Αποστολέας Θέμα: Αερογράφος και κομπρεσερ / αεροσυμπιεστης  (Αναγνώστηκε 6268 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος akritidi

• Scale 1/144
  • *
Αερογράφος και κομπρεσερ / αεροσυμπιεστης
« στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 03:30:44 μμ »
Καλησπέρα σε όλους παιδιά,

Επειδή είμαι νεος στο χώρο θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ο αερογραφος με κομπρεσερ μαζί είναι αξιόπιστη λύση.

Είδα έναν στο http://www.airblock.gr/ergaleia-aeros/aerografoi-montelismoy/aerografos-montelismoy-ew-831-me-antlia-aeros.html

Μου φαίνεται οικονομική λύση αλλά δε ξέρω αν είναι και αξιόπιστη.

Μπορεί να μου δώσει κανείς τα φώτα του?

Φιλικά,

Αποσυνδεδεμένος palavras

• Scale 1/72
  • *
Απ: Αερογράφος και κομπρεσερ / αεροσυμπιεστης
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 10:40:36 μμ »
στα καταστήματα μοντελισμού με λιγο παραπάνω χρήματα μπορείς να βρείς καλύτερο κομπρεσερ αλλά και επώνυμο αερογραφο.

στα ίδια χρήματα και λιγότερα μπορείς να βρείς κινέζικο αερογράφο που είναι μια χαρά επίσης + καλύτερο κομπρεσέρ.

όταν μιλάω για καλύτερο κομπρεσέρ εννοώ κομπρεσέρ με ρύθμιση πίεσης και υδατοπαγίδα. στο συγκεκριμένο που δίνεις στο λινκ δεν βλέπω κάπου τουλάχιστον ρυθμιστή πίεσης που είναι σημαντικός για μοντελιστική χρήση.

επίσης στον αερογράφο του λινκ θεωρώ μειονέκτημα τη μικρή χωρητικότητα του κύπελου (2 μλ) σε συνδυασμό με το 0.3 μπεκ.

πήγαινε μια βόλτα στην ιπποκράτους και ρώτα τιμές.   

εγώ προσωπικά στην τιμή αυτή δεν θα το έπαιρνα.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Αερογράφος και κομπρεσερ / αεροσυμπιεστης
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 11:49:02 μμ »
Kαλησπέρα και σε σένα και καλώς ήρθες στο forum μας.
Καλύτερα να μην επιλέξεις το συγκεκριμένο σετ, κυρίως λόγω του συμπιεστή. Εαν ψάξεις στις ιστοσελίδες των καταστημάτων μοντελισμού (www.pla.gr , www.kalfakis.gr, www. fasma-models.gr, www.hobbygallery.gr κτλ) , θα διαπιστώσεις οτι αγοράζεις αξιόλογο συμπιεστή με 119-129EUR. Σε αυτή την τιμή διαθέτουν πρεσοστάτη, ρυθμιστή πίεσης, υδατοπαγίδα και μπορούν να εργαστούν για πάνω από 3/4 της ώρας.
Με 45 εως 90 ευρώ αγοράζεις οτι αερογράφο θέλεις.

Tags: