Αποστολέας Θέμα: BMW R75 Εκτελούνται Μεταφοραί  (Αναγνώστηκε 7939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: BMW R75 Εκτελούνται Μεταφοραί
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 03:23:12 μμ »
κυκλοφορεί και αυτή της Great Wall hobbies που είναι ΟΤΙ καλύτερο, αλλά και αυτή με αλμυρή τιμή.

http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/greatwall/l3510.html

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 03:31:41 μμ »
Για αναφορά  :arrow: http://www.master194.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=57219
Βελτιώσεις που κάνει ένας Γάλλος σε μια R75

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 21, 2010, 02:24:27 πμ »
Μεσιέ Φιλίπ μια χαρά είναι η BMW με την  ψαροκασέλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Always look the bright side of life......
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 09:49:41 μμ »
Γιατι ρε θειο δεν πηρες την μπεμπα της Lion Roar που ειναι οτι πιο τελειο με φωτοετσια και τιγκα στη λεπτομερεια on scale?   ::salut:: ::salut:: ::salut::
  [img]http://i365.photobucket.co

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 07:11:42 μμ »
Τελικά με τις φωτό που μου δημοσιεύσατε αλλά και τα σχόλια...πέταξα το προηγούμενο καλάθι και έκανα νέο, πιό κοντό και με λεπτότερο ξύλο...

...βάφτηκε με ακρυλικά και έγιναν κάποιες φθορές...

για τη συνέχεια δεν έχω σκεφτεί τι ακριβώς θα της κάνω...λείπουν τα φώτα πάντως, κάποιο φόρτωμα κλπ  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 07:36:38 μμ »
Βρε θείο,αφού το έφτιαξες που το ξαναέφτιαξες τα κάθετα τα ξύλα γιατί τα ξαναέβαλες από μέσα???  :roll:

::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 07:42:24 μμ »
Μάλλον καλύτερο τώρα - το άλλο ήταν όντως λίγο γκουμούτσα (αν και για τα εσωτερικά ξύλα δεν έχω ιδέα ::glossa::)

Όχι ότι παίζει και κάποιο ρόλο, αλλά θυμάμαι έναν ψαρά στα μικράτα μου (όχι δραματικά νεότερα από τα δικά σου), με μαύρη μοτοσυκλέττα και πράσινο σκούρο καλάθι
Πάντως και με το γαλαζάκι όμορφη φαίνεται ::icon_thumright::

Καλή συνέχεια

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 07:46:09 μμ »
Μακρύ ή κοντό, μέσα ή έξω, σε κάθε περίπτωση γίνεται κουκλίτσα η μπέμπα  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 08:49:25 μμ »
Υπεροχο φιλαρακι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μη μου πεις οτι δεν θα φαει αλλο ξεσκισμα......σε παρακαλωωωωωω μην την αφησεις ετσι  ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 08:56:09 μμ »
Τελικά ήθελες δεν ήθελες σε βάλανε και το άλλαξες το κασόνι.  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Πάντως είναι υπέροχο. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 09:50:25 μμ »
Εξαιρετικό, αλλά και εγώ είμαι της άποψης πως θέλει πολύ ταλαιπωρία, μεταφορές έκανε, είχει και 2000000 χιλιόμετρα, δε μπορεί, μαντάρα θα ήταν...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 10:03:50 μμ »
Φίλιππα,
πολύ ποιό ωραίο το καλάθι!!!! καταπληκτική δουλειά μέχρι τώρα  :shock:  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 10:09:36 μμ »
Εγώ θα πρότεινα ο μεταφορέας να είναι μερακλής. Οπότε βάψτην με μια διχρωμία, πχ τα φτερά μαύρα (ή κόκκινα αν είναι και Νεοσμυρνιός  :lol:)
Ζωγράφισε σε κάποιο σημείο και καμιά γιρλαντούρα με το χέρι, βάλε και καμιά επιγραφή "Εκταιλούντε (κυριολεκτικά!!!) μεταφωραί - Ο ΜΗΤΣΟΣ" you know ...  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 10:33:49 μμ »
Φιλλιπα μου την δανιζεις για ενα 3ωρο....να σου την φερω πισω χρεπιασμενη μεχρι εκει που δεν περνει αλλο.

Θα συμφωνησω με τα παιδια ...2χρωμιες στα φτερα τα ξυλα αλλο κοκκινο αλλο μπλε αλλο γκρι..... σκουρια σε ολους τους τονους....μα τωρα ρε φιλς οι ζαντες ειναι λες και βγηκαν απο το εργοστασιο....μια μπλε μια σκουριασμενη και η αλλα κοκκινη που την πηρε απο τον φιλκο του τον Μακη που την ειχε στην καβαντζα για την δικια του  :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ενα σημαιακι στο πισω μερος ξεσκισμενο και αυτο.Ααααα και μια πηνακιδα    ΕΧ-264 Λεμε τωρα ρε παιδι μου
Αντε ξεκινα και περιμενω να δω  :wink: :wink:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 11:57:18 μμ »
 ::violent1:: ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::
...κάπως έτσι αισθάνομαι δηλαδή...μου την πέφτετε πανταχόθεν...  :mrgreen:

Όπως γράφω και παραπάνω..." για τη συνέχεια δεν έχω σκεφτεί τι ακριβώς θα της κάνω...λείπουν τα φώτα πάντως, κάποιο φόρτωμα κλπ"

Οι εντολές σας λοιπόν πέφτουνε σαν χαλάζι, ξέσκισμα, χρέπιασμα, ξεκατίνιασμα  ::glossa:: κλπ...με αγχώσατε...
Ελπίζω πάντως (για το καλό όλων μας  :roll:  :lol: ) να μου έρθουν ιδέες σύντομα, αλλιώς Γιώργο θάχεις το τρίωρο που ζήτησες  :lol:

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 11:59:26 μμ »
Kυριε Φιλιππε μην μου αγχωνεστε ολα ομαλα θα κυλισουν...
οπως παντα αλλωστε...

Η Μπεμπα ειναι κουκλα μεχρι στιγμης.. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 12:05:36 πμ »
"Κούκλα" η "μπε-μπέ" Φίλιππε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα μή πλαναρισμένα σανίδια στο κασόνι  ::icon_thumright:: Δίνουν αίσθηση αθάνατης ελληνικής πατέντας  8) 8)  Βέβαια θα συμφωνήσω και 'γώ οτι "σηκώνει" πολύυυυυ φθορά  :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 12:31:09 πμ »
Μπράβο κε Φίλιππε! ::glossa::
Εγώ σαν παρατηρήσεις και προσθήκες θα πρότεινα...
Πριτσίνια στον σκελετό του καλαθιού,μιας και λογικά θα ήταν καρφωτές οι σανίδες!
Το ξύλινο δάπεδο να είναι εντελώς φθαρμένο!
Στις σέλες θα μου άρεσε να ανοίξεις ψιλό φύλλο εποξικού,να τις ντύσεις και με τον κόφτη να σηκώσεις μερικά σημεία...
Επίσης όπως είπαν και οι υπόλοιποι για διαφορετικά χρώματα σε μερικά σημεία,όπως φτερά ή τεπόζιτο...
Θα μου άρεσε η μηχανή να είναι με το κλασσικό μαύρο...
Τέλος,πάρε και ένα λινκ έτσι για να θυμηθείς τα νειάτα σου!
http://motobet.wordpress.com/2010/08/24/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85/
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 08:57:56 πμ »
να πω κ εγω τα δικα μου????? δεν ειμαι πολυ παλιος ουτε αρκετα νεος (40 ειμαι) αλλα οσο τις θυμαμαι που υπηρχαν ΧΡΕΠΙΑ δεν ηταν ποτε...!!!!! εξηγω με την λογικη. ολα αυτα που υπηρχαν μετα τον πολεμο ηταν ή λαφυρα παρατημενα ή βοηθεια απο τους συμαχους,με το 1ο να παιζει πιο πολυ.(λαφυρα) σιγουρα δεν υπηρχαν ανταλακτικα κ η πατεντα επαιζε σε ολο το μεγαλιο της κ σιγουρα εκαναν ΟΤΙ ηθελαν κ χωρις κανονες επανω τους. μην ξεχνατε ομως οτι υπηρξαν καποιες βιοτεχνιες που ασχολιοντουσαν με αυτες τις μηχανες κ εβγαζαν καποιου τυπου τυπωποιημενα προιντα....δηλ καλαθια σελες κ παρεμφεροι (ισως απο τις φωτο βλεπετε αυτο που λεω οτι δηλ τα καλαθια μοιαζουν.....) τωρα στο θεμα μπιχλα βρωμα σκουρια ταλαιπωρια...εχω να πω οτι σιγουρα δουλευαν σκληρα ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ αποτελουσε ΜΕΓΑΛΟ περουσιακο κ ισως κ το μονο στοιχειο για τον κατοχο επιβιωσηςκ  οτι απο εκει καποιοι κ οσοι τις ειχαν εκαναν περιουσιες....βαλτε κ την δυσκολια στην αντικατασταση της σε περιπτωση απωλιας απο βλαβη  οποτε ΔΕΝ νομιζω οτι θα τις ειχαν στην κατασταση που ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ...!!!!κοινως κ οπως μου ελεγε κ ο παππους μου..."οποιος ειχε τοτε μηχανη ή φορτηγο ΗΤΑΝ αρχοντας κ ζουσε ΑΝΕΤΑ.... εαν δεις τις φωτο εποχης που σου ποσταραν καμια δεν διχνει σε κατασταση αποσυνθεσης.......... οποτε προτινω μικρες λογικες φθορες σιγουρα πολυχρωμια εντονα χρωματα κ πρωσοπικο μερακι (του μεταφορεα...) επανω της. ισως καποιοι να τις θυμουντε στολισμενες εως κ μεχρι λατερνας...με ματια γουρια γυρλαντες εικονες αγιων κλπ κλπ . μην ξεχναμε την κατασταση στην μετοπολεμικη ελλαδα κ την νοοτροπια του τοπου μας σε αυτα....(δειτε θυμηθητε παλιες ελληνικες ταινιες ή ακομα κ ταινιες του βεγγου που εχουν τετοιες μηχανες κ φορτηγα μεσα.) τωρα βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.  εσυ μοντελαρεις οπως κ οπου θες το φτανεις το "θεμα".

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 09:22:10 πμ »
Θα συμφωνησω απολυτα με τον προλαλησαντα,σε οτι λεει,απο την αρχη εως το τελος....

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 10:02:43 πμ »
Παιδιά εγώ άν και νεώτερος, τέτοια μηχανή έχω δεί χρεπιασμένη, μόνον ένα στάδιο πρίν τα σκουπίδια...παρατημένη δηλαδή. Όσες φορές είδα "επιχειρησιακή" τέτοια, ήταν ταλαιπωρημένη μέν, αλλά φαινόταν πως γινόταν μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί σε όσο καλύτερη και ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ κατάσταση γινεται....Ακόμη και με λαδομπογιά τις έβαφαν με το χέρι για να μήν φαίνονται οι σκουριές. Τσαχπινιές και λουλουδάκια εννοείται,κουρελού στρωμένη στο κασόνι, και κασεττόφωνο κολλημένο με μονωτική ταινία στο τιμόνι, ακόμη και ματσάκια γαρύφαλα ή γεράνια στερεωμένα όπως-όπως στις χειρολαβές. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 01:54:15 μμ »
Ετσι ετσι μερακλιδικη και στολισμενη οχι αλλα σκισιματα και χρεπια κρατηστε τα για τα αρματα
καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 02:39:38 μμ »
Αφηστε τον ανθρωπο να αγιασει ρε παιδια....τωρα που ειναι ψημενος για ''ξεσκισμα'' του κοβεται την φορα  :roll: :roll:

Αγορι μου μην τους ακους θα την κανεις την μπεμπα λεχρα....ενταξει με μετρο... αλλα τωρα ειναι λες και βγηκε πριν απο μια εβδοαμαδα απο την γραμμη παραγωγης  ::glossa:: ::glossa::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 02:47:58 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ακούω το μωρό να παρακαλά για extra μπίχλα  :roll:

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 03:36:32 μμ »
Παιδιά εγώ άν και νεώτερος, τέτοια μηχανή έχω δεί χρεπιασμένη, μόνον ένα στάδιο πρίν τα σκουπίδια...παρατημένη δηλαδή. Όσες φορές είδα "επιχειρησιακή" τέτοια, ήταν ταλαιπωρημένη μέν, αλλά φαινόταν πως γινόταν μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί σε όσο καλύτερη και ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ κατάσταση γινεται....Ακόμη και με λαδομπογιά τις έβαφαν με το χέρι για να μήν φαίνονται οι σκουριές. Τσαχπινιές και λουλουδάκια εννοείται,κουρελού στρωμένη στο κασόνι, και κασεττόφωνο κολλημένο με μονωτική ταινία στο τιμόνι, ακόμη και ματσάκια γαρύφαλα ή γεράνια στερεωμένα όπως-όπως στις χειρολαβές. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία ::icon_thumright:: ::eusa_clap::

ποιο ειναι τό σωστό και τό λογικό?
ενας επαγγελματίας να εχει το εργαλείο της δουλειάς του σε καλή κατάσταση αρα?

Tags: bmw r75