Αποστολέας Θέμα: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya - The End  (Αναγνώστηκε 29939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Απ: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya
« Απάντηση #150 στις: Μαΐου 15, 2011, 09:50:21 μμ »
Καλησπερα Σταυρο , πραγματικα αξιοθαύμαστη προσοχή στη λεπτομέρεια μπραβο φιλε μου!!! Νομιζω μονο οτι το παρακανες με το oil stain, ειπαμε τα τουρμπο τσιμπανε λαδακι αλλα οχι και τοσο βρε αδερφε...Γιατι δεν βλεπω κανενα carbon εξαρτημα; δεν ειχαν τοτε η απλα ειναι σε χαλκομανια και θα μπει μετα;

Α και κατι ακομα: Μας πεθανες με αυτο το '' μόχλευσης '' .... ::eusa_wall::  :mrgreen: :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #151 στις: Μαΐου 15, 2011, 10:31:29 μμ »
Τι να δω ρε Σταυρο που εχω χασει το φως μου ο κακομοιρης!
Φανταστικη δουλεια!!!
Στο επομενο update να προσφερεις και δωρεαν κολλυριο για τα ματια. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #152 στις: Μαΐου 16, 2011, 12:35:56 πμ »
Σταυρο στο τελος δεν θα εχουμε λεξη για να περιγραψουμε το αποτελεσμα, τις εξαντλησαμε στη διαρκεια της κατασκευης :mrgreen: :mrgreen:
1000 μπραβο, εκπληκτικη δουλεια!!! :D :D

Το καλυμμα θα σταλει στον Αποστολο :mrgreen: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #153 στις: Μαΐου 16, 2011, 01:32:29 πμ »
Κάτι τέτοια βράδια Κυριακής φίλε Σταύρο είναι που σκέφτομαι να παρατήσω τον μοντελισμό και να αρχίσω το πλέξιμο!! Μέτα πίνω κάνα καφέ και κάνα 2-3 μπύρες και έρχομαι στα ίσα μου!!
Αν δε σε ήξερα θα νόμιζα ότι το κάνεις επίτηδες!!
Τώρα που αρχίζει να συμπληρωνέται σιγά-σιγά το πάζλ τα λόγια τα δικά μας είναι περιττά. ::salut::
Ένα πράγμα έχω να σου πω:
ΗΝΕΓΚΕΝ η ώρα!!
Spoiler (hover to show)

Ρωτάτε ελεύθερα. Απαντήσεις δεν ξέρω αν θα πάρετε.
Δηλαδή τι ακριβώς μας μένει να ρωτήσουμε?Μονο τι καιρό θα κάνει αύριο!!

Καλή συνέχεια
Καληνύχτα

Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #154 στις: Μαΐου 16, 2011, 07:49:54 πμ »
τρομερη δουλια!!!!!λεπτομερεστατη και πολυ προσεγμενη!!!χαρα στο κουραγι σας και την υπομονη σας!!!!!!
Γιώργο σε ευχαριστώ. Για το κουράγιο χρειάστηκα πάνω από ...20 χρόνια για να πάρω την απόφαση :!: :lol:

Καλησπερα Σταυρο , πραγματικα αξιοθαύμαστη προσοχή στη λεπτομέρεια μπραβο φιλε μου!!! Νομιζω μονο οτι το παρακανες με το oil stain, ειπαμε τα τουρμπο τσιμπανε λαδακι αλλα οχι και τοσο βρε αδερφε...Γιατι δεν βλεπω κανενα carbon εξαρτημα; δεν ειχαν τοτε η απλα ειναι σε χαλκομανια και θα μπει μετα;
Α και κατι ακομα: Μας πεθανες με αυτο το '' μόχλευσης '' .... ::eusa_wall::  :mrgreen: :wink:
Το oil stain είναι ενδιάμεση κατάσταση όπως έγραψα και το τελικό χέρι θα μπει στη τελευταία πράξη του ...δράματος. Φωτό αναφοράς αυτή

Για τον καταραμένο όρο που χρησιμοποιώ περιμένω έναν πιο δόκιμο όρο από εσένα :mrgreen:

Τι να δω ρε Σταυρο που εχω χασει το φως μου ο κακομοιρης!
Φανταστικη δουλεια!!!
Στο επομενο update να προσφερεις και δωρεαν κολλυριο για τα ματια. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Είπαμε Βαγγέλη, δώσε μου κινητήρες και πάρε μου τη ψυχή :)

Σταυρο στο τελος δεν θα εχουμε λεξη για να περιγραψουμε το αποτελεσμα, τις εξαντλησαμε στη διαρκεια της κατασκευης :mrgreen: :mrgreen:
1000 μπραβο, εκπληκτικη δουλεια!!! :D :D
Το καλυμμα θα σταλει στον Αποστολο :mrgreen: :?: :?:
Χρήστο σε ευχαριστώ. Ο Απόστολος περιμένει πως και πως να το ξεκινήσει. Δεν κρατιέται και με ρωτάει συνέχεια πότε αναλαμβάνει :!: :mrgreen: :mrgreen:

Κάτι τέτοια βράδια Κυριακής φίλε Σταύρο είναι που σκέφτομαι να παρατήσω τον μοντελισμό και να αρχίσω το πλέξιμο!! Μέτα πίνω κάνα καφέ και κάνα 2-3 μπύρες και έρχομαι στα ίσα μου!!
Αν δε σε ήξερα θα νόμιζα ότι το κάνεις επίτηδες!!
Τώρα που αρχίζει να συμπληρωνέται σιγά-σιγά το πάζλ τα λόγια τα δικά μας είναι περιττά. ::salut::
Ένα πράγμα έχω να σου πω:
ΗΝΕΓΚΕΝ η ώρα!!
Spoiler (hover to show)
Καλή συνέχεια
Καληνύχτα
Γιάννης
Είδες, επιτελώ και κοινωνικό έργο, δεν σε αφήνω να πλήττεις Κυριακάτικα.
Τα δυο Fora θα περιμένουν λίγο ακόμα. Είδες τι έπαθε ο Μαλτέζος (εκτός αν του έχει συμβεί κάτι άλλο, άσχετο)

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #155 στις: Μαΐου 16, 2011, 11:33:43 πμ »
Σταύρο καλημέρα

Είδες, επιτελώ και κοινωνικό έργο, δεν σε αφήνω να πλήττεις Κυριακάτικα.

Λες να πλήττω με τον μικρό να σουλατσάρει στο σπίτι? 8)

Τα δυο Fora θα περιμένουν λίγο ακόμα. Είδες τι έπαθε ο Μαλτέζος (εκτός αν του έχει συμβεί κάτι άλλο, άσχετο)

Υποτιμάς τον εαυτό σου αν μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης με τον Μαλτέζο. Είναι πολύ καλός μοντελιστής αλλά παίζει στο UEFA και εσύ στο Champions League!! Και επειδή δεν ασχολείσαι με την μπάλα θα στο πω φορμουλιστικά.Αυτός τρέχει στην F2000 και εσύ στην F1! Όπως και να το δεις έχει διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #156 στις: Μαΐου 16, 2011, 11:40:38 πμ »
Παράξενη βιβλιογραφία χρησιμοποιείς :  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καταλάβατε? Αν όχι δεν πειράζει θα το δείξω σε φωτό παρακάτω (θέμα sos στο τεστ που θα σας βάλω στο τέλος).
...και είσαι σαφώς επηρεασμένος από τις εξετάσεις του υιού...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα γιατί μας απασχολείς με αυτά που ποστάρεις (εις διπλούν μάλιστα) δεν ξέρω... Από ευγένεια στην ηλικία σου, τα παιδιά λένε ότι τους αρέσει...  Κάν' το αυτό που λέει το βιβλίο να ησυχάσουμε :twisted: :twisted: :twisted:
ʼσε που νομίζω ότι η ζώνη θα τσαλακώνει το πουκάμισο...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κύριε Σταύρο μας, έλεος... Το θέμα απαιτεί, πλέον, μεταπτυχιακό στη μηχανολογία και είναι σαν να έχεις διαβάσει τετραλογία του Ντοστογιέφσκι από πολυπλοκότητα...
Δεν σχολιάζω άλλοοοοοο...................... Δεν μπορώ... Ζαλίστηκα από την ΠΟΙΟΤΗΤΑ...
Μπράβο φίλε μου... Το θέμα είναι ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...

ΥΓ. Πωλείται Renault 1/12 Tamiya σε άριστη κατάσταση, απείραχτη στο κουτί της, με δώρο εκτυπωμένες οδηγίες βήμα-βήμα σε τιμή ευκαιρίας, λόγω αλλαγής θεματολογίες (λέω να ξεκινήσω φιγούρες, αυτές σίγουρα δεν έχουν καλώδια.)
Ειδικές τιμές σε κατοίκους Μάλτας  :wink: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Καλή συνέχεια...  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #157 στις: Μαΐου 16, 2011, 01:09:15 μμ »
Υποτιμάς τον εαυτό σου αν μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης με τον Μαλτέζο. Είναι πολύ καλός μοντελιστής αλλά παίζει στο UEFA και εσύ στο Champions League!! Και επειδή δεν ασχολείσαι με την μπάλα θα στο πω φορμουλιστικά.Αυτός τρέχει στην F2000 και εσύ στην F1! Όπως και να το δεις έχει διαφορά.
Γιάννη μου εδώ δεν είναι θέμα σύγκρισης. Λέω ότι δεν θέλω να μείνω ξεκρέμαστος σαν τον Μαλτέζο, αν παρ' ελπίδα συμβεί κάτι στο τέλος (έγινε ήδη και το έσωσα την τελευταία στιγμή). Ρόμπα θα γίνω εγχωρίως και διεθνώς. Ας σώσω το ένα τουλάχιστον :!:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #158 στις: Μαΐου 16, 2011, 06:44:59 μμ »
Παράξενη βιβλιογραφία χρησιμοποιείς :  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτό ειδικά το βιβλίο μου έβγαλε τη ψυχή όταν ανέλαβα την επιμέλειά του :twisted: :twisted:
Καταλάβατε? Αν όχι δεν πειράζει θα το δείξω σε φωτό παρακάτω (θέμα sos στο τεστ που θα σας βάλω στο τέλος).
...και είσαι σαφώς επηρεασμένος από τις εξετάσεις του υιού...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Και λίγα λες :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #159 στις: Μαΐου 20, 2011, 01:03:56 πμ »
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Αν και του δημοσίου αυτοκίνητο... :oops:
Τα πάς μια χαρά!
Spoiler (hover to show)
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #160 στις: Μαΐου 20, 2011, 02:42:55 πμ »
Καλημέρα Σταύρο,

Η δουλειά σου είναι από άλλο πλανήτη... Ευτυχώς είχα την χαρά να δω από κοντά τη Renault, και μπορώ να αξιολογήσω διαφορετικά τη δουλειά σου.

Καλή συνέχεια. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #161 στις: Μαΐου 20, 2011, 05:16:47 πμ »
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Αν και του δημοσίου αυτοκίνητο... :oops:
Τα πάς μια χαρά!
Spoiler (hover to show)

Βρε καλώς τον Βασίλη. Που ήσουν χαμένος ψηλέ?
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. ::thanks_smilie::

Καλημέρα Σταύρο,
Η δουλειά σου είναι από άλλο πλανήτη... Ευτυχώς είχα την χαρά να δω από κοντά τη Renault, και μπορώ να αξιολογήσω διαφορετικά τη δουλειά σου.
Καλή συνέχεια. ::salut::

Ευχαριστώ πολύ Απόστολε. ::thanks_smilie::

Πλησιάζει η μέρα που θα πάρεις το τμήμα που σου αναλογεί στα στιβαρά σου χέρια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
    • APR
« Απάντηση #162 στις: Μαΐου 20, 2011, 04:53:00 μμ »
Χαμένος Πραγματικά...Γκρίνια, μιζέρια-ανακατατάξεις...
Μόλις τελειώσω και με μια μετακομισούλα που εχω ξεκινήσει, Θα σε επισκευτώ - σπιτικά να "χαζέψω" την Renault απο κοντά...
Να δούμε και επιτέλους ενα Grand-Prix μαζί που σου το εχω τάξει...Μπυρίτσα κερνάς ακόμα?

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #163 στις: Μαΐου 20, 2011, 06:25:07 μμ »
Μπυρίτσα κερνάς ακόμα?
Ερώτηση ήταν αυτή τώρα :?: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 08, 2011, 07:11:29 μμ »
Είμαι πάντα εδώ και δεν θα απαλλαγετε εύκολα από τον πονοκέφαλο που σας προκαλώ με τα γραπτά μου. ::glossa::

Τα περίπλοκα τελείωσαν στο προηγούμενο post (θα σας λείψουν διάφοροι όροι που χρησιμοποιώ), και ξεκινάει η φαναρτζοδουλειά. 8)
Το σασί με τον κινητήρα κλπ, κλπ κάθησε στο ανάποδο Πι που δημιουργούν τα pontoons και το κάλυμμα του πατώματος (αυτό που συμμετέχει στη παραγωγή του ground effect).

Τα κάτω ψαλίδια με το braided line των φρένων κούμπωσαν στο σώμα του κιβωτίου και είμαι μια χαρά ...χαρούμενος (ένα άγχος το είχα γιατί τα σημεία είναι τυφλά).

Το μπάκετ βάφτηκε με Rubber Black της Ταμίγια και οι ζώνες συναρμολογήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα (εντύπωση μου έκανε το ότι η κολλητική ικανότητα των ζωνών είχε μείνει ανεπηρέαστη από τις ...δεκαετίες).

Τις 3 αεροτομές (2 πίσω, μια μπροστά) τις έδινε το κιτ έτοιμες βαμμένες σε εκείνο το φανταχτερό silver. Μπήκαν στη χλωρίνη, ασταρώθηκαν με Humbrol και δοκίμασα το νέο σπρέυ της Ταμίγια, το TS-83 Metallic Silver. Οι εντυπώσεις ανάμικτες. Πριν από το βάψιμο με αυτόν τον κωδικό πρέπει η επιφάνεια να περαστεί με ένα χέρι TS-14 Gloss Black, πράγμα που έγινε. Το ίδιο το χρώμα είναι πολύ ευαίσθητο και στη παραμικρή απροσεξία κάνει αμέσως νερά. Δεν δέχεται επάνω του Masking Tape, ούτε Clear Gloss. Δέχεται ελάχιστο Compound αλλά δεν έχει πρόβλημα με το Wax. Η τελική απόχρωση και υφή είναι Metallic, αλλά θα το ήθελα λίγο πιο γυαλιστερό. Στις φωτό δεν έχει περαστεί ακόμα το Wax.

Τελειώνοντας αυτό το βήμα αστάρωσα με λευκό της Ταμίγια τα πλαϊνά των pontoons και τα έβαψα με το Gloss White σπρέυ της ίδιας εταιρείας το οποίο και πέταξα αφού απέχει πάρα πολύ από την ποιότητα άλλων σπρέυ της ίδιας εταιρείας (ψιλοχάλια ο κωδικός!!). Τοποθετήθηκαν οι χαλκομανίες και οι βίδες βάφτηκαν με ...οδοντογλυφίδα. :mrgreen: :mrgreen:

Το τιμόνι βάφτηκε με Semi Gloss Black της Tamiya στα μπράτσα και Ματ Μαύρο της Humbrol στη περιφέρεια (2-3 χέρια δίνουν πολύ καλή υφή).
Το περίφημο καπάκι (που περιμένει τον ...Απόστολο) περάστηκε με Mr. Base White 1000, σαφώς καλύτερο κατά τη γνώμη μου από το αντίστοιχο της Ταμίγια. Βάφτηκαν τα πλαϊνά κανάλια αέρα των ψυγείων με Satin Black της Humbrol (...μασκάροντας όλον τον υπόλοιπο κορμό) και τώρα έχει μασκαριστεί το μαύρο και αρχίζουν τα ... όργανα και τα τσάμικα. ::bioliicon::

Αν μου έχει ξεφύγει κάτι (είναι και θέμα ηλικίας βλέπεις!!) περιμένω παρατηρήσεις σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς -πλήρωσα, πλήρωσα κε Γιώργο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 08, 2011, 07:46:18 μμ »
Σταυρο τι να πω......ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ :D Τα βαψιματα σου ειναι ηλεκτροστατικα :mrgreen: :mrgreen:
Πολυ καλο αποτελεσμα με το TS-83 Metallic Silver...κ τα Alclad ειναι ευαιθητα αλλα νομιζω οχι τοσο οσο αυτο συμφωνα με αυτα που μας περιγραφεις. Με κανενα βερνικι δεν μπορεις να το σφραγισεις??
Οταν λες κολλητική ικανότητα των ζωνών, εννοεις πως οι ζωνες ηταν σε μορφη αυτοκολητου :?: :?:

Καλη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 09, 2011, 12:05:30 πμ »
Σταύρο καλησπέρα

Όσο πλησιάζει προς το τέλος το "θηρίο" τόσο πιο πολύ μας βγάζεις τα ματάκια με αυτά που βλέπουμε! ::salut:: ::salut::
Τα έχουμε πει και από κοντά και έτσι δε σου λέω τίποτα άλλο.
Οι χαλκομανίες δε, τρομερές.

Μια ερώτηση.
Πόσα χέρια αστάρι Mr. Base White 1000 πέρασες?

Μία δεύτερη ερώτηση
Το σημείο που έχω κυκλώσει δε θα φαίνεται μετά το κόλλημα των αεροτομών?

Καλό βράδυ
Γιάννης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 09, 2011, 01:11:54 πμ »
Σταυρο απλα ΑΨΟΓΟ!!!Δεν εχω να πω κατι αλλο.
Μου αρεσει πολυ το χρωματικο αποτελεσμα στις αεροτομες και πιστευω οτι η γυαλαδα μια χαρα ειναι και δε χρειαζεται περισσοτερο.
Καλη συνεχεια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #168 στις: Ιουνίου 09, 2011, 09:28:14 πμ »
ʼψογο!!!!!!!Πραγματικά!!!!!
Εκπληκτική απόδοση λεπτομέρειας!!!!
Μπορεί να σε παίδεψε αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #169 στις: Ιουνίου 09, 2011, 02:48:27 μμ »
 :arrow: Chris_SD
Σταυρο τι να πω......ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ :D Τα βαψιματα σου ειναι ηλεκτροστατικα :mrgreen: :mrgreen:
Πολυ καλο αποτελεσμα με το TS-83 Metallic Silver...κ τα Alclad ειναι ευαιθητα αλλα νομιζω οχι τοσο οσο αυτο συμφωνα με αυτα που μας περιγραφεις. Με κανενα βερνικι δεν μπορεις να το σφραγισεις??
Οταν λες κολλητική ικανότητα των ζωνών, εννοεις πως οι ζωνες ηταν σε μορφη αυτοκολητου :?: :?:
Καλη συνεχεια ::salut::
Ευχαριστώ Χρηστάρα
Βερνίκι απαγορεύεται βάσει οδηγιών στο μπουκάλι. :evil:
Οι ζώνες της Tamiya στο 1/12 μετά από έναν κωδικό ήταν -και είναι- πλεγμένες λωρίδες -ίνες- πλαστικού που μιμούνται το ύφασμα και με κόλλα από πίσω. Δες εδώ

http://www.1999.co.jp/eng/image/10063543a5/20/5

:arrow: jvolume
Σταύρο καλησπέρα
Όσο πλησιάζει προς το τέλος το "θηρίο" τόσο πιο πολύ μας βγάζεις τα ματάκια με αυτά που βλέπουμε! ::salut:: ::salut::
Τα έχουμε πει και από κοντά και έτσι δε σου λέω τίποτα άλλο.
Οι χαλκομανίες δε, τρομερές.
Μια ερώτηση.
Πόσα χέρια αστάρι Mr. Base White 1000 πέρασες?
Μία δεύτερη ερώτηση
Το σημείο που έχω κυκλώσει δε θα φαίνεται μετά το κόλλημα των αεροτομών?

Καλό βράδυ
Γιάννης
::thanks_smilie:: Γιάννη :!:
2,5 χέρια και σε μερικά σημεία 3 για να φύγει η ...κιτρινίλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το σημείο δεν θα φαίνεται. Είναι τυφλό.
Αλλά θα δείτε και βάψιμο με αερογράφο από τον γέρο αφού εδώ το σπρέυ δεν παίζει. Το τσίμα-τσίμα κίτρινο-άσπρο δεν σηκώνει ταρζανιές.

:arrow: vagelis207
Σταυρο απλα ΑΨΟΓΟ!!!Δεν εχω να πω κατι αλλο.
Μου αρεσει πολυ το χρωματικο αποτελεσμα στις αεροτομες και πιστευω οτι η γυαλαδα μια χαρα ειναι και δε χρειαζεται περισσοτερο.
Καλη συνεχεια! ::salut::
::thanx:: Βαγγέλη.
Εμένα αυτός ο κωδικός με άφησε με ανάμικτες εντυπώσεις.
Οταν τελειώσεις το project στην άλλη θεματολογία σου έχω κάτι καλό, σπέσιαλ αφιερωμένο. Ρώτα με, ρώτα με ::glossa:: ::glossa::

:arrow:
ʼψογο!!!!!!!Πραγματικά!!!!!
Εκπληκτική απόδοση λεπτομέρειας!!!!
Μπορεί να σε παίδεψε αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!!!!

Ευχαριστώ φίλε.
Εξέφρασες ενδιαφέρον για την αγορά του ή μου φαίνεται?
Ανάθεμα την ώρα που το αποφάσισα. Από Οκτώβριο εχω πει το Δεσπότη Παναγιώτη :lol:

Αποσυνδεδεμένος Soul Slayer

• Scale 1/72
  • *
  • Πολίτης Αθανάσιος
« Απάντηση #170 στις: Ιουνίου 09, 2011, 05:41:16 μμ »
Αν μας πεις πώς πέρασες τα χέρια του ασημί χρώματος (αραιά,wet) στις αεροτομές θα σου είμαι υπόχρεος!τέτοιο φινίρισμα δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ από σπρέι!!
K  να πω μπράβο λίγο θα είναι...Ακόμα χαζεύω...

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
    • APR
« Απάντηση #171 στις: Ιουνίου 09, 2011, 07:45:06 μμ »
Γέρος -ξεγέρος, Παρκενσον-ξεπάρκενσον... το φορμουλάκι είναι τέλειο...
Εχω ζηλέψει την αεροτομή... Αντε να δούμε!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #172 στις: Ιουνίου 09, 2011, 07:55:33 μμ »
Όλο και καλύτερο γίνεται... Μπράβο Σταύρο... Έχεις ανεβάσει το επίπεδο φοβερά.
Βλέπω κάτι βίδες στο σώμα της πίσω αεροτομής. Μην ξεχάσεις να τις βάψεις...
Καλή επιτυχία στο βάψιμο με τον αερογράφο  :wink:
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #173 στις: Ιουνίου 09, 2011, 10:02:41 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *