Αποστολέας Θέμα: Σεμινάριο με θέμα τη χρήση του υλικού Foambord της Tamiya στο κατάστημα Καλφάκης  (Αναγνώστηκε 15833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος δημοσθένης

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΜΑΡΟΥΣΙ
ευχαριστώ και εγώ περιμένω τα επόμενα

δήμος
δήμος

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κο.Καλφάκη και τον Κο. Χ. Αποστολόπουλο για το υπέροχο σεμινάριο και ελπίζω να τους ξανά δούμε σύντομα στο επόμενο.  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Nα ευχαριστήσω κι εγώ με την σιερά μου τον Κο Καλφάκη για την υπέροχη φιλοξενία, τον Χρήστο Αποστολόπουλο για το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, όπως και για την ανοχή-υπομονή  που έδειξε  :mrgreen: αλλά και τα πειραχτήρια ΚώσταΑΒ, Symeon και Ibanezo για τις ωραίες ατάκες τους  :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Nα ευχαριστήσω κι εγώ με την σιερά μου τον Κο Καλφάκη για την υπέροχη φιλοξενία, τον Χρήστο Αποστολόπουλο για το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, όπως και για την ανοχή-υπομονή  που έδειξε  :mrgreen: αλλά και τα πειραχτήρια ΚώσταΑΒ, Symeon και Ibanezo για τις ωραίες ατάκες τους  :lol: :lol:

X2  :lol: :wink:

Επίσης να προσθέσω ότι, καθώς έχω χρησιμοποιήσει το υλικό εδώ και καιρό (βλ. προβλήτα:  http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,14222.msg301302.html#msg301302 ) η επίδειξη των τεχνικών από τον Χρήστο μου έδωσε ιδέες και λύσεις για μελλοντικές εφαρμογές. Το υλικό με σχετικά εύκολες τεχνικές δίνει απίθανα αποτελέσματα.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Και εγώ να ευχαριστήσω για την φιλοξενία τον κ.Καλφάκη και τον Χρηστάρα για τις αντοχές που έδειξαν από μέρους τους να εξηγούν σε 2 γκρούπ κρεμανταλάδων με την φοβερή πλάκα πλέον που μας διακατέχει.Χρηστάρα και στον  φακό γράφεις πολύ φίλε μου. :mrgreen:Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε πολύ.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
Εξαιρετικά φιλόξενο περιβάλλον, μοναδική ατμόσφαιρα, τρελό γέλιο και πολλές γνώσεις... Κύριε Καλφάκη, Χρήστο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα, ήταν ένα υπέροχο πρωινό Σαββάτου...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος stevebee

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Ευχαριστώ τους κ.κ. Αποστολόπουλο  και Καλφάκη για την ενημέρωση ,υπομονή, και επαγγελματισμό που τους διακρίνει και ελπίζω σε επανάληψη των σεμιναρίων με διαφορετικό θέμα. Με την βοήθειά σας περνάμε τον χρόνο μας ακόμη ποιο ευχάριστα και έχουμε την διάθεση κάθε φορά να κάνουμε και κάτι καινούργιο αφού η επιτυχία είναι η επιβράβευση των κόπων μας. 

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια τα οποία είναι η κινητήριος δύναμη και το "καύσιμο" για να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια!Χαίρομαι που περάσατε/περάσαμε καλά και με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουμε και άλλα τέτοια σεμινάρια.Το γεγονός ότι έδωσα λύσεις σε κάποιους με χαροποιεί ιδιαίτερα και ο σκοπός είναι η μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας σε όσους περισσότερους γίνεται για να πάει ακόμα πιό πάνω σε επίπεδο το αγαπημένο μας χόμπυ!Χαίρομαι επίσης που είδα ανθρώπους να έχουν αυτό το κέφι και να φτιάχνουν αυτή την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα και παρέα!Δεσμεύομαι ότι σύντομα θα ξαναπεράσουμε καλά με ένα νέο θέμα! ::icon_thumright::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
Ορεξη να εχεις και εδω ημαστε εμεις ::icon_thumright::
 ::thanks_smilie::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου (έστω και καθυστερημένα), τον κύριο Καλφάκη, αλλά και τον Χρήστο, για το σεμινάριο, τις πολύτιμες πληροφορίες και τις τεχνικές!!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
Θερμές ευχαριστίες στον κο Καλφάκη και τον Χρήστο για την αξιέπαινη πρωτοβουλία  ::eusa_clap::

Όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι, το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες  ::icon_thumright::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Ευχαριστώ πολύ τον κ.Καλφάκη  για την οργανωση και τον Χρήστο για το ...μάθημα.

Υ.Γ.Εννοείται ότι ...γλυκαθήκα και περιμένω το επόμενο , master yoda ::glossa::

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος xmarkelos

• ΚΟΡΕΑΤΗΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νίκαια Αθήνα
  • ΕΛ ΛΑΣ
Απο οτι καταλαβα το σεμιναριο ηταν υπεροχο.
Για μας τους υπολοιπους υπαρχει καποιο βιντεο;

Tags: