Αποστολέας Θέμα: Εγω και τα...τραινα μου  (Αναγνώστηκε 2375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dr.Dream

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Εδεσσα
Εγω και τα...τραινα μου
« στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 11:09:15 πμ »
Ξεκινάω να σας παρουσιάσω την μικρή συλλογή που έχω φτιάξει εδώ και μερικά χρόνια ( 3 το σύνολο ) από μηχανές και στην συνέχεια να σας δείξω και το ξεκίνημα της μακέτας μου

Märklin ΗΑΜΟ ΒΡ78 8317 βαμμένο στο χέρι 450 κομμάτια για κάποια τράπεζα της Ιταλίας

Märklin DIESEL DB BR 216 068-7 (3373)

Märklin DIESEL DB V200 027

Märklin DIESEL DB V200 006

1967 Marklin 3078 Diesel Locomotive

Marklin Deutche Budesbahn Engine V200008

MARKLIN E41 024

MARKLIN DIESEL locomotive V200060

Marklin 3089- Streamliner with digital upgrade

Marklin 3022- E94 DR Krokodile

MARKLIN F800 DB OI-097

3047 Marklin HO 2-10-0 Steam Locomotive Class 44/DB

Marklin SE800 HO

Marklin #3317, Series 231 A Pacific steam locomotive

MARKLIN - HO DIESEL LOCOMOTIVE 3374

märklin 3011 E 44 SET 800

Märklin 3094.1 Stromlinienform

Märklin 3048 Br 01 DB Dampf-Lok

MARKLIN 39501 DB BR 150 ELECTRIC LOCO With SOUND

Και τέλος δυο αμερικανικές μηχανές για το Texas Set με τα βαγόνια που διαθέτω είναι αυτές

Marklin santa fe 3060 και 4060

Έχω πάρει το starter set της Marklin με το ICE 2 πριν από λίγο καιρό και από τότε ξεκίνησα πλέον να σχεδιάζω πως θα κάνω την μακέτα μου.
Μέχρι τώρα έκανα μόνο συλλογή και πλέον θα προχωρήσω στην υλοποίηση μιας μακέτας για να τα χαρώ και λίγο τα τραίνα εν κινήση

Τα λέμε σύντομα Στέφανος

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
Απ: Εγω και τα...τραινα μου
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 04:31:24 μμ »
Στέφανε,

καλώς όρισες στο forum.

Ωραία η συλλογή (πολύ V200 βρε παιδί μου) και era III/IV!

Με το καλό και η μακέτα , η οποία είναι λογικό (από το όνομα της πόλης, που αναγράφεται κάτω από το όνομά σου...) να έχει ως κεντρικό θέμα καταρράκτες!

Αναμένουμε,

Jimmy.k

Αποσυνδεδεμένος Dr.Dream

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 05:28:37 μμ »
Καλησπερα και παλι
Ευχαριστω Δημητρη
Οσο για τις μηχανες οι V200 ολες ειναι διαφορετικα μοντελα ξεκινοντας απο το παλαιοτερο μεχρι και το πιο προσφατο
Οσο για την εποχη που εχω επιλεξει στις μηχανες μου πολυ απλα πηστευω οτι ηταν η καλυτερη εποχη της Marklin σε σχεση με τα τραινα και τα μοντελα που εβγαλε τοτε.
Οπως επισης εχω επιλεξη αυτες τις εποχες για τον λογο οτι και η μακετα μου θα συμβαδιζει με την τοτε εποχη......
Το καταρακτη μας παντος θα τον εχω κανονικα και μαλιστα θα ειναι το κεντρικο σημειο της αν πανε τα πραγματα οπως τα εχω φανταστει.

Stay Tuned ! ! ! !

Στεφανος

Αποσυνδεδεμένος Nas

• ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ασπρα Σπίτια - Βοιωτίας
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 07:52:07 μμ »
Στέφανε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Marklin,
 για να σκάσουν και κάτι παληκάρια που είναι εκτός (βλ. JimmyK) ::glossa::
Η συλλογή σου είναι πολύ εντυπωσιακή, αλλά ο προλαλήσας (JimmyK) έχει γύρω στις 300+ (αν κάνω λάθος Δημήτρη με διορθώνεις).
Εγώ δεν παίζομαι φυσικά  διότι έχω τον εντυπωσιακό αριθμό των Τ Ρ Ι Ω Ν μηχανών , βεβαίως , βεβαίως :wink:
Πάντως και πέρα από κάθε πλάκα, ειλικρινά νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να έχεις το τροχαίο υλικό έτοιμο από πριν και να ξεκινάς τη μακέτα σου. Αυτό θα σε καθοδηγήσει να την στήσεις χωροταξικά ανάλογα με το τι θέλεις  να χρησιμοποιήσεις από το διαθέσιμο υλικό και πώς.
Ξεκίνα λοιπόν και με το καλό ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 11:28:24 μμ »
Καλώς τον , το Στέφανο απο την Ωραία Εδεσσα και το Βαρόσι (αν δεν με γελά η μνήμη μου).Tο νερό πάντα μου αρέσει στη μακέτα . Εχω ,δε, στη δικιά μου αληθινό νερό και κάθε φορά που το βάζω μπρός με πιάνει ψιλο............ :oops:.........κατούρημα  :) ,αλλά μ'αρέσει. ΟΧΙ το ψιλό  :lol:αλλά το ΝΕΡΟ.
Welcome to the club!!!! ::salut::
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος Dr.Dream

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 09:17:37 πμ »
Καλημέρα σας
Βαροσι λέγετε πολύ καλά θυμάσαι....
Και σε εμένα μου αρέσουν τα νερά και έτσι όπως έχω φανταστεί την μακέτα μου θα έχει πολλά.....αλλά δεν θα είναι αληθινά όπως τα δικά σου αλλά έχω φτιάξει πλακέτα με digital sound από νερό ή καταρακτη οπότε τουλάχιστον στην ακοή θα είναι σαν να τρέχουν αληθινά νερά  :wink: :wink:
Μια ερώτηση να κάνω....
Για να πετύχω το νερό να φαίνεται αληθινό έχω βρει ένα υγρό το οποίο λέει είναι έτοιμο νερό και απλά το ρίχνεις εκεί που θέλεις και μετά που θα στεγνώσει παραμένει διάφανο όπως επίσης μπορείς και να του κάνεις κυματισμούς και άλλα πολλά που βοηθούν στην ρεαλιστικότητα του.Είναι καλή επιλογή ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?

Παρεμπιπτόντως σήμερα έφτασε και η καινούρια μηχανή που θα μπει στην μικρή συλλογή μου
Εδώ και δυο γρήγορες φώτο που έβγαλα

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 10:06:19 πμ »
Καλημέρα σας
Μια ερώτηση να κάνω....
Για να πετύχω το νερό να φαίνεται αληθινό έχω βρει ένα υγρό το οποίο λέει είναι έτοιμο νερό και απλά το ρίχνεις εκεί που θέλεις και μετά που θα στεγνώσει παραμένει διάφανο όπως επίσης μπορείς και να του κάνεις κυματισμούς και άλλα πολλά που βοηθούν στην ρεαλιστικότητα του.Είναι καλή επιλογή ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο
nothing is better than the real thing. δηλ το αληθινό.
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Tags: