0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέμπτη πρωί προς μεσημέρι να υποθέσω οτι θα είναι διαθέσιμο ;;... γιατί για απόγευμα χλωμό με κόβω...
Στείλε email Γιάννη...
Παράθεση από: melpas1013 στις Μαΐου 13, 2008, 08:11:16 μμΣτείλε email Γιάννη...Εστειλα Κώστα...Χαιρετήσματα από σούδα-νατοική βάση παρέα με φρεγάτες κ υποβρύχια...έρχομαι σαββάτο αθήνα κ σας έχω φώτο από βόλτα που έκανα με ένα ελικόπτερο sikorsky sh-70b πάνω απο τα χανιά...
Μερικές σελίδες πιο πριν υπάρχει review, και σαφέστατα όσοι είναι από την επαρχία μπορούν να προπαραγγείλουν, και να επιβαρυνθούν μόνο με επιπλέον τα ταχυδρομικά από τα 42Ε που κοστίζει το κιτ... Μην τα ξαναλέμε...
Καλησπέρα,Δήλαδη οι υπόλοιποι που είναι απο επαρχία αλλά και όσοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν, μανούλα δεν τους γέννησε και αυτούς; Δεν θα δουν καθόλου τις φωτογραφίες, πουθενά;
Σήμερα παρέλαβα το F-16 από Ιαπωνία... Εχει ένα μικρό λαθάκι, ο πίσω πίνακας οργάνων κάνει μόνο για F-16B και όχι για D.... Επίσης και η δικιά μου καλύπτρα είχε λίγα σημάδια λόγω συσκευασίας αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα....
Και εγώ το έχω.. Επιτέλους! Τόσοι μήνες αναμονής!!!Η καλύπτρα μου είναι μια χαρά.Τα σήματα πως σας φαίνονται?
Παράθεση από: DIO στις Μαΐου 14, 2008, 11:39:05 μμΚαι εγώ το έχω.. Επιτέλους! Τόσοι μήνες αναμονής!!!Η καλύπτρα μου είναι μια χαρά.Τα σήματα πως σας φαίνονται?hasegawa σε εμφάνιση, σωστά σε χρώματα Σ.Σ.