0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτός ..... "οικογενειακού" απροόπτου , μέσα κι εγώ
δέν έχει παιδικό πάρτυ αυτό το σάββατο;
Δεν σε θέλουμε ρε. Για να μας κολλήσεις καμία παιδική ασθένεια? και να αρχίσουμε να παίζουμε και να κολλάμε πλαστικά κομμάτια
θα διαθέτουμε και λυγερόκορμες καλλονές για μασάζ σε όσους δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ή τη μέση τους Spoiler (hover to show)θα θέλατε, ε;όχι 100% σίγουρος θα δούμε
Παράθεση από: dtg στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 03:50:16 μμθα διαθέτουμε και λυγερόκορμες καλλονές για μασάζ σε όσους δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ή τη μέση τους Spoiler (hover to show)θα θέλατε, ε;όχι 100% σίγουρος θα δούμε...΄Οτι χρειαζόμουν!!!
Παράθεση από: Sakis900 στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 05:39:58 μμΠαράθεση από: dtg στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 03:50:16 μμθα διαθέτουμε και λυγερόκορμες καλλονές για μασάζ σε όσους δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ή τη μέση τους Spoiler (hover to show)θα θέλατε, ε;όχι 100% σίγουρος θα δούμε...΄Οτι χρειαζόμουν!!!άσε Σάκη και εμένα ο αυχένας και η πλάτη ταυτοχρονα με έπιασαν! Spoiler (hover to show) ο μοντελισμός άλλωστε για μας τους είναι Spoiler (hover to show)μήπως δικαιούμαστε βαρέα και ανθυγιεινά; Νομίζω ότι αυτό που προτείνει ο dtg είναι η καλυτερη θεραπεία!
Σίγουρα θέλετε να βρεθείτε στο κίτσεν?Έτσι οπως σας ακούω όλους ένα ΚΑΠΗ θα βόλευε καλύτερα! [/spoiler]
ενα αστείο κάναμε, αμέσως ο άλλος! κομάντα είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε