Αποστολέας Θέμα: BMW R75 Εκτελούνται Μεταφοραί  (Αναγνώστηκε 7929 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: BMW R75 Εκτελούνται Μεταφοραί
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 03:45:38 μμ »
Φιλλιπα μην ξεχασεις να του βαλεις και ναυλον στην σελα οπως ηταν απο το εργοστασιο  :mrgreen: :mrgreen:......θα τρελλαθουμε τελειως  :roll: :roll:

Οταν  μιλαμε για ενα πολιτικο διοραμα/βινιετα επιτρεψτε μου να ασας πω οτι δεν υπαρχει ''λογικη'' με την ενοια οπως ακουγετε σε ενα διοραμα β.π.π.

Και επειδη ζουμε στην Ελλαδα ισχυει το ...αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.Μπορει το σωστο να ειναι .....διαφωνω προσωπικα.....να ηταν στην πενα και στην καλη συντηρηση αλλα μοντελιστικα τι θα τραβηξει τα ματι.....μια αρκετα ταλαιπωριμενη μπεμπα με οτι τσουμπλεκια εχει πανω.... η μια ''ναι μεν'' αλλα ειμαι και λιγο συντηρητικος και δεν κανω το κατι παραπανω ?????

Τα συμπερασματα δικα σας αδελφια...........και στην τελικη οπως γουσταρει ο Φιλλιπας θα την κανει εμεις εδω τις γνωμες μας λεμε η τελικη επιλογη ειναι δικη του. :!: :!: :!:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 06:28:57 μμ »
Φιλλιπα μην ξεχασεις να του βαλεις και ναυλον στην σελα οπως ηταν απο το εργοστασιο  :mrgreen: :mrgreen:......θα τρελλαθουμε τελειως  :roll: :roll:

Οταν  μιλαμε για ενα πολιτικο διοραμα/βινιετα επιτρεψτε μου να ασας πω οτι δεν υπαρχει ''λογικη'' με την ενοια οπως ακουγετε σε ενα διοραμα β.π.π.

Και επειδη ζουμε στην Ελλαδα ισχυει το ...αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.Μπορει το σωστο να ειναι .....διαφωνω προσωπικα.....να ηταν στην πενα και στην καλη συντηρηση αλλα μοντελιστικα τι θα τραβηξει τα ματι.....μια αρκετα ταλαιπωριμενη μπεμπα με οτι τσουμπλεκια εχει πανω.... η μια ''ναι μεν'' αλλα ειμαι και λιγο συντηρητικος και δεν κανω το κατι παραπανω ?????

Τα συμπερασματα δικα σας αδελφια...........και στην τελικη οπως γουσταρει ο Φιλλιπας θα την κανει εμεις εδω τις γνωμες μας λεμε η τελικη επιλογη ειναι δικη του. :!: :!: :!:

δικια του η δουλεια οτι θελει κανει....αν ειναι για χρεπι παντως καλυτερα παρατημενη.....για μενα. αλλιως κ το ωραιο κ μερακλιδικο εχει την ομορφια του....κ την δυσκολια του...(οχι κανε μου εσυ σημα ομαδας ή σεμεδακι βελονακι στην σελα 1/35 να σου κανω υποκλισεις...)

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 08:29:28 μμ »

δικια του η δουλεια οτι θελει κανει....αν ειναι για χρεπι παντως καλυτερα παρατημενη.....για μενα. αλλιως κ το ωραιο κ μερακλιδικο εχει την ομορφια του....κ την δυσκολια του...(οχι κανε μου εσυ σημα ομαδας ή σεμεδακι βελονακι στην σελα 1/35 να σου κανω υποκλισεις...)

To ιδιο πραγμα λεμε φιλε μου οτι το χρεπι αισθητικα στο μοντελιστικο ματι ειναι καλυτερο..........τωρα οσον αφορα για το τελεταιο σου σχολιο εντος παρενθεσεωσ δεν το καταλαβαινω.....εκτος και αν δεν αναφερεσαι σε αυτα που εγραψα παραπανω οποτε μαλλον δεν καταλαβα ............ :roll: :roll: :roll: :roll:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 08:30:45 μμ »
Τώρα μόλις κάθισα να διαβάσω τις απαντήσεις σας, καθώς ήμουν εκτός Αθήνας από τα ξημερώματα.
Χάρηκα πολύ για όλες τις απόψεις και ιδέες που διατυπώθηκαν, κερδισμένοι βγαίνουμε ανασκαλεύοντας μνήμες παιδικές ή όχι...  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Σίγουρα θα την προχωρήσω όπως θα με ικανοποιεί εμένα χωρίς να σημαίνει αυτό ότι οι προτάσεις σας δεν θα υποβόσκουν στο πίσω μέρος του μυαλού μου (αν έχει απομείνει κάτι βέβαια από δαύτο... :roll: )
Απλά σημειώστε ότι:
o   Θέλω ν΄ αποτελεί στοιχείο διοράματος που δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι της 10ετίας του 1950 ή του 1960   :?

o   Επίσης (σημειώστε) δεν σημαίνει ότι κάποιος που βρέθηκε να έχει στη κατοχή του μία τέτοια μπεμπα εκείνη την δύσκολη μεταπολεμική εποχή για να βγάλει το ψωμάκι του ότι ήταν απαραίτητα και θιασώτης του «κοτσάρω ένα σεμεδάκι πάνω σε ότι δεν κινείται μέσα στο σπίτι» και το λέω αυτό γιατί και εμένα ο παππούς μου καρβουνιάρης ήταν στην Πάτρα με 16 (δεκαέξι!!!) παιδιά στο ξεκίνημά του και πρόκοψε σημαντικά για εκείνες τις εποχές αλλά σεμεδάκια δεν κυκλοφορούσαν στο σπίτι, ούτε στα κάρα (κάτι μακρινάρια σαν νταλίκες με λάστιχα αυτοκινήτων)...χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν που αρέσκεται σε αυτά  :oops:
o   ʼλλωστε έχω και την πεθερά μου που άμα κάτσεις κανά δεκάλεπτο ακίνητος στο σπίτι το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείς κουκουλωμένος με σεμεδάκι...

Πάντως αρχίζω και εγώ να σκέφτομαι κάτι που θα δώσει χρώμα και «εικαστικό ενδιαφέρον» στη μπεμπα αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα είναι και αν θα έχω την δυνατότητα υλοποίησης.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 08:53:59 μμ »
το σεμεδακι το ανεφερα μονο ως προς σε τι σημειο δυσκολιας μπορει να φτασει ενα πολιτικο θεμα διακοσμοντας στο εστω κ χωρις πολλες σκουριες κ ταλαιπωρια.....

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 09:08:10 μμ »
το σεμεδακι το ανεφερα μονο ως προς σε τι σημειο δυσκολιας μπορει να φτασει ενα πολιτικο θεμα διακοσμοντας στο εστω κ χωρις πολλες σκουριες κ ταλαιπωρια.....

ok εληφθη οβερ........... ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 09:25:48 μμ »
Ωραιότατο το τρίκυκλο Φιλίπ. Και το συγκεκριμένο μπλεδάκι ταμάμ για τέτοιο όχημα  :mrgreen:

Καλή συνέχεια ::icon_thumright::

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 10:57:47 μμ »
...και εμένα ο παππούς μου καρβουνιάρης ήταν στην Πάτρα...
Πατριώτης μας δηλαδή ο παππούς.... ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 30, 2010, 02:49:35 μμ »
Δεν ξερω γιατι,αλλα μολις ειδα το κασονι ενα πραγμα μου ηρθε στο ξερο μου κεφαλι...ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΕΣ! Ιδου η μεγαλη προκληση! Γαυρο,μαριδα και σαρδελα στην 1/35! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:22:48 πμ »
Φίλλιπε ,ωραίο  βάψιμο ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 08:11:19 μμ »
Ωραια κατασκευη και προσεγμενο βαψιμο. Ρομαντικος :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 07:57:11 μμ »
Φιλίπ, σου παραθέτω δύο φωτό που μου έστειλε με mail ένας φίλος, ο οποίος αν και μη μέλος του φόρουμ, παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα σε αυτό, και μου ζήτησε να στις δώσω μπάς και σου δώσουν καμιά ιδέα για το φόρτωμα της μπέμπας :mrgreen: όπως ο ίδιος λέει:

Ελπίζω να βοηθήσουν :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:41:54 μμ »
Τις θερμές μου ευχαριστίες στον φίλο σου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 10:42:22 μμ »
Τις θερμές μου ευχαριστίες στον φίλο σου  ::salut::

παλιοακαμάτη, ασε τις ευχαριστίες και δούλευε!...λουφάρεις άσχημα τον τελευταίο καιρό !!(ασε που μπερδεύεις κάποιους συναδέλφους σου με λάθος οδηγίες περί τα μπρος και πίσω επίτηδες, για να τους καθυστερείς!! ::glossa::)

Tags: bmw r75