Τώρα μόλις κάθισα να διαβάσω τις απαντήσεις σας, καθώς ήμουν εκτός Αθήνας από τα ξημερώματα.
Χάρηκα πολύ για όλες τις απόψεις και ιδέες που διατυπώθηκαν, κερδισμένοι βγαίνουμε ανασκαλεύοντας μνήμες παιδικές ή όχι...

Σίγουρα θα την προχωρήσω όπως θα με ικανοποιεί εμένα χωρίς να σημαίνει αυτό ότι οι προτάσεις σας δεν θα υποβόσκουν στο πίσω μέρος του μυαλού μου (αν έχει απομείνει κάτι βέβαια από δαύτο...

)
Απλά σημειώστε ότι:
o Θέλω ν΄ αποτελεί στοιχείο διοράματος που δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι της 10ετίας του 1950 ή του 1960

o Επίσης (σημειώστε) δεν σημαίνει ότι κάποιος που βρέθηκε να έχει στη κατοχή του μία τέτοια μπεμπα εκείνη την δύσκολη μεταπολεμική εποχή για να βγάλει το ψωμάκι του ότι ήταν απαραίτητα και θιασώτης του «κοτσάρω ένα σεμεδάκι πάνω σε ότι δεν κινείται μέσα στο σπίτι» και το λέω αυτό γιατί και εμένα ο παππούς μου καρβουνιάρης ήταν στην Πάτρα με 16 (δεκαέξι!!!) παιδιά στο ξεκίνημά του και πρόκοψε σημαντικά για εκείνες τις εποχές αλλά σεμεδάκια δεν κυκλοφορούσαν στο σπίτι, ούτε στα κάρα (κάτι μακρινάρια σαν νταλίκες με λάστιχα αυτοκινήτων)...χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν που αρέσκεται σε αυτά

o ʼλλωστε έχω και την πεθερά μου που άμα κάτσεις κανά δεκάλεπτο ακίνητος στο σπίτι το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείς κουκουλωμένος με σεμεδάκι...
Πάντως αρχίζω και εγώ να σκέφτομαι κάτι που θα δώσει χρώμα και «εικαστικό ενδιαφέρον» στη μπεμπα αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα είναι και αν θα έχω την δυνατότητα υλοποίησης.