε παραγγελια 100 μπουκαλιων . αν για παραδειγμα τελικα της παραγγελνεις 20 μπουκαλια εχεις σκεφτει ποσο ογκο πιανουν αυτα τα μπουκαλια ? ποσο βαρος? εχεις σκεφτει οτι η αφεντικινα της γυναικας σου απο προσωπικη χαρη που θα κανει για να σου βρει και να σου φερει 1 μπουκαλι ξαφνικα θα βρεθει να κουβαλαει 20+ ? εχεις να ακουσεις μπινελικι...! σκεφτηκες τι σιχτιρι θα ακουσεις αν ενα απο αυτα τα μπουκαλια ανοιξει και γεμισει παρκετινη τα ρουχα της? σκεφτηκες τι θα γινει εαν καποιος τελωνειακος το παρει γραμμη και ανοιξει την βαλιτσα ? 20 μπουκαλια δεν κρυβονται ευκολα ουτε γινονται τα στραβα ματια . σκεφτηκες τι θα γινει αν επιβαλει προστιμο πχ 150-200 ευρω {ισως και παραπανω)  για τα 20 μπουκαλια γιατι δημητρη μου δεν θα μπορει να πεισει οτι τα θελει για να γυαλιζει το πατωμα και ισως τα προοριζει για εμποριο ? θα δεχτουν να πληρωσουν αμεσα την αξια του καθε μπουκαλιου + το μεριδιο τους στο προστιμο οι ενδιαφερομενοι , δηλαδη ας πουμε γυρω στα 15-20 ευρω ο καθενας επιπλεον ? κι αν τελικα η αφεντικινα της γυναικας σου κρινει πως δεν αξιζει να πληρωθει το προστιμο και παρατησει τα μπουκαλια στο τελωνειο , θα πληρωσουν ολοι οι ενδιαφερομενοι την αξια αγορας για ενα προιον που τελικα παρηγγειλαν αλλα δεν θα παραλλαβουν ποτε στα χερια τους ? και τελος , αν συμβουν τα προηγουμενα θα εχεις το θαρρος να της ξαναζητησεις χαρη?

μικρες καθημερινες απλοικες ερωτησεις και υποθεσεις κανω . στην ερωτηση σου αν αξιζει , ετσι οπως το βλεπω εγω οχι φιλε μου δεν αξιζει. αν παρεις ενα μονο για την παρτη σου , αντε μαξιμουμ ακομη ενα μονο για εναν πολυ φιλο ναι ειναι καλη ευκαιρια. αλλα ετσι οπως πας τρωγεσαι να βρεις μπελα και μαλιστα για το τιποτα

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 12:35:26 μμ »
Αξίζει τον κόπο ;
δημητρη εσυ καλα κανεις και το προτεινεις με την καλη σου την καρδια , αλλα το σχεδιο ειναι πολυ παρατραβηγμενο . μεχρι τωρα , λιγες μονο ωρες μετα την προταση σου εχεις παραγγελιες για 13 μουκαλια , ισως μεχρι το απογευμα γινουν 20 και ισως μεχρι τα χριστουγεννα που θα ταξιδεψει η αφεντικινα της γυναικας σου το ενδιαφερον να φτασει σε παραγγελια 100 μπουκαλιων . υποθετοντας οτι τελικα της παραγγελνεις 20 μπουκαλια εχεις σκεφτει ποσο ογκο πιανουν αυτα τα μπουκαλια ? ποσο βαρος? εχεις σκεφτει οτι η αφεντικινα της γυναικας σου απο προσωπικη χαρη που θα κανει για να σου βρει και να σου φερει 1 μπουκαλι ξαφνικα θα βρεθει να κουβαλαει 20+ ? σκεφτηκες τι σιχτιρι θα ακουσεις αν ενα απο αυτα τα μπουκαλια ανοιξει και γεμισει παρκετινη τα ρουχα της? σκεφτηκες τι θα γινει εαν καποιος τελωνειακος το παρει γραμμη και ανοιξει την βαλιτσα? 20 μπουκαλια δεν κρυβονται. σκεφτηκες τι θα γινει αν επιβαλει προστιμο πχ 150-200 ευρω για τα 20 μπουκαλια γιατι δημητρη μου δεν θα μπορει να πεισει οτι τα θελει για να γυαλιζει το πατωμα και ισως τα προοριζει για εμπορια ? θα πληρωσουν την αξια του καθε μπουκαλιου + το μεριδιο τους στο προστιμο οι ενδιαφερομενοι , δηλαδη ας πουμε γυρω στα 15-20 ευρω ο καθενας ? κι αν τελικα η αφεντικινα της γυναικας σου κρινει πως δεν αξιζει να πληρωθει το προστιμο και παρατησει τα μπουκαλια στο τελωνειο , θα πληρωσουν ολοι οι ενδιαφερομενοι την αξια αγορας για ενα προιον που τελικα παρηγγειλαν αλλα δεν θα παραλλαβουν ποτε στα χερια τους ?

μικρες καθημερινες απλοικες ερωτησεις και υποθεσεις κανω . στην ερωτηση σου αν αξιζει , ετσι οπως το βλεπω εγω οχι φιλε μου δεν αξιζει. αν παρεις ενα μονο για την παρτη σου , αντε μαξιμουμ ακομη ενα μονο για εναν πολυ φιλο ναι ειναι καλη ευκαιρια. αλλα ετσι οπως πας τρωγεσαι να βρεις μπελα και μαλιστα για το τιποτα

Πέρα από το να φέρνεις τα πάνω κάτω στο φόρουμ, έχεις να κάνεις κάποιο εποικοδομητικό σχόλιο, να δείξεις κάποια κατασκευή σου, ή τέλος πάντων να σχολιάσεις κάτι χωρίς να βγάζεις χολή? Οπως για παράδειγμα στο τελευταίο σου ποστ στο topic της έκθεσης του Πηγασου?

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 12:43:26 μμ »
Πέρα από το να...
περα απο το να διαφωνεις σε οτι γραφω , διαβασε τι εγραψα κι αν πιστευεις οτι ειμαι υπερβολικος , μπορεις να μου απαντησεις ομορφα φιλε μου. αν υπαρχει προβλημα σβησε το ποστ και μην το λαμβανεις υποψη. προφανως υπαρχει θεμα στο σπαθι σου , που δεν αντεχει ουτε το βαρος μιας μυγας . λυπαμαι
Spoiler (hover to show)

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 12:45:37 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος palavras

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:26:10 μμ »
επειδή μιλάμε για θαυματουργά υγρά ξέρεις κανείς πως κυκλοφορεί το ζουμί αυτό στην αγγλία και αν κυκλοφορεί κάτι παρόμοιο (πχ klear). ????

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:36:26 μμ »
Αν τελικά μαζευτεί μεγάλος αριθμός μπουκαλιών καλό θα ήταν να περιοριστούμε όλοι μας στο μισό μπουκάλι αντί του ενός...
Ετσι ίσως να υπάρχουν περισσότερες ελπίδες να φτάσουν στα χέρια μας, από την άλλη αν δεν υπάρξει πρόβλημα τοτε οκ.

επειδή μιλάμε για θαυματουργά υγρά ξέρεις κανείς πως κυκλοφορεί το ζουμί αυτό στην αγγλία και αν κυκλοφορεί κάτι παρόμοιο (πχ klear). ????
Γενάρη θα είναι κ μένα η ξαδέρφη μου εκεί κ θα δει πως ονομάζεται κ αν κυκλοφορεί... αν ξέρει κανείς άλλος...

• Scale 1/48
  • *
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:37:03 μμ »
Καλέ ηρεμήστε !

Λοιπόν, αν ( λέω αν ) πιάσουμε το ενδεχόμενο να γίνει τυπικα, δηλαδή να πάει σε ένα Super market, να πάρει όσα είναι να πάρει, και να φωνάξει την Fedex να το πάρει, πόσο περίπου μας βγαίνει ; έχει κανείς ιδέα ;
Επειδή είναι shpaholic, ήδη γεμίζει για τον εαυτό της 2-3 βαλίτσες με ρούχα κάθε φορά ( κι εδώ που τα λέμε έχει και δίκιο, γιατί εκεί τα βρίσκει το 1/3 της τιμής εδώ ). Θα εμπλακεί τελωνείο αν γίνει έτσι ;

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:43:14 μμ »
Καλέ ηρεμήστε !

Λοιπόν, αν ( λέω αν ) πιάσουμε το ενδεχόμενο να γίνει τυπικα, δηλαδή να πάει σε ένα Super market, να πάρει όσα είναι να πάρει, και να φωνάξει την Fedex να το πάρει, πόσο περίπου μας βγαίνει ; έχει κανείς ιδέα ;
Επειδή είναι shpaholic, ήδη γεμίζει για τον εαυτό της 2-3 βαλίτσες με ρούχα κάθε φορά ( κι εδώ που τα λέμε έχει και δίκιο, γιατί εκεί τα βρίσκει το 1/3 της τιμής εδώ ). Θα εμπλακεί τελωνείο αν γίνει έτσι ;

πιστεύω οτι οταν τα παιδιά λενε μπουκαλάκια... δεν έννουν ολόκληρη συσκευασία  700ml 

• Scale 1/48
  • *
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:46:41 μμ »
χμ, άρα με 700 ml πόσα μπουκαλάκια καλύπτονται ; Να το κάνουμε σωστά ώστε να έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα, για αυτό αγχώνομαι. Προσπαθώ να δω τι θα ζητήσω τελικά....

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:57:54 μμ »
φοβάμαι πως όλοι λένε για ολοκληρα μπουκάλια 700άρια γι'αυτό πρότεινα κ γώ να τα κάνουμε μισά...

• Scale 1/48
  • *
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 02:01:43 μμ »
ρε παιδιά έτσι όπως το σκέφτομαι, αν πάρετε από 2 μπουκάλια 700άρια, θα έχετε να ψεκάσετε ένα Boeing 737 στην 1:1 .... σε 11 μήνες εκεί θα είναι πάλι ..

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 02:02:39 μμ »
3 μπουκαλια και για μενα αν ειναι δυνατον,και αν προχωρησει η παραγγελια  ::icon_thumright::
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Tags: future