κ. Καλφακη , ειμαστε μια ομαδα ανθρωπων-μοντελιστων και θα χρειαστουμε πανω απο 15 κομματια F-16D. Ποια ειναι η καλυτερη τιμη που θα μπορεσετε να μας κανετε? Θα χρειαστει να περασω απο το καταστημα σας για να το διευθετησουμε?
Υ.Γ. : πηρε ενας απο τους φιλους μου τηλ. σε καποιο απο τα καταστηματα που συνεργαζεστε και του ειπαν οτι η τιμη ειναι 54 ευρο... εσεις γιατι το δινετε 40 και 42 ευρο? δηλ τα καταστηματα αυτα μας κλεβουν ή εσεις πουλατε πολυ χαμηλα? Και ποσο τελικα βγαζουν απο εμας τα καταστηματα αυτα , οταν εσεις το πουλατε ,αξιοτιμε κ.Καλφακη, 40 ευρο και βγαζετε προφανως τα εξοδα σας?
Ακουσα οτι φτιαχνετε και 3ο μαγαζι , να τα εκατοστησετε!
Όσον αφορά την τιμή του F-16D. Η τιμή πώλησής του είναι 54,90. Ούτε εμείς ούτε κανένα κατάστημα δεν "σε κλέβει", ούτε είναι πρέποντα τέτοια λόγια. Το εάν κάναμε ένα happening για τα μέλη του ModelClub.gr, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε πικραίνει.
Για το τι κέρδος μπορεί να βγάζει ένα κατάστημα, δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί και οπωσδήποτε δεν αφορά τον μοντελιστή αλλά τον καταστηματάρχη. Σε διαβεβαιώνω ότι έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τα καταστήματα και φροντίζουμε να είναι πάντα ικανοποιημένα.
Τα τελευταία σου λόγια με λυπούνε αφάνταστα. Επειδή βελτιώνουμε την υποδομή μας πρέπει να εισπράξουμε τέτοια πικρόχολα σχόλια ?
Εάν έχεις την απορία όμως, σε πληροφορώ ότι δεν είμαστε super market για να έχουμε τέτοιες δυνατότητες, ώστε να τα «εκατοστίσουμε» και ούτε πουλώντας πλαστικά μοντέλα θα μπορούσε να γίνει αυτό. Εσύ μένεις στον Βύρωνα και μάλλον σου πέφτει μακριά, όταν μάλιστα στην γειτονιά σου υπάρχει ένα πολύ δραστήριο μοντελιστικό κατάστημα που μπορεί να σε εξυπηρετεί ταχύτατα και έχει καθημερινή πρόσβαση στην αποθήκη μας.
Πρέπει να ζητήσουμε και οι δύο μας συγνώμη από το φόρουμ γιατί σε αυτό το σημείο είμαστε εκτός θέματος.
Φιλικά
ΚΚ