καλησπερα σας....θα νομιζατε οτι μπηκε στο χρονοντουλαπο στο πλυσιμο ή γενικως το εφαγε η σκονη...ε!!! δεν πεσατε πολυ εξω...αφου λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων εμεινε ως εχει. βεβαια ενω τα καρε τα εφτιαξα στο κομπιουτε κ τα εκτυπωσα εγω τα λευκα γραμματα μας κωλλοσαν ολιγον...ολιγον γιατι λογο επαγγελματος εχω πολυ ευκολα καποια πραγματα...απλα προς το παρον! κ το τονιζω πρεπει να παρακαλεσω καποιους συνεργατες να μου κανουν χαρη "στην τρελλα που με βαραει" κ να κανουν κατι πολυ ευκολο για αυτους που απλα δεν αξιζει γιατι πιο πολυ η φασαρια απο το καλο.... κ εξιγουμε. λογο επαγγελματος μπορω ευκολα να τυπωσω οτι... κ λεω ΟΤΙ decal θελω κ σε οσα χρωματα να ειναι....αλλα πρεπει να ειναι πολλα φυλλα για να ασχοληθουν τα παιδια που τυπωνω χιλιαδες κ το εννοω χιλιαδες χαλκομανιες για την δουλεια μου...(
www.euro-ceramica.gr to σαιτ μου να δειτε τι εννοω...) ετσι παρακαλεσα να μου κανουν τα λευκα γραμματα για να το τελειωσω το ερημο το γερακι μου. σημερα λοιπον μετα απο 3 μηνες εδεησε κ πηρα τα γραμματα κ το μονο απτειντ που εχω τωρα να κανω ειναι το παρακατω.... επεται συνεχεια ομως με λερωματα κλπ.