....καλημερα σε ολους....να διευκρινισω οτι το θεμα το εχω ξαναανοιξει αλλα μιας και δεν εχω φωτο απο την διαδικασια κατασκευης το παραθετω εδω τελειωμενο...
....καταρχην λιγα λογια για το κιτ......
....στα συν...
-μοναδικοτητα του θεματος που δυσκολα σε αφηνει αδιαφορο...(κατι τετοια ''περιεργα'' τα εχει η RODEN)
- καλη ποιοτητα πλαστικου και χαραγμενης γραμμωσης
....στα μειον...
-η εφαρμογη των δυο μισων της ατρακτου μαζι με κοκπιτ και καμπινα φορτωσης απαιτησαν ωρες τριψιματος και δοκιμων....
-το συστημα προσγειωσης δεν υπαρχει ουτε 1 στο εκατομμυριο πιθανοτητα να αντεξει το βαρος του α/φ....η ετειρεια μαλον θεωρητικα το προσεγγισε το ζητημα....το θεμα λυθηκε με πατεντα-ενισχυση.....
-τα σηματα ειναι ΓΤΠ......να φανταστειτε ουτε το βελτιωτικο softer δεν εκανε δουλια.....
-οτι βαρος και να μπει στο ρυγχος αυτο ανασηκωνεται....αναγκαστηκα να το υπαστηλωσω....
.........η μονη βελτιωση που εγινε ειναι η προσθεση διανομεων αναλωσιμων απο φυλο πλαστικου στα πλαγια της ατρακτου.....δυστυχως στην διαδικασια της φωτογραφισης εσπασε η μηχανη..

..

...

... και δεν εχω ουτε περιμετρικες φωτο ουτε λεπτομερεις απο καμπινα ουτε απο τους διανομεις
υγ...το κιτ τελικα βαφτηκε με το 147 της HUMBROL και απαιτηθηκαν 3 χερια με πινελο......
......αυτα τα ολιγα...ακολουθουν φωτο.....