Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ φίλε,αυτό που λες για μετριμένη υπερβολή φίλε είναι πολύ κολακευτικό.Ξέρεις πολλές φορές η γραμμή που καθορίζει το επιτυχιμένο μοντέλο από το αποτυχιμένο είναι πολύ λεπτή....
Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι....ποιός φίλε είναι σχετικός με τη μουραυγια ,ουτε εγώ είμαι ,προσπαθώ να δέσω τις ασπρόμαυρες φωτο με οτι υπάρχει μέσα στο μυαλό μου,ξέρεις χρώματα ,βερνίκια ,κόφτες φωτοχαραγμένα ,evergreen και πολύ πολύ βουρλισιά(τρέλα).
Θεόφιλε να σε καλά φιλαράκι ,όντως το'' μαχαίρι ''είναι όλα τα λεφτά σε αυτό το κιτ,κρίμα να χάνονταν σε θάλασσα!!!Σε ευχαριστώ φίλε!
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ ,φίλε γούστα είναι αυτά ,και εμένα μ'αρέσει....δεν ξέρω πως να το έκανα διαφορετικό μια και δεν έχω φωτο από την ίσαλο και κάτω .
Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,πραγματικά είναι κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή πλοίων και όχι μόνο.Δυστυχώς το μοντέλο είναι παραγγελία συλλέκτη και δεν θα μπει στη δική μου.
Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ .Για τα πόμωλα ίσως να έχεις δίκιο φίλε ,πρώτη φορά επιχειρώ κάτι τέτοιο ,συνήθως τα πλοία μου βρέχονται από θάλασσα...Θα περιμένω να το τελειώσω να μπουν και τα ιστία στο πλοίο που προσθέτουν όγκο και το βλέπουμε ολοκληρωμένο πιά.
Ισως μετριαστεί η κατάσταση,σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.