Απαντώ, όχι σαν αντίλογο, στις παρατηρήσεις:
Χώμα: Αφού το σκηνικό είναι στην Αγγλία, προσπάθησα να δώσω υφή βρεγμένου που έχει αρχίσει να στεγνώνει...προφανώς απ΄ ότι κατάλαβα με τα σχόλιά σας θέλει βελτίωση, θα το ξαναδώ λοιπόν το θέμα

Βλάστηση - μέγεθος βάσης: Η α/μ φωτό που ακολούθησα για το βασικό στήσιμο δεν έχει καθόλου βλάστηση και αυτό με οδήγησε στο να είμαι φειδωλός, να το ξανασκεφτώ πάντως. Η βάση έχει όντως νεκρές γωνίες, πιστεύω όμως ότι οι φιγούρες θα με οδηγήσουν στις κατάλληλες προσθήκες (?)
ΚΑΛΩΔΙΑ Δεν τα αλλάζω που να χτυπιέσαι

και εξηγώ: το πιό ψιλό δεν καθόταν με τίποτα, αλλά με τίποτα λέμε. Ξανακοιτώ όμως την α/μ φωτό και νομίζω ότι είναι αποδεκτό αυτό που έβαλα

Βέβαια έχεις δίκιο Νικόλα που γκρινιάζεις

στις δικές μου φωτό φαίνεται χοντρό (μάλλον φταίει το μαύρο φόντο) στη παρατήρηση με γυμνό (sic) μάτι δεν δίνει καθόλου τέτοια εντύπωση.
.... και σου 'ερχεται να το φας

ΥΓ Να αλλάξεις όμως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα πολύ χοντρά καλώδια με αυτό που παρέλαβες προχθές. 
Πάντως τώρα που θα στο στείλω να το φας (κερασμένο φίλε μου) αν θες αλλάζεις και τα καλώδια

Mastoras
Η μηχανή έκανε βόλτες σε όλες τις πιθανές θέσεις και φυσικά
και κάτω από το πινακάκι αλλά δεν μας άρεσε (εμένα και των παιδιών μου) παρά μόνο εκεί που τελικά την έβαλα...άσε που και στην α/μ φωτό υπάρχει εκεί αλλά δεν φαίνεται λόγω προοπτικής...

Τα λέλουδα συμφωνώ απόλυτα και θα μετακομίσουν!
Για τις λακούβες με νερό...είναι μιά καλή ιδέα και αυτή!!!
Το μέγα θέμα με το σώβρακο τώρα, φυσικά και την εμνεύστηκα από τις δικές μου και για το λόγο αυτό είναι πλυμένη με ΕΥΡΗΚΑ και αστράφτει

Με τι να της κάνω wash με κανά σκατί;;;