0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου τα σφουγγαράκια είναι για τρίψιμο (σαν ντουκόχαρτα δλδ) που απο πείρα μπορώ να σου πώ οτι είναι άριστα Εκείνα σαν γάζες πρέπει να είναι ειδικά εμποτισμένα πανάκια για γυάλισμα επιφανειών.....δεν τα έχω "πιάσει" ποτέ στα χέρια μου αλλά είχα δεί κάτι παρόμοια σε κάποιο forum κάποτε
Για "βαθμούς" δεν μπορώ να σου πώ με ακρίβεια μιας και δεν έχω ιδέα πάντως εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιούσα μετά απο βάψιμο ή αστάρωμα που "έκανε μπιμπίκι" μιας και δεν χάρασε ή ξέβαφε την επιφάνεια......για καλύπτρες και άλλα διάφανα καλύτερα δοκίμασε σε κάτι μή χρήσιμο πρώτα Τα πανάκια 100% χρησιμεύουν σε "αυτοκινητάδες" για το τελικό γυάλισμα αλλά ίσως να σου χρησιμεύσουν στο καθάρισμα/γυάλισμα κάποιας καλύπτρας (για άρματα απλά ξέχασε τα ).....
Γιωργο,ένα φεγγάρι που δούλευα στο φανοβαφείο αυτά τα σφουγγαράκια super/ultra fine-τα επωνομαζόμενα ''σκοτσάκια''(απο το scotch brite λογικά)τα χρησημόποιούσαμε για ελαφρυ τρίψιμο των μερών που δεν θα έπεφτε αστάρι για μια απαλή λείανση τους....Στον μοντελισμό δεν ξερω αν χρησημευουν περισσότερο καθώς τα αστάρια μας συνήθως τα τρίβουμε με ψιλό ντουκόχαρτο...Τα άλλα που έχεις-σαν γάζες-δυστηχώς δεν έχω ιδέα τι είναι-αν και ο Παναγιώτης πρέπει να έχει δίκιο!
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Marine/Home/Products/Catalog/?PC_7_RJH9U5230GE3E02LECIE20S4K7_nid=GSDHKN4ZX8beRJ5GMFSMV0gl